Bønn for guddommelig beskyttelse i 2021

6
3769

 

I dag skal vi forholde oss til en bønn om guddommelig gunst i 2021. Vi trenger alle gunst og velsignelse fra Gud. Når det nye året nærmer seg, er det viktig å be om guddommelig gunst i år 2021. En tjeneste er en sjelden mulighet eller et privilegium gitt noen. Guddommelig gunst betyr et sjeldent privilegium av muligheter som er muliggjort av Gud.

Guddommelig gunst vil bryte protokollen eller standarden som er satt av menn. La oss bruke historien om Esther som en casestudie. Dronning Esther var en slave før hun ble dronning. I Ester 2:17 Nå var kongen tiltrukket av Ester mer enn noen av de andre kvinnene, og hun vant hans gunst og godkjennelse mer enn noen av de andre jomfruene. Så han satte en kongelig krone på hodet hennes og gjorde henne til dronning i stedet for Vashti. Bibelen skrev om hvordan Ester gikk inn i kongens nærvær uten å bli invitert. I mellomtiden er loven at ingen kommer inn i kongens hoff med mindre de blir invitert. Esther tok seg imidlertid til kongens nærvær uten invitasjon, og i stedet for at hun ble drept, ble hun kronet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Det er hva guddommelig gunst vil gjøre. Noen ganger trenger du ikke å kjempe for alt. Du trenger bare å vite de rette bønnepunktene som denne. Guddommelig gunst vil ha blitt fritatt for vanære og gjøre deg verdig til en høyde selv når du ikke fortjener det. Har du noen gang sett noen i en posisjon som ingen forestilte seg eller trodde han kunne komme dit? Det er hva guddommelig gunst vil gjøre. Skriften sier at hvis en manns vei behager Gud, vil han få ham til å finne nåde for menneskene. Jeg foreskriver at når du begynner å studere denne bønneguiden, kan den allmektige Guds alminnelige beskyttelse være over deg i Jesu navn.

 

Jeg bestemmer at på alle måter at du er blitt avvist, vil Guds allmektiges gunst begynne å tale for deg i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg forherliger for dine velsignelser, forsyninger og beskyttelse over livet mitt. Jeg takker deg for den første dagen i år frem til nåværende øyeblikk. Skriften sier at det er ved Herrens nåde at vi ikke blir fortært. Jeg opphøyer deg Jesus. 
 • Herre, jeg ber om guddommelig gunst i livet mitt. Din tjeneste som vil bryte menneskeskapte protokoller. Den favør som vil katapultere meg til et nivå som ingen trodde at jeg skulle komme til, Herre løslater den over meg i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg vil at du skal overraske verden ved å velsigne meg. Herre, jeg vil at du åpner himmelens vinduer og øser din velsignelse over meg. Mer enn jeg noen gang har forestilt meg, velsigner Herren meg i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber deg velsigne meg med ufortjent gunst. Velsignelsene som jeg ikke fortjener, den gunst som jeg ikke fortjener, enten ved styrke, alder eller kvalifikasjoner, Herre, løslater den for meg i Jesus. 
 • Fader Herre, jeg søker din tjeneste. Den guddommelige gunst som vil gjøre meg generelt akseptabel for alle gode ting. Guds gunst som vil få mennesker til å velsigne meg med sin substans. Guds guddommelige gunst som skulle få folk til å elske meg ubetinget, gi den over meg i Jesu navn. 
 • Far Lord, når det gjelder karrieren min, la meg bli høyt favorisert. La hele verden kalle meg velsignet. Jeg ber om at jeg blir akseptert selv i organisasjoner eller institusjoner som jeg ikke tjener. Guds nåde som ville kunngjøre meg for fortreffelighet, la det være over meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at hendene dine skal være over meg fra i dag. Uansett hvor jeg kommer til å la folk se deg, ber jeg om at folk alltid vil føle stemningen din rundt meg i Jesu navn. 
 • Den nåde som ville kunngjøre meg for verden, salvelsen som ville gjøre meg til en global glansfar, slipper den over meg i Jesu navn. 
 • Herre, jeg kommer imot alle krefter av begrensninger, hver snublestein, hver hindring i min vei til suksess blir tatt bort i Jesu navn. 
 • Jeg slipper ilden til det hellige spøkelse over enhver demonisk gigant som sitter på min herlighet. Jeg kunngjør deres død i dag i Jesu navn. 
 • Far Lord, jeg ber om min virksomhet, la meg bli høyt begunstiget i Jesu navn. Blant alle konkurrentene mine, la meg bli utpekt for fremragende i Jesu navn. 
 • Herre, jeg nekter å redusere med fiendens begrensninger. Jeg bestemmer med kraften i Jesu navn, la meg løfte meg høyt over enhver utfordring eller trengsel i Jesu navn. 
 • Hver lukket dør knuses i stykker i Jesu navn. Fader Herre, hver dør som har blitt lukket mot min velsignelse, hver dør som har blitt lukket mot mitt gjennombrudd, jeg bryter dem ned ved Den hellige ånds kraft. 
 • Herre, hver makt i min fars hus, hver makt i min mors hus som dominerer livet mitt, gjør meg skjult for hjelperen min, jeg ødelegger en slik kraft i Jesu navn. 
 • For det er skrevet, kunngjør noe, og det skal bli fastslått. Herre, jeg erklærer at jeg er stor i det nye året 2021. Jeg erklærer at min velsignelse og forfremmelse ikke vil bli forsinket i Jesu navn. 
 • Jeg bestemmer ved den høyeste nåde at alt jeg har jaget i årevis, og jeg har aldri fått dem, la Guds gunst løslate dem for meg akkurat nå i navnet Jesus. 
 • Guds gunst som ville få meg til å gjøre store ting uten stress, far, jeg gir den over meg selv i dag i Jesu navn. Fra i dag blir alt bra for meg lett å oppnå i Jesu navn. 

 


Forrige artikkelThanksgiving Prayer Points for det nye året 2021
Neste artikkelBØN MOT PLANKRASSE I 2021
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

6 KOMMENTARER

 1. Å be gjennom kraftpunktet og stole på deg for storhet år 2021, min herlighet skal ikke byttes ut mot en annen i Jesu navn

 2. La Guds gunst frelse meg fra all gjeld, alt mørke, all stagnasjon, kall fattigdom og usynlige ting i det mektige navnet til Jesus Kristus, min frelser og utfrier, amen!

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.