Bønn for forretningssuksess i 2021

1
3445

I dag skal vi forholde oss til en bønn for forretningssuksess i 2021. Hvis vi skal være oppriktige med oss ​​selv, er året 2020 så vanskelig. Mange virksomheter ble lagt ned på grunn av pandemien. Mange bedriftseiere er tilbake på gaten og prøver å få sluttmidler for seg selv og sine familier. Til tross for alt trivdes noen virksomheter enda mer under pandemien. Det var som om pandemien som førte til at andre virksomheter døde, ikke kom til dem. Dette får oss til å forstå den delen av Skriften som sier med styrke skal ingen seire.

Mennesket er ikke skapt for å være uavhengig av seg selv. Han er ikke skapt for å være tilstrekkelig. Vi er skapt for å være avhengige av Gud. Når vi stoler på Gud nok til å ta vare på virksomhetene våre, vil vi trives i ethvert forretningsområde vi velger. Når vi nærmer oss året 2021, må vi avstå fra vår selvhjulpne ånd og stole utelukkende på Gud for å utvide vår virksomhet.

Salmenes bok 37: 4 Ha glede i Herren, og han vil gi deg hjertets ønsker når du gleder deg over Herren, du overgir alt til ham og stoler på ham nok til å lede deg fra den rette delen til suksess. Hjertets ønske vil bli oppfylt. Jeg bestemmer med himmelens autoritet; virksomheten din vil ikke lenger oppleve øde lenger i Jesu navn. Det er skrevet; Gud forakter ikke ydmyke begynnelser. Selv om virksomheten din begynner i det små, ser jeg at Gud tar den virksomheten til neste nivå i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hele essensen av å leve er sentrert i å stole på at Gud gjør ting vi ikke kan gjøre for oss selv. Jeg ber om at ved Herrens barmhjertighet vil din virksomhet lykkes i Jesu navn.

Bønnepoeng: 

 • Fader Herre, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg, jeg takker deg for ideen du ga meg om å starte en bedrift, jeg forherliger deg for din nåde, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. 
 • Herre, jeg overgir min virksomhet i dine hender; Jeg sender alt om virksomheten i hendene dine. Jeg ber om at du vil lede meg på den rette delen for å vokse i Jesu navn. 
 • Herre Gud, jeg ber for din guddommelige visdom. Visdommen til å takle konkurranse i mitt forretningsområde, Lord, slipper den over meg i dag i Jesu navn. Herre, dyktighetens nåde. Kraften som vil sette meg til side for storhet i min virksomhet, ber jeg om at du slipper den over meg i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, Skriftene sier at de som kjenner der, skal være sterke, og de skal utnytte. Jeg ber om nåde til å gjøre stor utnyttelse i min virksomhet, Herre løslate meg i Jesu navn. Slik du salvet Daniel, og du gjorde ham ti ganger bedre enn hans samtid, ber jeg om at slik nåde snakker om min virksomhet i Jesu navn. 
 • Herre, jeg fritar min virksomhet fra enhver ond regjeringspolitikk som vil bli utarbeidet i 2021 for å stille store selskaper til side. Jeg driver virksomheten min på gågatene fra himmelske riker, og bestemmer at ingen menneskelig politikk vil påvirke virksomhetens vekst i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber om nåde til å håndtere konkurransen med ydmykhet. Den nåde å ikke bli frustrert av konkurranse, far slipper den over meg i dag i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber for Herrens hellige ånd. Skriften sier at ånden som vil lære oss ting vi ikke vet, ånd som vil åpenbare dype ting for oss, Herre løslater den over meg i Jesu navn. 
 • For Skriften er Herren min hyrde; Jeg skal ikke ha lyst. Herre, jeg nekter å mangle noe godt over min virksomhet i Jesu navn. Herre, den retningen jeg skal følge for å oppnå storhet i den virksomheten, Herre gi den til meg i dag i Jesu navn. 
 • Herre, jeg kommer imot alle former for frustrasjon i virksomheten min. På alle måter virksomheten min ble frustrert i 2020, nekter jeg å bli motløs på samme måte i 2021 i Jesu navn. 
 • Fader Herre, når det oppstår problemer over min virksomhet, ber jeg om at din ånd vil åpne øynene mine for å se en løsning i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi meg den nåde å alltid opprettholde ro selv i vanskelige heter. Jeg ber om virksomheten min; det skal gå fra styrke til styrke i Jesu navn.
 • Herre, jeg tar tilflukt for ditt ord som sier at jeg kjenner tankene jeg har til deg; de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi meg en forventet slutt. Herre, jeg ber om storhet over min virksomhet i Jesu navn. 
 • Far Lord, jeg kommer imot alle former for ødeleggende feil som kan hindre virksomhetens vekst. Jeg ødelegger fiendens planer og agendaer for å ødelegge virksomheten min i Jesu navn. 
 • Skriftene sier: forkynn noe, og det skal bli fastslått. Herre, jeg bestemmer over min virksomhet. Ingen begrensende faktor vil ha makt over det i 2021 i Jesu navn. 
 • Lord Jesus, jeg ber om økonomisk hjelp til å holde virksomheten min flytende i 2021, Lord supply i Jesu navn. For ditt ord sa: Gud vil tilfredsstille alle mine behov etter hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Far, jeg ber om økonomisk støtte; Herre gjør det tilgjengelig for meg i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om åndelig dømmekraft over min virksomhet. Nåde å vite, nåde til å forstå hva du sier per gang i løpet av den virksomheten, jeg ber om at du gir den over meg i Jesu navn. 
 • Herre, jeg ber om at du vil forsyne meg med menn og kvinner med syn som vil hjelpe meg i 2021 med å presse forretningsimperiet mitt til et større rike i Jesu navn. 

 


1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.