Thanksgiving Prayer Points for det nye året 2021

1
3823

I dag skal vi takle Thanksgiving Prayer-poeng for det nye året 2021. Vi må lære å takke Gud i alle situasjoner. Sannheten er at vi kanskje ikke spør etter farens vilje. Vi kan imidlertid ikke takke i feil retning. Faktisk frigjør takksigelse mange velsignelser. La oss raskt ta en referanse fra Skriften, historien om de ti spedalske.

Jesus Kristus helbredet ti spedalske, men bare en kom tilbake for å takke Gud. Det er et betydelig tillegg av velsignelser når vi takker. Mens inderlige kraftige bønner kan frigjøre våre velsignelser, gjør takksigelse disse velsignelsene permanente. Å gi ros til Herrens navn er noe alle må etterligne.

Gud kalte Abraham sin venn fordi Abraham ofret et offer, og han sa at han ikke ville gjøre noe uten å fortelle sin venn Abraham. Man skulle tro at Abraham vil være den mannen som har den beste plassen i Guds hjerte etter Gud, hans venn, Jesaja 41: 8 Men du, Israel, min tjener, Jakob, som jeg har valgt, Abrahams, min vennes avkom. Imidlertid er det en egenart i Davids liv. Gud sa David er en mann etter sitt hjerte. Mens Abraham er en venn av Gud, fikk David til og med et nærmere sted i Guds hjerte. Apostlenes gjerninger 13: 22 Etter å ha fjernet Saul, satte han David til konge. Gud vitnet om ham: 'Jeg har funnet David, Isais sønn, en mann etter mitt eget hjerte; han vil gjøre alt jeg vil at han skal gjøre. ' Ros til Gud åpner døren til store muligheter og gjør en nærmere Gud.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Gud verner om en person med hjertet av takksigelse. Det er ingen ufruktbar kvinne i Isreal, bortsett fra den som fornærmet kong David da han priste Gud på en morsom måte. Du og jeg må også prøve å glemme de tingene som skjer dårlige ting rundt oss og fokusere på de gode tingene Herren har gjort. Når du begynner å takke Gud, kan Thanksgiving være akseptabel i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Himmelske far, jeg opphøyer deg for din beskyttelse over livet mitt. Jeg takker deg fordi du ikke lot fiendens plan seire over meg. Jeg takker deg fordi du er livets beskytter. Jeg forherliger deg fordi du er Gud og din barmhjertighet er for alltid, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Far, jeg takker deg for frelsesgaven. Jeg takker deg for forløsningen av min sjel som ble gjort mulig gjennom Kristi død og oppstandelse. Jeg takker deg fordi jeg er frelst av Jesu Kristi dyrebare blod. 
 • Far, jeg takker deg fordi du aldri lot fienden ha seier over meg. Jeg opphøyer deg fordi du holdt løftene om ditt ord om at de sikkert skal samles, men for min skyld skal de falle. Jeg opphøyer deg fordi du ydmyket fienden i løpet av livet mitt, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. 
 • Herre, jeg takker deg fordi jeg har sett det nye året 2021. Jeg takker deg fordi familien min også har skalert seg. Jeg takker deg fordi du aldri lar meg eller noe familiemedlem bli offer for Covid-19. Jeg takker deg fordi dine helbredende hender kom over meg da jeg var syk. Jeg opphøyer deg Jesus fordi du er for trofast til å svikte meg. 
 • Far Lord, jeg takker deg over landet mitt Nigeria. Jeg takker deg fordi du ikke har latt dette landet bli herjet av krig. Jeg takker deg fordi du holdt kjærligheten til dette landet i hjertet av mennesker, jeg opphøyer deg fordi du vil hjelpe våre ledere med å priore folks velvære, far, la deg si navnet. 
 • Herre Gud, skriften sier at vi skal være bekymret for ingenting, men i alt gjennom bønn, bønner og takk skal vi gjøre vår anmodning kjent for Gud. Herre, jeg takker deg fordi du vil gjøre opp alt som berører meg i år 2021. 
 • Jeg takker deg fordi mitt ekteskapsproblem ble avgjort i 2021, jeg takker deg fordi karrieren min ble oppfylt i 2021, jeg takker deg fordi du har gitt meg ære, jeg takker deg fordi dine fortreffelige hender er over meg. 
 • Herre Jesus, skriften sier takk Herren for han er god og hans barmhjertighet varer evig. Herre, jeg takker deg fordi du har vært trofast mot meg og min familie. Jeg takker deg, for til tross for all utroskap holdt du oss likevel unna fienden. 
 • Herre Jesus, jeg forherliger deg for oppfyllelsen av ditt løfte i Skriften, du sa at ingen våpnemote mot meg skal lykkes. Jeg takker deg fordi du aldri lar noen pil skutt av fienden ha makt over meg. Jeg takker deg fordi du ga meg seier på alle områder jeg sto overfor problemer. 
 • Jeg takker deg for tilretteleggelsen, du sa at du vil tilfredsstille mine behov i henhold til din rikdom i herlighet. Jeg takker for oppfyllelsen av dette ordet. Jeg forherliger deg for velsignelsene. Jeg takker deg for utallige velsignelser, jeg takker for utallige velsignelser. 
 • Herre, jeg takker deg spesielt for livets gave. Jeg takker deg fordi beskyttelsens hender var over meg. Selv om jeg går gjennom dødsskyggedalen, frykter jeg ikke noe ondt fordi du er med meg. 
 • Herre, jeg takker deg for året 2021. Jeg takker deg fordi du har brutt alle dører med begrensninger. Jeg takker deg fordi jeg kommer til å gjøre større utnyttelse i 2021. 
 • Jeg opphøyer deg fordi du vil tillate å oppnå alle mine mål i henhold til din vilje og hensikt med livet mitt. 
 • Far, jeg takker deg fordi du vil jobbe med meg på enda større måter enn du gjorde i 2020. Jeg takker deg for i 2021 vil du avsløre deg selv mer for meg enn du gjorde i 2020. 
 • Jeg takker deg fordi forholdet mellom deg og meg vil bli gjort enda hjerteligere enn alle andre, Herre la ditt navn bli opphøyet. 

 


Forrige artikkelBønn for forretningssuksess i 2021
Neste artikkelBønn for guddommelig beskyttelse i 2021
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

 1. I Jesu navn, og ved kraften av hans blod, takker jeg for Jesu Kristi kirke som han så elsker, jeg takker for at portene til helvete ikke kan seire over kroppen til Kristus Jesus, vær sterk og modig brødre og søster, og be, han vil sende sine skarer av engler for å massakre fienden, så de ikke får overhånd. Vi takker for at Herren er vår øverstkommanderende, for han kjemper vår kamp for oss. Lov og ære til vår Herre når vi opphever Jesu navn over alle navn. Ære være Jehova Gud.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.