Bønn for gjennombrudd i 2021

1
3524

 

I dag skal vi ha en bønn om gjennombrudd i 2021. Har du prøvd i årevis, og det ser ut til at løsningen ikke kommer? Har du kontinuerlig blitt distrahert eller frustrert i gjennomgangskorridoren? Bekymre deg mindre. Året 2021 er gjennombruddsåret.
Skriften står i Salme 114: 1-8 Da Israel gikk ut av Egypt, kom Jakobs hus fra et folk med underlig språk; Juda var hans helligdom, og Israel hans herredømme.
Sjøen så det, og flyktet: Jordan ble drevet tilbake. Fjellene hoppet over som værer, og de små åsene som lam.
Hva syklet deg, du hav, som du bodde? du Jordan, at du ble drevet tilbake? I fjell, som dere hoppet over som værer; og I små åser, som lam? Skjelv, jord, for Herrens åsyn, for Jakobs Gud! Som gjorde klippen til et stående vann, flinten til en vannkilde.

Gud er satt til å utføre store underverker i år 2021. Han ønsker å frigjøre mennesker fra slaveri. Utallige mennesker vil vandre i sin herlighet i år 2021. Kraften til den allmektige Gud vil frigjøre deg fra den kraften som holder deg til løsepenger. Du vil bryte grensen i år 2021 i Jesu navn. I så mange år ble Isreals barn holdt fanget. Ved flere anledninger har de prøvd å forhandle om deres frihet. Ved flere anledninger har de prøvd å tvinge sin frihet. Likevel ble all deres innsats frustrert av Faraos forhærdede hjerte.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Barna til Isreal trengte intet mindre enn et gjennombrudd for at de skulle gå ut av slaveri, og Gud reiste en profet for deres skyld. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, på alle måter at begrensningskraften har holdt deg nede, bryter du fri i dag i Jesu navn. Nåde til gjennombrudd fra den situasjonen, bestemmer jeg at den kommer over deg akkurat nå i Jesu navn. Herrens nærvær gikk med Isreals barn, og havet flyktet for dem. Jordan trakk seg tilbake, fjellene hoppet over som en ung vær. Jeg bestemmer at den høyestes kraft vil gå før deg inn i året 2021 i Jesu navn. Ethvert problem, utfordring eller hindring blir ødelagt i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Herre, jeg forherliger ditt hellige navn fordi du er Gud. Jeg takker deg for din nåde og forsyning over mitt liv og skjebne. Jeg opphøyer deg fordi du er Gud, jeg forherliger deg fordi du er beskytteren til min Gosen, la ditt mektige navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om et gjennombrudd i 2021. Jeg kommer imot enhver begrensende kraft i livet mitt, blir ødelagt av ild i Jesu navn. Hver snublestein, hver gigant som hindrer meg i å få gjennombrudd, faller i hjel i dag i Jesu navn.
 • Herre, når jeg går inn i året 2021, ber jeg om at ditt nærvær skal gå med meg i Jesu navn inn i det nye året. La enhver demon av fiasko, hver demon av umulighet, bli fortært av ild i Jesu navn.
 • Herre, jeg bestemmer at i 2021 skal jeg oppnå alt jeg ikke kunne oppnå i 2021 i Jesu navn. Hver kraft som beseiret meg ved gjennombruddspunktet i år 2020, blir ødelagt foran meg i 2021 av Den hellige ånds ild.
 • Jeg mottar akselerasjonens nåde i år 2021. Hver demonisk hund, sau eller slange som har blitt brukt som en overvåkningsånd mot meg i år 2020, ber jeg om at de mister sin makt over meg i 2021 i navnet av Jesus. Jeg tar i bruk akselerasjonens nåde i 2021. Hver begrensende kraft bør forbrukes av ild i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver makt som frustrerer mennesker i gjennomgangskorridoren, faller i hjel i dag i Jesu navn. Hvert vilt som brukes til å skremme meg bort ved gjennombruddspunktet, blir fortært av ild i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot alle former for distraksjon som er på plass for å distrahere meg fra et gjennombrudd i år 2021, la Den hellige ånds ild fortære dem i Jesu navn. Jeg bestemmer med myndighet fra himmelen. Jeg blir ikke distrahert ved gjennombruddspunktet i 2021 i Jesu navn. Jeg bestemmer ved kraften fra den høyeste. Jeg vil ikke bli beseiret ved gjennombruddspunktet i Jesu navn.
 • Jeg nekter å bli hindret i 2021. Ethvert mål og plan som jeg ikke klarer å oppnå i år 2020, blir mulig i 2021 i Jesu navn. Jeg bestemmer at engelen for suksess og gjennombrudd skal reise med meg i 2021 i Jesu navn.
 • Herre Gud, ditt ord sier at jeg er Gud av alle kjød; det er ingenting umulig for meg å gjøre. Jeg foreskriver at ingenting skal være umulig for meg å gjøre i det nye året i Jesu navn. La mulighetsengelen være min verge i det nye året i Jesu navn. Min glede skal bli sterkt mangedoblet i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at din ånd vil lede meg i år 2021 i Jesu navn. Jeg nekter å gjøre noe basert på min kunnskap eller vilje. Jeg bestemmer at din vilje alene skal skje i Jesu navn. Jeg ber om at din tjeneste ikke vil unnslippe meg i det nye året i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil gi meg kraften til å bryte ut i alle vinkler, nåde ikke hindres av noen autoritet eller fyrstedømme, jeg ber om at du gir den til meg i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønn for å lykkes i 2021
Neste artikkelBønn for økonomiske mirakler i 2021
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.