Bønnepunkter mot ond mat

0
2910

 

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot ond mat. Denne bønneguiden vil ta forskjellige former. Vi vil fokusere på den giftige maten vi har tatt uten å vite det, og som nå påvirker helsen vår. Vi vil også fokusere på den onde maten vi spiser i drømmen som påvirker vår vekst i livet. I mellomtiden glemmer vi ikke å be mot ond mat som brukes til å ta førstefødselsretten vår. 

La oss ta en referanse fra Skriften. Esaus problem startet ikke den dagen Jakob tok sine velsignelser fra Isaks munn. Esau begynte å få problemer den dagen han tok en ond mat fra Jakob for å slukke sulten, mens han solgte førstefødselsretten den dagen. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I stor grad kan maten vi spiser avgjøre hvor langt vi vil gå i livet. Til folk som spiser i drømmen. Det er fiendens arbeid å skade deg. Jeg har veiledet og bedt for mennesker som utviklet alvorlige helseproblemer etter å ha spist i drømmen. Det er ikke før du spiser fysisk mat som har blitt forgiftet; du kan spise matgift selv fra søvnen. Og det er mennesker hvis liv ble destabilisert etter at de inntok en ond mat. 

Uansett hvilken kategori du tilhører, vil Guds kraft utfri deg i dag i Jesu navn. 

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg takker deg for den vakre gaven i livet du ga meg for å være vitne til en flott dag som denne. La ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. Herre, Bibelen sier at vi ikke kan være i synd og be nåde bli rik. Jeg ber om at på alle måter jeg har manglet din herlighet, tilgir Herren meg. Skriften sier at den som skjuler sin synd, ikke vil lykkes, men den som bekjenner dem, skal finne medfølelse. Jeg ber om at du i kraft av blodet som ble utøst på Golgata-korset, vasker bort synden min helt i Jesu navn. 
 • Hvert onde frø som er plantet i meg som et resultat av synd i livet mitt, tar fyr i akkurat nå i Jesu navn. For det er skrevet: hvert tre som ikke min far har plantet, skal bli rotet opp, alt ondt frø av synd i mitt liv, ta fyr i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg bestemmer med himmelens autoritet at enhver ond mat jeg har tatt i søvne som påvirker livet mitt i den virkelige verden, nøytraliserer jeg deg i dag i Jesu navn. Hver demonisk mat jeg har konsumert i søvnen som påvirker min åndelige vekst, gjør jeg deg maktesløs i dag av himmelens autoritet. 
 •  Herre Gud, jeg kommer imot alle giftige stoffer som fienden har matet meg med. For skriften sier at kroppen min er Herrens tempel, la ingenting av svakhet trosse det. Ethvert demonisk stoff i kroppen min, som påvirker helsen min negativt, ødelegger jeg deg med himmelens autoritet. 
 • Fader Herre, alle krefter og planer fra fienden som gir meg ond mat i mine drømmer, ødelegger jeg slike krefter i Jesu navn. Hver ond hånd som serverer meg ond mat i søvnen min, bestemmer jeg med himmelens autoritet, la en slik hånd tørke i dag i Jesu navn. 
 • Jeg kommer imot enhver makt og fyrstedømme, og gir meg mat med ond mat, og slutter å jobbe i Jesu navn. Jeg løfter en standard mot hver mektige mann og kvinne som jobber mot min vekst i livet. Jeg ødelegger deg i dag i Jesu navn. Herre Gud, la dødsengelen besøke enhver kjempe som plager min sjelefred i Jesu navn. 
 • Fader Herre, all ond mat jeg har tatt, i søvn eller fysisk som har stjålet min førstefødselsrett fra meg, kommer jeg mot slik mat i Jesu navn. Jeg bestemmer av autoriteten at alt det gode jeg har mistet på grunn av ond mat, la hendene på gjenopprettelsen av den allmektige Gud gjenopprette dem til meg i Jesu navn. At hendene tar bort velsignelsene mine som et resultat av ond mat jeg har tatt, la den hånden dø akkurat nå i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg fritar meg for enhver ond pakt som jeg har inngått på grunn av den onde maten jeg spiste i drømmen min. Jeg ødelegger en slik pakt i Jesu navn. Du er en paktholdende Gud. Jeg ber om at du vil huske pakten din over livet mitt. For skriften sier, jeg kjenner tankene jeg har til deg. De er tanken på det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt. Jeg kommer mot den onde pakt over livet mitt med lammets blod.
 • Jeg satte en ny standard mot enhver makt og fyrstedømmer på høye steder, og førte krig mot mitt liv, la Herrens hær ødelegge dem i dag i Jesu navn. Jeg ber om at Herrens kraft vil gjennomsøke alle deler av kroppen min, i ethvert hjørne som all ond mat skjuler, la Herrens kraft skyve dem ut i Jesu navn. 
 • Herre Gud, jeg ber om åndelige helbredelser. På alle måter jeg har blitt skadet åndelig på grunn av ond mat, på alle måter har mitt åndelige liv blitt såret, ber jeg om at helbredelsens hender berører de stedene i Jesu navn. Jeg ber om en ny ild over mitt åndelige liv, en uutslukkelig ild. Jeg bestemmer at Herren skal antenne det i mitt åndelige liv i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg ber om helbredelse for helsen min. For skriften sier: Kristus har helbredet alle mine sykdommer. På alle måter jeg har blitt skadet som følge av ond mat, ber jeg om rask helbredelse i Jesu navn. Skriften sier at jeg har gitt deg myndighet til å tråkke på slanger og skorpioner og til å overvinne all fiendens kraft; ingenting vil skade deg. Fra i dag vil ingenting skade meg igjen i Jesu navn. 

 

 


Forrige artikkelBønnepunkter mot onde sjefer
Neste artikkelBønn for å lykkes i 2021
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.