Bønnepunkter mot onde planer

0
5253

I dag vil vi engasjere oss med bønn mot onde planer. Akkurat som Gud har sine planer for livene våre, så strategiserer også djevelen sin plan mot oss. Og i de fleste tilfeller er fiendens plan alltid ond. Ikke så rart skriften sier i Johannes 10:10 Tyven kommer bare for å stjele og drepe og ødelegge. Mange mennesker er blitt offer for fiendens onde planer fordi de har nektet å være åndelig våkne for djevelens innretninger. 

I mellomtiden er noen mennesker bare frelst av nåde; hvis ikke, ville de ha blitt byttedyr i djevelens hender. Husk historien om Haman og Mordekai i Esters bok. Haman hatet Mordekai så mye at han la planer for at Mordekai skulle bli hengt opp i en 50 alen høy galge som han har forberedt på å drepe alle jødene. Men Gud ødela Hamans planer og fikk ham drept av samme felle som han har satt for Mordokaj. 

Denne bønneguiden vil fokusere på at Gud ødelegger fiendens onde planer over livet og får dem til å drepe seg selv med sine planer. Akkurat som Haman falt i samme felle som han satte for Mordekai, skal alle fiendene dine dø av deres planer om å skade deg i Jesu navn. Det vi må forstå som troende er at fienden ikke hviler. Skriften beskriver ham som en brølende løve som går rundt og leter etter hvem han skal sluke; det er derfor du ikke må la din vakt gå ned på stedet for bønn. Jeg ber om at din fiende ikke vil seire over deg i Jesu navn ved den høyestes nåde. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Når du er kjøpt med Jesu dyrebare blod, blir enhver ond plan over ditt liv og skjebne ødelagt av ild i Jesu navn. Ta deg god tid til å studere denne bønneguiden. Gud er innstilt på å utføre underverk. Det vil være mange mirakler når du bruker denne veiledningen, fiendenes planer vil bli åpenbart for deg, og du skal seire over dem i Jesu navn. 

Bønnepoeng: 

 • Herre Gud, jeg kommer foran deg i dag for å ødelegge enhver ond plan som fienden har om meg i Jesu navn. Far, hver onde venn i livet mitt som ikke betyr noe bra for meg, jeg ber deg ødelegge dem ved Den hellige ånds ild. 
 • Jeg kommer imot enhver ond plan og enhver manipulering av fienden over livet mitt; Jeg ødelegger den ved Den hellige ånds ild i Jesu navn. Hver mann eller kvinne hvis hjerteintensjon mot meg er ond, Herre ødelegger dem i dag i Jesu navn. 
 • Fader Herre, jeg ber om at du vil gjøre mine fiender maktesløse før de slår meg. Herre, før de bærer planene sine over livet mitt, ber jeg om at du skal prate dem i Jesu navn. 
 • Herre Gud, akkurat som du ødela planene til Haman over Mordekai, slik du fikk Haman til å dø av hans plan om å drepe Mordekai, ber jeg om at alle mine fiender skal dø etter deres planer i Jesu navn. 
 • Enhver ond plan for fiendene om å tukle med suksessen min, hver av planene deres for å frustrere meg i krysset mellom suksess, Herre, la slike planer bli ødelagt av ild i Jesu navn. 
 • Fader Herre, alle fiendens planer for å latterliggjøre min innsats, alle planer om å distrahere meg ved gjennombruddspunktet, motvirker jeg de planene ved Den hellige ånds kraft. 
 • Fader Herre, alle fiendens planer om å påføre meg en forferdelig sykdom, jeg kommer imot slike planer i Jesu navn. Herre, for Skriften, sier at Kristus har avslørt alle våre svakheter, og han har helbredet alle våre sykdommer. Den hellige ånds ild ødelegger Herren, alle fiendens planer om å påføre meg sykdom.
 • Alle fiendens planer om å tukle med hjernen min, ødelegge slike planer i Jesu navn. 
 • Skriften sier, forkynn noe, og det skal bli fastslått, Herre, jeg bestemmer over mitt liv at alle onde planer av fienden over mitt liv skal ta fyr i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg bryter i stykker hver høye bakke som er lagt foran meg av fiendene, alle onde planer mot min skjebne, alle demoniske planer om å ødelegge fremtiden min er spredt i Jesu navn. 
 • Herre, jeg pålegger deg å bli forvirret i fiendens leir. La menn og kvinner som sorterer etter mitt fall bli til skamme, la dem være drukket av blodet sitt som et glass søt vin, la dem bli matet av sitt kjøtt i Jesu navn. 
 • Hver demonisk plan for fienden som får meg til å tåre tårene mine over barna mine, ødelegger jeg slike planer med kraften i Jesu navn. Hver fiendeplan for å påføre barna mine en stivhet, ødelegger jeg slike planer ved det hellige ånds ild. 
 • Enhver ond plan for å ødelegge min akademiske karriere, hver ond plan kanaliserte mot meg for å ta bort minnet mitt; Jeg ødelegger den med kraften i Jesu navn. For det er skrevet: Hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Jeg søker din visdom, gi den til meg i Jesu navn. 
 • For det er skrevet, de største forventningene til skapningen venter på manifestasjonene til Guds sønner. Fader Herre, jeg bestemmer at fra nå av begynner jeg å manifestere meg i full kapasitet som du har bestemt deg for meg. Alle fiendens planer om å ødelegge planene dine for livet mitt, ødelegger jeg den med himmelens autoritet. 
 • Herre, jeg foreskriver at ditt råd alene vil være i mitt liv og familie. Jeg bestemmer over alle barna mine og alt du har velsignet meg med; Jeg bestemmer at rådene dine alene vil stå over dem. 

 


Forrige artikkelBønn for det nye året 2021
Neste artikkelBønnepunkter mot onde plotter
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.