Bønnepunkter mot onde drømmer

0
1936

I dag vil vi håndtere bønnepunkter mot onde drømmer. En drøm er en måte Gud kommuniserer med mennesker på. Det er tider i drømmene våre mens vi sover at åpenbaringsportalen vil bli åpnet, og vi ser ting som ennå ikke kommer. I boken Johannes 33: 14-18 For Gud taler på en måte og på to, selv om mennesket ikke oppfatter det. I en drøm, i et nattesyn, når dyp søvn faller på menn, mens de sovner på sengene sine, åpner han menneskene ører og skremmer dem med advarsler, slik at han kan vende mennesket bort fra sin gjerning og skjule stolthet fra en mann; han holder tilbake sjelen fra gropen, og livet hans går under ved sverdet. I de fleste tilfeller er tingene vi ser i drømmer en åpenbaring av ting som ville skje. 

Det er tider når ting skjer med oss ​​i livet, mens de har blitt avslørt i drømmen, men fordi vi ikke klarte å be imot dem, til slutt oppnådde de. Jeg bestemmer ved kraften fra den Høyeste, enhver ond drøm blir ødelagt i Jesu navn. I mellomtiden ser vi noen ganger noe forferdelig i drømmen som påvirker søvnen vår. Noen mennesker kan ikke engang lukke øynene for å sove om natten på grunn av de mange forferdelige drømmene. Men skriften sier at vi ikke har fått en ånd av frykt, men av sønnskap til å gråte Ahba Far. I dag vil Gud ødelegge enhver ond drøm i Jesu navn. 

Bønnepoeng

 • Herre Jesus, jeg takker deg for de gode tingene du har gjort i mitt liv, jeg takker for at du sparte livet mitt for å være vitne til en annen dag som denne, Herre la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg takker deg for den nåde og det privilegium du har gitt meg til å sove og drømme drømmer. Jeg takker deg for at du øker min åndelige følsomhet selv mens jeg lukker øynene for å se, Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. 
 • Herre Gud, jeg ber om enhver ond drøm jeg har hatt. Jeg ber om at du vil gjenopprette dem i Jesu navn. Jeg ber om at du vil kansellere alle fiendens planer for å skade meg. Jeg ber om at slike planer blir ødelagt i Jesu navn. 
 • Jeg kommer imot enhver makt og fyrstedømme som alltid bringer onde drømmer i søvne. Jeg kommer mot dem med lammets blod. Hver onde kraft som alltid har lovet å ødelegge natten min med forferdelige og fryktede drømmer, ødelegger jeg dere alle i Jesu navn. 
 • For skriften sier at jeg ikke har fått en ånd av frykt, men av sønnskap til å gråte Ahba Far. Herre, jeg roper til deg i dag for å redde meg fra frykten for onde drømmer i Jesu navn. 
 • Boken til Prob. 3 vs 34 sier Når jeg legger meg, skal jeg ikke være redd, og søvnen min skal være søt. Hver kraft som vil gjøre meg redd i søvnen, hver kraft som ønsker å få meg til å ha forferdelige drømmer, ødelegger jeg deg ved den hellige ånds ild, forbrukes i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil gi meg nåde og evne til å sove og våkne i fred i Jesu navn. Skriften sier at jeg kjenner tankene jeg har til deg; de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt. Herre Jesus, enhver kraft som vil endre planene dine for livet mitt, la slik kraft komme i brann i Jesu navn. 
 • Hvert ondt dyr som har blitt sendt av fienden for å komme, vises i drømmene mine for å skremme meg. Jeg slipper det hellige ånds ild over deg akkurat nå i Jesu navn. 
 • Hver satanisk hund, geit, slange eller ku som dukker opp i drømmen min, dør akkurat nå i Jesu navn. 
 • Jeg bestemmer at Herrens engel skal våke over meg når jeg sover, det vil lede meg i søvnen at ingen maskerade av djevelen vil komme i nærheten av min bolig i Jesu navn. 
 • Herre, sier skriften, og de overvinner ham ved lammets blod og ved ordene fra deres vitnesbyrd. Jeg bestemmer at fienden blir ødelagt i Jesu navn. Hver makt fra fienden som ønsker å forurense søvnen min med forferdelige drømmer, blir du ødelagt i Jesu navn. 
 • Jeg kommer imot enhver ond drøm; hver drøm om død blir avlyst i Jesu navn. For ordene dine sier at jeg ikke vil dø, men leve for å forkynne Herrens gjerninger i det levende land. Jeg bestemmer ved Guds nåde at døden blir ødelagt over livet mitt i Jesu navn. 
 • Enhver ond ånd som er blitt tildelt livet mitt for å forurense drømmen min, tar fyr i akkurat nå i Jesu navn. Hver drøm om en ulykke blir ødelagt i Jesu navn. Jeg bestemmer at det ikke skal skje i Jesu navn. For det er skrevet: Hvem snakker, og det skjer når Herren ikke har talt, lammets blod opphever enhver ond drøm. 
 • Hvert onde dyr som har fått i oppdrag å overvåke søvnen min, kaller jeg det hellige ild over deg akkurat nå i Jesu navn. 
 • Hver ond dekning, enhver demonisk kraft som kontrollerer territoriet der jeg bor, løslater jeg det hellige ånds ild over deg akkurat nå i Jesu navn. Ethvert ondt angrep, for Skriften, sier at ikke noe våpen som er utformet mot meg, skal blomstre; ethvert ondt angrep blir opphevet i Jesu navn. 
 • Jeg bestemmer at søvnen min fra og med i dag vil bli velsignet med søte drømmer: ikke mer maskerade, ingen flere slanger i Jesu navn. 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.