Kraftige bønner for hverdags mirakler

7
17187

 

I dag vil vi forholde oss til en kraftig bønn for hverdags mirakler. Hvem vil ikke ha et mirakel? Et mirakel er en hendelse som skjedde da vi minst forventet det. Har du noen gang vært i en situasjon der alt syntes å virke mot deg? Akkurat når du tror ting ikke kan bli bedre, kom hjelp fra det du minst forventet.

Møtet mellom enken til Sarfat og profeten Elia er intet mindre enn et mirakel. Den stakkars enken og sønnen var i ferd med å få sin siste mat da profeten kom inn i deres hjem. Elia ba om at enken først skulle tilberede måltidet. En ting vi må forstå om mirakler er lydighet. Mens vi ber inderlig om et daglig mirakel, er det også viktig at vi lærer oss å følge de gitte instruksjonene. Hvis enken til Sarfat ikke hadde fulgt Elia, ville hun ikke blitt velsignet så mye. Hun tilberedte Elias måltid, og akkurat da hun trodde det var over for henne, velsignet Herren henne rikelig.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Det er noen av oss som vi bare har opplevd mirakel en eller to ganger i livet vårt. Gud er alltid satt til å utføre sine underverk i våre liv hver dag. Et daglig mirakel er slik at du ikke vil slite med å få ting gjort; du ville ikke lide for å oppnå fremragende prestasjoner. Selv der andre ble avvist, vil du bli feiret der. Det er et mirakel. Viktigst, når vi går inn i det nye året, trenger vi alle miraklene vi kan få.

Romanen Covid-19 øker for tiden i praktisk talt alle land i verden. Mange land tenker allerede på å gå til en andre nedlåsing, ettersom de forventer at den andre bølgen av viruset vil treffe mer enn den første. Vi trenger Guds mirakel for å leve et behagelig liv i år 2021. Jeg bestemmer med himmelens autoritet; Gud vil alltid tilfredsstille dine behov i Jesu navn. Måtte Guds allmektige kraft overraske deg i Jesu navn på alle områder av livet du trenger et mirakel.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg takker deg for livets gave, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å se en annen vakker dag du har laget, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Fader Herre, med alt det onde som skjer, utbrudd av et virus, økonomisk nedsmelting, far, jeg ber om at din nåde vil opprettholde meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, på alle måter livet mitt fortjener et mirakel, far, ber jeg om at du vil utføre dine underverk i Jesu navn. Overalt hvor jeg er blitt avvist, Herre, nåde som skal feires, la den komme over meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du skal se ned fra himmelen med barmhjertighet, og at du skal helbrede alle mine sykdommer i Jesu navn. Jeg ber om at din kraft og nåde vil berøre hvert område i livet mitt som trenger berøring i Jesu navn.
 • Herre Jesus, du har ført alle våre svakheter til korset. Jeg ber om at du vil helbrede alle mine svakheter i Jesu navn. Herre, enhver form for sykdom eller sykdom blir tatt bort i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber for en guddommelig jobb. Skriften sier at min Gud vil tilfredsstille alle mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Jeg snakker ansettelsesbrevet mitt til manifestasjon i Jesu navn. I enhver organisasjon som jeg har blitt avvist, lar den nåde som kunngjør meg for fortreffelighet, komme over meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at på alle måter jeg trenger veiledning og veiledning for livet mitt, ber jeg om at du skal gi dem til meg i Jesu navn. Jeg nekter å kjøre livet mitt basert på min menneskelige kunnskap; Jeg nekter å kjøre livet mitt basert på prøving og feiling; Jeg ber om at du vil gi meg din ånd som vil lære og pleie meg, la den komme over meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, skriften sier Da Israel drog ut av Egypt, Jakobs hus fra et folk med et underlig språk; Juda var hans helligdom, og Israel hans herredømme. Sjøen så det og flyktet: Jordan ble drevet tilbake. Fjellene hoppet over som værer, og de små åsene som lam. Jeg bestemmer ved kraften fra Den høyeste at hvert problem på min måte skal flykte i Jesu navn. Den hellige ånds ild ødelegger enhver hindring som står mot meg.
 • Herre, jeg ber om ekteskapelig suksess. Barna mine er velsignet i Jesu navn. Jeg bestemmer på alle måter at jeg har sett opp til Gud for mirakel angående ekteskapet mitt; Gud avgjør det akkurat nå i Jesu navn.
 • Herre Jesus, på alle måter jeg ser opp til deg for velsignelser, far, ber jeg at du velsigner meg rikelig i Jesu navn. Jeg bestemmer for åpen himmel av velsignelse. Jeg bestemmer at velsignelsene dine kommer over meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, på alle måter livet mitt trenger din gunst, vil Herren favorisere meg i Jesu navn. La meg finne tjeneste når jeg vender mot øst. Når jeg vender mot vest, la din velsignelse følge meg når jeg går nordover, la din nåde være med meg i Jesu navn.
 • For det er skrevet: Jeg vil være nådig med hvem jeg vil være nådig med og medfølelse med hvem jeg vil ha den over. Fader Herre, jeg ber om at blant dem som vil ha din barmhjertighet, skal Herren regne meg verdig i Jesu navn.
 • Herre Jesus, på alle måter livet mitt trenger ditt mirakel, enten det gjelder helse, ekteskap, karriere eller utdannelse, Herre, ber jeg om at du vil utføre dine underverk i Jesu navn. Gud, du er en mirakelvirkende Gud. Jeg ber om at miraklet i den ellevte timen skjer i mitt liv i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, la dine hender være over meg i Jesu navn hver dag i mitt liv.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelKraftige erklæringer for 2021
Neste artikkelBønn for forretningssuksess i 2021
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

7 KOMMENTARER

 1. Amen 🙏 i Jesus navn vi hevder og forordner og forordner og gir ros og ære far svare på våre bønner i Jesus mest kraftfulle og dyrebare navn vi berører er enige og mottar det amen halleluja Amen pris Herren

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.