Bønn for å lykkes i 2021

0
11847

 

I dag skal vi forholde oss til Bønn for suksess i 2021. Det nye året er bare noen dager unna. Om et par dager nå vil hele verden feire et nytt år. Det er viktig å begynne å be for det nye året fra nå av. Hvert år har sine velsignelser, og det tar de som virkelig har forberedt seg på det, for å kunne utnytte velsignelsen til det nye året.

Du vil bli overrasket over å vite at til tross for de blodige opplevelsene i år 2020, hadde noen mennesker de beste øyeblikkene i livet i år. Dette forklarer at uansett hvor ondt et år er, er det fremdeles velsignelser som er skjult i det. Som troende bosetter vi oss på bønnens sted. Når vi blir på bønnens sted, vil ting automatisk falle på plass med liten anstrengelse.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Suksess er ikke dramatisk. For så mange av oss som har ferdigheter eller jobber for mennesker, når suksessens nåde kommer over oss, lykkes vi med alt vi gjør. Skriften sier godhet og barmhjertighet skal følge meg alle dagene i mitt liv. Jeg bestemmer ved den høyeste nåde, når du reiser inn i året 2021, må Guds allmektige velsignelser være med deg i Jesu navn.

Skriften sier, se en mann som er flittig i sine gjerninger; han vil stå foran konger og ikke bare mennesker. Den nåde å lykkes, bestemmer jeg at himmelen slipper den over deg i dag i Jesu navn. I 26. Mosebok 12: XNUMX så Isak i det landet og høstet hundre ganger det samme året. Herren velsignet ham. Når Herrens velsignelse over et menneske, spiller det ingen rolle når eller hvor han har sådd, Guds velsignelse vil få ham til å høste rikelig. Den nåde å utmerke seg over dine samtidige, bestemmer jeg at Gud løslater det over deg i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Herre, jeg opphøyer ditt hellige navn for denne vakre dagen; Jeg takker deg for at du sparte livet mitt for å se en annen utrolig dag du har laget. Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg kommer foran deg i dag for å be om rikelig velsignelse i år 2021. Herre, jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil gi meg nåde til å lykkes i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imot enhver makt som har gjort min innsats unyttig i 2020; Jeg ber om at de ikke skal krysse sammen med meg inn i året 2021 i Jesu navn. Herre, alle krefter som frustrerer menneskers innsats, kommer jeg mot deg i dag i Jesu navn.
 • Herre Gud, skriften sier at det er Herrens velsignelser som gir rikdom og ikke tilfører sorg. Herre, jeg ber deg velsigne meg rikelig i 2021 i Jesu navn. Jeg salver hendene mine med suksess. Alt jeg legger hendene på i 2021 skal blomstre i Jesu navn.
  Herre, Malaki 3:12 sier Da skal alle nasjoner kalle deg velsignet, for du skal være et land med glede, sier hærskarenes Herre. Jeg bestemmer at nasjoner skal favorisere meg i 2021 i Jesu navn. Herre, mitt land vil ikke være øde lenger i Jesu navn, makten til å utmerke seg, nåde til å lykkes, jeg bestemmer at det kommer over meg i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber deg velsigne hendene mine for stor suksess, for Skriften sier at de som kjenner sin Gud, skal være sterke og skal utnytte. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at nåde til å gjøre stor utnyttelse kommer over meg i 2021 i Jesu navn.
 • Herre, alt det gode jeg jaget i 2021, alt det gode jeg ønsket å få i 2021, men jeg kunne ikke, jeg ber om at din nåde vil frigjøre det over meg i 2021 i Jesu navn. Nåde til å oppnå store ting uten stress, kraften til å bli vellykket i alle ting, far, jeg ber deg bringe det over meg i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer imot alle demoniske dyr som begrenset suksessen min i 2020; Jeg går imot dem i 2021. Hver eneste begrensende kraft som begrenset meg fra å oppnå storhet i år 2020, frigjør meg og la meg gå i Jesu navn. Jeg bestemmer at den høyeste kraft skal komme over meg i dag, og jeg skal bli ustoppelig i Jesu navn.
 • Fader Herre, alle onde vektere som har fått i oppgave å overvåke mine velsignelser i år 2021, bestemmer at du blir blind i Jesu navn. Herre, Skriften sier at jeg vil gå foran deg og utjevne opphøyde steder, jeg vil skjære gjennom dørene eller stryke og bryte døren eller lodde. Fader Herre, jeg ber om at du vil gå foran meg i 2021 og ødelegge alle problemer som fienden har stilt på min måte i Jesu navn.
 • Herre Jesus, står det i skriften, jeg vil være nådig med hvem jeg vil ha barmhjertighet og medfølelse med hvem jeg vil ha den. Fader Herre, jeg ber om at blant disse menneskene vil bli barmhjertig i år 2021, regne meg verdig i Jesu navn.
 • Hver makt som angriper mennesker på suksesspunktet, enhver gigant som står i gjennomgangskorridoren for å beseire mennesker, faller i hjel i dag i Jesu navn.
 • Herre Gud, Skriftene sier forkynn noe, og det skal bli opprettholdt. Jeg bestemmer med kraften fra den høyeste, mens jeg går inn i året 2021, går jeg i Guds fulle nåde. Når jeg går inn i året 2021, bryter jeg grensen. Jeg blir ustoppelig for enhver begrensende kraft i Jesu navn. Herre, når jeg går inn i 2021, vil den ufortynnede Guds allmektige følge med meg i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot ond mat
Neste artikkelBønn for gjennombrudd i 2021
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.