Kraftige erklæringer for 2021

2
16928

 

I dag skal vi håndtere kraftige erklæringer for 2021. Skriften sier: forkynn noe, og det skal bli etablert. Vi har så mye kraft som ligger i munnens ord. Har du ikke lest den delen av Skriften som sier: Sannelig sier jeg deg: Alt du binder på jorden, vil være bundet i himmelen, og alt du mister på jorden, skal løses i himmelen. Vi har makten til å lage og fjerne med tungen.

Vi vil si noen kraftig erklæringsbønn for året 2021. Gjennom munnens ord vil vi utforme hvordan året ville være.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Ettersom året 2020 går mot slutten, skjer det så mange ting rundt. Selv om det er det beste året for noen, kan andre ikke si det samme. År 2021 er imidlertid et helt nytt. Det er så mange velsignelser som vil være i den. Dessuten vil det være så mange katastrofer. Skriften sier imidlertid at jeg kjenner tankene jeg har til deg; de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt.

Så mye som det er velsignelser, er det også problemer med det. Det er igjen for oss å kreve velsignelsene og forhindre at ondskapen kommer i nærheten av vårt sted. Dette kan oppnås gjennom bønner. Vi kommer med en rekke erklæringsbønner for at vi skal få et stort øyeblikk i 2021. Husk at skriften sier Hvis noen snakker, la ham tale som Guds ord. Vi kommer til å forklare livene våre som et orakel av Gud. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, når vi begynner å bruke denne bønneguiden, må Guds allmektiges velsignelser komme kraftig over deg i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg takker deg for livets gave, jeg takker for pusten fra en ny dag og et nytt år, Herre, må navnet ditt opphøyes i Jesu navn.
 • Herre, jeg foreskriver at enhver makt og fyrstedømme som har lovet å gjøre året 2021 elendig for meg, kunngjør jeg deres død i dag i Jesu navn.
 • Herre, jeg setter all mørkets kraft som svever over livet mitt i evig trelldom i Jesu navn. Jeg kommer imot fiendens planer om å ødelegge Guds planer over livet mitt; Jeg ødelegger den ved ild i Jesu navn.
 • Far Lord, jeg bestemmer at året 2021 vil være bedre enn 2020 i alle forgreninger i Jesu navn. Jeg har alt jeg ikke klarte å få i 2020; Jeg oppnår alt det jeg ikke klarte å oppnå i 2020 i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg åpner alle muligheter for meg i år 2021 i Jesu navn. Hver dør til gjennombrudd, hver dør til oppløfting som fienden lukket mot meg i 2020, bryter jeg dem ned for meg i 2021, i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer at kraften og nåde til å gjøre større utnyttelse blir frigitt over meg i dag i Jesu navn. Jeg gir meg selv inn i storhetens rike i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver begrensende kraft; hver avtagende faktor som kan oppstå mot meg blir ødelagt foran meg i Jesu navn.
 • Jeg setter ekteskapet mitt i omsorg Herre Jesus; ingen onde planer eller tidsplaner vil seire over den i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver fiendes planer om å spre ekteskapet mitt i 2021 ved det hellige ånds ild.
 • Herre, jeg bestemmer at ingen mennesker, kjemper eller djevler vil være i stand til å stå i mine veier i 2021 i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg bestemmer at det er åpen himmel for meg i 2021. Skriften sier at min Gud vil tilfredsstille alle mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Far Lord, jeg ber om at alle mine behov blir dekket i 2021 i Jesu navn.
 • Jeg kunngjør guddommelig helbredelse over livet mitt i Jesu navn. På noen måte som helsen min har blitt påvirket av djevelens kraft, bestemmer jeg av himmelens autoritet at de allmektige Guds hender kommer over meg akkurat nå i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer i Jesu navn; kroppen min skal ikke være hjem til sykdom i Jesu navn. For det er skrevet at Kristus har båret alle mine svakheter, og han har helbredet alle mine sykdommer. Guds kraft opphever alle fiendens planer om å påføre meg fryktelig sykdom i Jesu navn.
 • Herre, jeg erklærer at den allmektiges guddommelige gunst skal seire over mitt liv i 2021 i Jesu navn. Bibelen sier at hvis en manns vei behager Gud, vil han få ham til å finne nåde i menneskers øyne. Jeg bestemmer at gunstens himmel skal åpnes for meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer at barmhjertigheten til den allmektige Gud som overgår menneskelig forståelse, vil overskygge livet mitt i 2021 i Jesu navn. Herre, hver dør som er lukket som følge av synd, ber jeg om at Guds nåde vil åpne dem for meg i Jesu navn.
 • Jeg sier min forfremmelse til manifestasjon i Jesu navn. Den forfremmelse som jeg fortjener og den som jeg ikke fortjener, bestemmer jeg ved den høyeste nåde at de blir gjort åpenbare i Jesu navn.
 • Jeg avgjør alle ekteskapelige spørsmål i Jesu navn. I 2021 skal jeg finne benet mitt og kjøttet av mitt kjøtt i Jesu navn. Mannen eller kvinnen som du Gud har bestemt deg for å være min livspartner, skal lokalisere meg i 2021 i Jesu navn.
 • Gud, jeg bestemmer at avtalebrevet mitt blir utgitt i 2021 i Jesu navn. Herre, drømmejobben min er frigitt for meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer ved Den høyeste nåde, gi min sjel hvile i Jesu navn. Jeg nekter å bli plaget i 2021; Herre, gi min sjel hvile i Jesu navn.
  Jeg bestemmer suksess over alt jeg legger hendene på i 2021 i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn for guddommelig retning og veiledning i 2021
Neste artikkelKraftige bønner for hverdags mirakler
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

 1. Pris Herren Gud, all mektig med alt jeg er...jeg vil bare si takk Jesus for at han var mitt alt...jeg er her i dag på grunn av deg...du utøste ditt blod på Golgata for meg ...min familie...og de fortapte ...på grunn av deg jeg er faktisk fri ... takk takk takk takk. Jeg elsker deg💕💕💕💕💒💒💒💒💕💕💕💕be for meg helgener...jeg prøver å flytte til arizona... ber om at Gud vil finne oss en rimelig bolig...med alle våre behov dekket...Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.