Bønnepunkter mot ond magi

0
3585

 

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot ond magi. Hva kommer til å tenke når du hører en trylleformulering? Trollformler er demoniske fortryllelser som brukes til å påkalle en demon eller trylle et individ. Det er ingen åpenbar forskjell mellom en trylleformular og en besvergelse. De er begge demoniske ytringer for å skape åndelig kaos. Trollformler er onde fortryllelser for å besitte et individs vesen, og tvinger dem til å gjøre ting mot sin vilje eller hensikt. 

Noen ganger kan magi komme i form av en forbannelse på et individ. De er demoniske ytringer som brukes til å legge en forbannelse over noen eller for å sette noen i trelldom. Enhver som arbeider under påvirkning av en trylleformular eller fortryllelse, en slik person vil bli besatt av en ond ånd som vil tvinge dem til å gjøre ting som er i strid med deres vilje. Men Gud handler om å bryte enhver ond magi i menneskers liv. Enhver ond magi som har holdt deg nede i årevis, skal brytes i Jesu navn. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Husk at skriften sier i boken til Genesis 12: 3 Og jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og forbanne den som forbanner deg; og i deg skal alle jordens slekter bli velsignet. Guds kraft skal fordømme enhver munn som snakker ondt mot livet ditt

Har du lagt merke til noen rundt deg som plutselig skifter fra godt til ondt? Mange ganger er det ikke deres vilje eller planer om å endre seg. Det er for det meste en manifestasjon av onde staver som har blitt sagt å holde dem fangne. Derfor vil de gjøre ting uten at de vet det. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at alle onde trylleformularer som har holdt deg nede på et sted, de blir brutt i dag i Jesu navn. Jeg erklærer absolutt frigjøring over livet ditt i dag i Jesu navn. 

Hvis du noen gang merker noe rart i livet ditt eller livet til noen nær deg, er det ikke noe bedre tidspunkt å heve et bønnealter for dem. Gud befaler denne bønneguiden for å frigjøre mennesker fra en ond magi som har plaget livene deres. Når du begynner å bruke denne veiledningen, må Herrens engel være med deg, må Guds høyre hånd tilintetgjøre fiendens hånd over deg i Jesu navn. 

Bønnepoeng:

  • Herre Gud, jeg ber deg i dag om å ødelegge enhver ond magi i livet mitt. Hver demonisk magi av fienden som leker med mitt liv og skjebne, ber jeg om at du ved Den hellige ånd vil ødelegge dem i Jesu navn. Hver ond fortryllelse som har blitt brukt til å påkalle onde demoner mot livet mitt, bestemmer jeg ved kraften fra den høyeste, Herre ødelegge dem i dag i Jesu navn. 
  • Herre Gud, hver demoniske magi mot helsen min, som gjør meg til en evig klistremerke, bestemmer jeg at Herrens ild skal brenne slike staver i Jesu navn. Hver sterk mann i min fars hus eller mors hus som bruker onde trylleformler mot helsen min, la slike mennesker falle i hjel i Jesu navn. Herre, hver tunge som snakker ond fortryllelse over livet mitt, ber jeg om at du skal klippe den tungen i Jesu navn. 
  • Fader Herre, alle onde staver mot ekteskapslivet mitt. Hvert uttalt ord som er rettet mot å ødelegge hjemmet mitt. For det er skrevet, hvem taler og det skjer når Herren ikke har befalt? Jeg foreskriver ved Den hellige ånds ild, hver tunge som snakker mot ekteskapslivet mitt, blir avskåret i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer ved Den høyestes ild: Hver mann som taler ondt mot min ektefelle, og jeg, Herre, lar dem falle i hjel i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, jeg ber mot alle onde trylleformuleringer som er blitt sagt i løpet av livet mitt. Hvert ord som er blitt talt mot livet mitt, som får meg til å mislykkes i nesten hvert eneste forsøk i livet, ødelegger jeg det med himmelens autoritet. For det er skrevet, kunngjør noe, og det skal bli fastslått. Herre, alle trylleformuleringer i livet mitt blir ødelagt i Jesu navn. Fra nå av begynner jeg å operere i en annen dimensjon av fortreffelighet i Jesu navn. Hvert forsøk på å bringe meg ned blir ødelagt i Jesu navn. 
  • Fader Herre, alt ondt som staver mot mitt åndelige liv, kommer jeg mot det ved kraften fra det hellige ånd. Hvert ord som er blitt talt for å gjøre mitt åndelige liv impotent, bestemmer jeg at det blir ødelagt i Jesu navn. Fra nå av mottar jeg nåde åndelig akselerasjon i Jesu navn. Jeg vil ikke bli stoppet lenger i Jesu navn. Jeg nekter å være en kaldblods bønn. Ilden på alteret i bønnelivet mitt får mer styrke til å brenne i Jesu navn. 
  • Herre, jeg ødelegger enhver ond magi som er blitt sagt i løpet av mine barns liv for å ødelegge deres fremtid. For det er skrevet: Mine barn og jeg er til tegn og under. Jeg kommer imot hvert uttalt ord mot deres skjebne i Jesu navn. De vil ikke mislykkes Guds hensikt med livet i Jesu navn. 
  • Jeg avgir Herrens dom over hver gigant i min slekt som prøver å ødelegge livet mitt med en ond magi. Hver ond forbannelse som har blitt lagt på meg, ødelegger jeg dem ved det hellige ånds ild. Og jeg vil velsigne dem som velsigner deg, og forbanne den som forbanner deg; og i deg skal alle jordens familier bli velsignet, sier hærskaren. Ethvert menneske som åpner sitt for å forbanne meg, skal bli fordømt i Jesu navn. Jeg bestemmer at dødsengelen besøker hver mann som plager livet mitt med en ond magi i Jesu navn. 

 

 


Forrige artikkelBønnepunkter mot ondt offer
Neste artikkelBønnepunkter mot onde sjefer
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.