Bønnepunkter mot onde sjefer

4
16301

 

I dag har vi blitt ledet av Guds ånd til å engasjere oss med bønnepunkter mot onde sjefer. En ugudelig er ikke forskjellig fra en slavemester og kan sammenlignes med en moderne farao som vil holde sine ansatte fanget så lenge de jobber for ham. 

Arbeidet ditt under et onde vil være mindre produktivt ettersom du vil bli overveldet av frykten for å gjøre feil som vil gjøre sjefen din sint. I praksis vil du tilbe sjefen din og elske ham. Hvis det ikke blir tatt vare på, vil en slik sjef nesten ta Guds plass i livet ditt. Men du vet, Skriften får oss til å forstå at menneskets og kongens hjerte er i Herrens hender, og han leder dem som en strøm av vann. Husk historien om Ester, hvordan Gud forandret kongens hjerte mot henne. Gud kan også forandre hjertet til din onde sjef mot deg. 


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Med mindre det er en endring, vil du bli undertrykt på arbeidsplassen av den sjefen din. Gud vil bryte ned enhver ond fortryllelse over sjefen din som får ham / henne til å handle slik de gjør, og du vil se en merkbar forandring. Når Gud lover å gjøre noe, vil han stoppe for ingenting før han får gjort det. Jeg ber med den høyestes nåde, Gud vil berøre hjertet til sjefen din, og han vil myke sitt herdede hjerte mot deg i Jesu navn. 

Når du begynner å studere denne bønneguiden, Gud vil besøke som sjef i søvne, vil han se Gud på alle måter, og dette vil føde et nytt omslag i veien og måten han behandler sine arbeidere. 

Bønnepoeng:

 • Herre Gud, jeg takker deg for nåde til å sikre deg denne jobben. Jeg takker deg for at du har gitt meg det sjeldne privilegiet å kunne sikre ansettelse i en anerkjent organisasjon som denne. La ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. 
 • Herre Gud, jeg ber deg i dag om livet til sjefen min. Jeg ber om at du vil berøre ham ved din kraft i Jesu navn. Alle onde råd om å arbeide mot meg i den organisasjonen, bryter jeg slike råd i dag i Jesu navn. Far, jeg ber om at du vil berøre hjertet til sjefen min. For skriften sier at du har menneskers og kongens hjerte i dine hender, og du retter det som vannstrømmen. Jeg ber med himmelens autoritet at du vil berøre hjertet til sjefen min i dag i Jesu navn. Gi ham et kjærlig hjerte for ham å behandle sine ansatte godt i Jesu navn. 
 • Hver projisering av fienden i livet til sjefen min for å frustrere, kommer jeg mot deg ved Den hellige ånds kraft. Hver plan av fienden om å bruke sjefen min som et middel til frustrasjon for meg i denne organisasjonen, ødelegger jeg slike planer i Jesu navn. Jeg opphever alle fiendens planer mot meg i Jesu navn. Jeg kunngjør ved den høyeste kraft at Herrens råd alene vil stå over livet mitt.
 • Hver sterkmann eller gigant som har trollbundet sjefen min mot meg, frustrerer jeg planene dine i dag i Jesu navn. Jeg dekret at kraften i Den Høyeste vil berøre sjefen min i dag og bryte alle onde slør som har blitt brukt til å dekke hans øye til tilregnelighet, hver kjede av slaveri som har blitt gitt til ham for å holde sine ansatte til fange, jeg bryte en slik kjede i dag i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver heksepakt i livet mitt i denne organisasjonen. Jeg ødelegger planene deres ved Den hellige ånds ild. 
 • Jeg kommer imot enhver demonisk kraft som min onde sjef bruker for å skremme meg på arbeidsplassen. Jeg satte dem i brann i dag i Jesu navn. Jeg setter meg fra festningen til min onde sjef, jeg bryter ned alle hans demoniske krefter over meg, fra nå av tar jeg friheten min med makt. Jeg bestemmer absolutt librering for meg i Jesu navn. Aldri mer vil jeg bli skremt av hans plan eller krefter i Jesu navn. 
 • Jeg lammer all ond makt som brukes mot meg på arbeidsplassen. For det er skrevet: intet våpen mot meg skal blomstre. Hver makt som blir brukt mot meg av min onde sjef, blir opphevet i Jesu navn. Lammets blod ødelegger alle kreftene til min onde sjef i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, på grunn av blodet du utgyt på Golgata-korset, bryter jeg enhver ond pakt som jeg uvitende har inngått med min onde sjef. Enhver ond pakt som jeg uvitende har inngått med min onde sjef, som han nå bruker mot meg, kommer jeg imot med lammets blod. I kraft av lammets blod som taler rettferdighet enn Abels blod, bryter jeg enhver ond pakt mellom sjefen min og meg i dag i Jesu navn. 
 • Herre, jeg bryter hver innflytelse fra min onde sjef på karrieren min i Jesu navn. Jeg frigjør meg fra hans innflytelse i Jesu navn. For det er skrevet, han som sønnen frigjort, er fri. Jeg kunngjør faktisk min frihet i dag i Jesu navn. 
 • Herre, stå opp og la dine fiender bli spredt. La enhver ond mann og kvinne som omgir meg bli fortært av Den hellige ånds ild. Herre, stå opp for min skyld i dag og frigjør meg fra sjefen til sjefen min i Jesu navn. 
 • Hver djevelsk kraft som brukes mot meg på arbeidsplassen slutter å virke fra i dag i Jesu navn. For jeg bærer Kristi merke, ingen skal bry meg, jeg kommer imot all makt som har blitt stasjonert for å skade meg i Jesu navn. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot ond magi
Neste artikkelBønnepunkter mot ond mat
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

