BØN MOT PLANKRASSE I 2021

0
1314


I dag skal vi forholde oss til bønn mot flyulykke i 2021. 

Ære til Gud for en annen dag i 2021. Herren er barmhjertig og vennlig mot oss. Han har vært vår Gud siden eldre tider, han er vårt håp i årene som kommer. Vi anerkjenner hans mektige hånd over oss. Han har vært skjold og guide. Psa 103: 1-2 sier: Velsign Herren, min sjel! Og alt som er i meg, velsign hans hellige navn. Velsign Herren, min sjel, og glem ikke alle hans goder.

I dag vil vi be om beskyttelse gjennom hele året 2021. Vi vil også be og stole på Gud for svar. Vi vil forplikte vår reise i Faderens hånd, at han skal være vårt skjold og veileder. Vi vil be mot flyulykke gjennom hele året. Når vi ber, stoler vi på Gud for svar, for dette er den tilliten vi har til Kristus Jesus om at det vi ber om i hans navn, han hører oss, og han vil gjøre mot oss alt det vi ber om ham.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Det er viktig at vi erkjenner Gud og forplikter oss til ham alle våre måter, uansett hvor uendelig det kan se ut for oss. Vi innser at djevelen er der ute og jobber mot menn, men vi kan få ham til å hvile med våre bønner. Vi kan gjøre verkene hans ubrukelige. Vi gjør det ved å ta ansvaret i stedet for bønnen. Vi har en Gud som er mektig og mektig, men vi må også innse at ting ikke vil forandre seg hvis vi ikke tar ansvaret som kristne. Vi har autoritet og kraft i Jesu navn til å slukke djevelens planer, stenge ham utenfor våre veier og gjøre hans verk ugyldige.

Vårt største fokus vil være på bønn om beskyttelse; bønn mot flyulykke; luftkatastrofer som det var, bønn mot alle former for skade, angrep og ondskap, bønn om sikkerhet på våre familier, venner og alle som er knyttet til oss. Forandringer skjer i Ånden når vi ber. Ting skjer når vi ber.

2Tim.2: 1 sier: "Jeg formaner derfor at først og fremst bønner, bønner, forbønner og takk skal gjøres for alle mennesker."

Ytterligere referanse i Skriftene, Rom.12: 12, “Glede oss i håp; pasient i trengsel; fortsetter øyeblikkelig i bønn. ” 1Thes. 5:17 har det også blitt uttalt at vi skal be uten å slutte.

Så vi ser fra skriftene at det er et bud for kristne å be. Og når vi ber, blir kraft tilgjengelig. Brødre, bønn gir tillit. Bønn gir fred i hjertet vårt og fjerner frykten som ikke er fra Gud.

Folk ville reise fra stat til stat, fra ett land til et annet, i byer og i staten også, vi hører om ulykker på nyhetene, vi hører om flyulykke der folk mister liv og familier mister sine nærmeste. Ulykkene vi hører om på Otedola Bridge er ikke av Gud. Ulykker på store veier er ikke av Gud. Selv i våre hjem er ikke husulykker fra Gud fordi Gud ikke kan bli funnet i det onde. Hver god og perfekt gave kommer ovenfra, ulykker er ikke gaver, katastrofer er ikke perfekte, de er av djevelen. Luftkatastrofer er ikke av Gud. Brødre, vi kan avverge alle former for ondskap foran året. Vi kan ta ansvar og be djevelen om å ryke ut og røre ingen av Guds egne.

Bønnepoeng

 

 • Psa. 50:14 sier: “Gi Gud takksigelse; og betal dine løfter til den høyeste. ” La oss takke Gud for hans godhet i livene våre, takke ham for hans ufeilbarlige kjærlighet over oss i Jesu navn.
  Psa. 68:19 sier: "Velsignet være Herren, som hver dag laster oss med goder, vår frelses Gud." Far, vi takker deg for at du daglig gir oss fordeler. Takk for din trofasthet varer i alle generasjoner. Med et hjerte av takknemlighet sier vi takk Fader i Jesu navn.

 • Far takk for at du aldri har forlatt eller forlatt oss. Takk for at du har beskyttet livene våre så langt og våre familier og alle som er knyttet til oss i Jesu navn.

 • Far i Jesu navn, vi forplikter året 2021 i dine Mektige hender, vi ber om at du tar ansvar fra begynnelse til slutt i Jesu mektige navn.

 • Psa. 91: 1 sier: "Den som bor i den høyeste hemmelighet, skal bli i den Allmektiges skygge." Far, vi takker deg fordi vi i år bor i sikkerhet av deg i Jesu navn.

 • Fader i Jesu navn, vi kommer imot hvert flyulykke i år 2021. Vi avbryter hvert satanisk opplegg av luftkatastrofer i år i Jesu mektige navn. Vi foreskriver at alle turene våre inn og ut av landet er beskyttet i Jesu navn.

 • Vi forplikter våre fly i hendene dine, både innenlandske og internasjonale turer, de blir erklært trygge for oss og våre kjære i Jesu navn.

 • Far i Jesu navn, vi ber om at du vil holde og veilede oss gjennom året i Jesu navn. Flykrasj avlyses og sikker landing er vårt hele året i Jesu navn.
  Far i Jesu navn, vi kommer imot alle former for ulykker i våre hjem i Jesu navn.

 • Far i Jesu navn, vi ber om at du bygger en beskyttelsesmur rundt våre hjem i Jesu navn.

 • Far i Jesu navn, vi ber om at vi og våre blir holdt i din kjærlighet, skjermet for alle angrep i år i Jesu navn.

 • Herren er din vokter; Herren er din skygge på din høyre hånd. Vi ber i Jesu navn, i samsvar med Herrens ord i Psa. 121: 5, vi blir holdt fra skade, våre familier blir holdt fra skade, våre kjære blir holdt fra skade hele året i Jesu navn.

 • Psa. 121: 8 sier: "Herren skal bevare at du går ut og kommer inn fra dette tidspunkt og til evig tid." Far i Jesu navn, vi ber om at du vil bevare at vi går ut og kommer inn, våre bevegelser, turer, utflukter, reisen blir bevart gjennom året i Jesu navn.

 • Psa. 121: 3 sier: "Sannelig, han skal redde deg fra fuglerens snare og fra den støyende pesten." Fader i Jesu navn, vi ber om at vi blir utfridd fra det onde, vi blir frelst fra djevelens snarer hele året i Jesu navn.

 • Vår himmelske Fader, vi velsigner navnet ditt fordi du er Gud, vi takker deg for slik vi har talt i dine ører, så skal du gjøre mot oss i Jesus mektige navn vi ber.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.