 1. Jeg takker deg for denne bønnen. Sjefen min er så ond. Jeg forstår bare ikke hvordan noen kan bære et hjerte av ondskap med seg hver dag, hvor trist. Vær så snill og hjelp meg å ikke hate denne personen, jeg sa disse hatordene i dag Herre tilgi meg. Disse kvinnene fikk meg til å komme ut av lommen for et arrangement for mine eldre som hun skulle betale for. Ond ren ondskap, enn spurte kunne hun hjelpe etter at jeg betalte for maten. Jeg kan bare ikke forstå at dette betyr onde kvinner. Herre, vær så snill, gi meg styrke til å komme på jobb hver dag for mine eldre. Det triste er at hun pleide å være min venn, og jeg elsket henne virkelig. Men når hun først ble sint på meg, endret hun seg til en ond person.

 2. Takk for disse bønnene. Jeg har vært så syk, uten jobb siden 17. september 2021 og kom tilbake 17. januar 2021, og nå føles det som om sjefen min endret regler og ga stillingen min til noen under meg. Jeg har vært tilbake nesten 2 uker, og jeg jobber fortsatt som slave mens alle står rundt.

 3. Mannen min har et løfte om å få ham sparket mellom 1. juni og 30. november til tross for alle hans anstrengelser for å plassere henne. Hvis hun ikke omvender seg, ber jeg om at hun går ned for hans skyld i Jesu mektige navn.

 4. Sjefen min har diskriminert på grunn av kjønnet mitt. Han gir meg et oppdrag som skal fullføres innen en frist, men så har han meg i møte hver uke, får meg til å behandle sjekker. Han satte alle hindringer så jeg ikke kan fullføre jobben min. Han sier stygge ting til meg. Han bruker kollegaen min til å spionere mot meg ved å la ham komme til skrivebordet mitt for å se hva jeg jobber med. Min medarbeider og sjef sitter med hverandre og er høflige mot meg på forskjellige arbeidsoppgaver. Sjefen min roter konstant med meg hver uke, han prøver å finne noe for å holde meg i møter med ham. Han er så ond og han bryr seg ikke i verden om meg. Kollegaen min kan gå i timevis for å spise lunsj uten at sjefen min leter etter ham. Sjefen min gir ham ikke arbeidsoppgaver, eller han trenger ikke å behandle betalinger. Sjefen min har øverste ledelse som tenker at jeg ikke kan jobben min og at jeg er lat. Han subjektiv dømmer meg og han liker å gjøre livet mitt surt. Ingenting jeg gjør er riktig, og han forhørte meg på møter. Jeg ber om at sjefen min og min medarbeider viser den sanne karakter til den øverste ledelsen og kommissæren.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.