Bønn for det nye året 2021

13
16768

 

1 Krønikebok 16: 8 Takk Herren, påkall hans navn; fortell blant nasjonene hva han har gjort.

I dag vil vi engasjere oss i bønn for det nye året 2021. Et nytt år nærmer seg raskt; et år vi aldri har sett eller opplevd; det er viktig å be fremover i det nye året. Selv om vi alle ikke kan vente med å være vitne til det nye året, må vi huske at året 2020 er en slik utfordring for mennesker over hele verden. Nigeria, blant andre land i verden, led romanen Covid-19. Da varmen fra Covid-19 ble redusert, ble vi rammet av enda et problem, som er #Endsars-protesten. De to viktige utfordringene landet utholdt i 2020 tok mange liv, men Gud har beholdt hver enkelt av oss.

Mens vi venter på at det nye året 2021 skal utfolde seg, håper vi og ber Gud om at det blir et bedre år for oss alle. Når det er sagt, må vi forstå at hver har sine velsignelser. Til tross for de blodige opplevelsene 2020 hadde, var det fortsatt mange velsignelser i året, så også 2021 kommer med sin egen velsignelse. Når vi reiser et bønnealter før det nye året, frigjør det oss for å motta rikelig velsignelse i det nye året.

Denne bønneguiden vil være veiledning i det nye året. Årsaken til at mange ikke har, er fordi de nektet å spørre. Skriften sier bank, og den skal være åpen, søk, og du skal finne. Det er behov for å søke retning i det nye året. Et menneske som blir ledet av Guds ånd vil bli fritatt for problemer; ondskapen vil ikke komme i nærheten av en slik persons bolig.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg takker deg spesielt for livets gave. Jeg opphøyer deg for å holde deg i live til dette øyeblikket. Skriften sier at det er ved Herrens nåde at vi ikke blir fortært. Jeg takker for at du var Gud over livet mitt. Takk Herre, for å holde meg trygg gjennom varmen i 2020, takker jeg for at du ikke lot meg påføre den dødelige Covid-19, jeg takker deg for at du ikke lot bli offer for en omstreifende kule, jeg opphøyer ditt hellige navn, mektige Jesus .
 • Herre Gud, jeg ber om at alle mine uferdige virksomheter i 2020 skal bli fullkommen i 2021 i Jesu navn.
 • Herre, jeg søker veiledning i år 2021; Jeg ber om at du vil lede meg i Jesu navn. Herre, jeg nekter å jobbe i mørke i 2021; Jeg ber om at din ånd vil veilede meg; Jeg ber om at din hellige ånd og kraft vil beskytte familien min og meg i år 2021 i Jesu navn.
 • Far, jeg ber om at du vil vise din nåde over meg i 2021; ditt ord sier at jeg vil være nådig med hvem jeg vil være nådig med og medfølelse med hvem jeg vil ha det. Jeg ber om at blant dem du vil bli barmhjertig i 2021, ber jeg om at du skal regne meg verdig i Jesu navn.
 • Hver kraft som begrenser meg i 2020, ber jeg om at de blir beseiret i 2021 i Jesu navn. Skriften sier, se tilbake på egypterne du ser i dag; du vil ikke se dem mer. Jeg ber om at alle hindringer, alle hindringer foran meg, blir ødelagt i Jesu navn.
 • På alle måter jeg har blitt skuffet i år 2020, ber jeg om at jeg skal feires i 2021 i Jesu navn. Hør Herrens ord deg 2021. Jeg vil bli velsignet i ytterste mål i Jesu navn.
 • For det er skrevet: Jeg vil gjøre en ny ting, nå skal den frembringe, for dere vet ikke det, jeg vil gjøre vei i ørkenen og en elv i ørkenen. Jeg ber om at du vil begynne på en ny ting i livet mitt i 2021 i Jesu navn. Jeg ber for en ny dimensjon av underverk, en ny dimensjon av herlighet i 2021 i Jesu navn.
 • Fader Herre, hver kraft og alt som ble reist mot mitt gjennombrudd i år 2020, bestemmer jeg at de blir ødelagt foran meg i 2021 i Jesu navn. Gud for en ny begynnelse, jeg ber om at du skal reise med meg i år 2021 i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer mitt åndelige gjennombrudd i 2021 i Jesu navn. Det hellige ånds ild ødelegger enhver begrensende kraft i livet mitt.
 • Herre, jeg ber om at du vil gå foran meg og ødelegge alle problemer som måtte ønske å komme min vei i 2021 i Jesu navn. Jeg bestemmer at vanskelighetene og trengslene i 2020 ikke vil krysse over i år 2021 i Jesu navn.
 • Jeg åpner dørene for muligheter i 2021 for min skyld i Jesu navn. Hver lukket dør av muligheter åpnes i Jesu navn.
 • Jeg avbryter alle former for sykdom og sykdom i år 2021 i Jesu navn. Herre, jeg avbryter malaria i Jesu navn, du avbryter Covid-19 i Jesu navn, jeg avbryter kreft i Jesu navn.
 • Skriften sier at alle gode ideer kommer fra Herren. Jeg ber om at du vil gi meg ideene jeg trenger for å seire i livet i Jesu navn. Ideen som vil kunngjøre meg for verden, ber om at du frigjør den til meg i 2021 i Jesu navn.
 • Far, jeg bestemmer at år 2021 skal være høståret mitt. Hvert lange arbeidsår ber jeg om at jeg høster rikelig i år 2021 i Jesu navn.
 • Jeg frigjør økonomien fra djevelens hender i Jesu navn. Skriftene sier, forkynn noe, og det skal bli fastslått. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil frigjøre meg fra økonomiske problemer i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg skal ikke bli flau i 2021 i Jesu navn. Alt som vil få meg til å skamme, bestemmer jeg at det skal snus i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer at i 2021 vil jeg ikke bli frustrert på kanten av et gjennombrudd i Jesu navn. Jeg ber om at enhver kraft som frustrerer mennesker ved gjennombruddskanten, ber om at du vil ødelegge den for meg i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer ved Guds nåde; enhver politikk som vil bli utarbeidet av regjeringen i 2021, vil virke til min fordel i Jesu navn.

Forrige artikkelBønnepunkter mot mørkets kraft
Neste artikkelBønnepunkter mot onde planer
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

13 KOMMENTARER

 1. Je béni le Seigneur Jesus pour avoir mis à ma disposition ces points de prière à quelques de la traversée de l'annee 2020 (retning 2021).

 2. GRACIAS DIOS MÍO, PORQUÉ ESTOY SEGURO QUE ESTE AÑO 2021, ME VAR EN FAVORECER DANDOME LA IDEA QUE ME VA A LIBERAR DE TODOS MIS PROBLEMAS, TE REITERO MI AGRADECIMIENTO, DIOS ETERNO.
  AMEN

 3. Gracias por esta oración porque me ha dado la oportunidad de agradecer todo lo reciben el 2020 y porque me ha permitido agradecer también por lo que venderla este 2021 muchas gracias

 4. Gracias por esta oración porque me ha dado la oportunidad de agradecer todo lo recibido en el 2020 y porque me ha permitido agradecer también por lo que viene en este 2021 que hoy inicia, muchas gracias

 5. Merci Éternel Dieu des armées pour cette prière que tu as mise à notre disposition. Je te bénis et te rends grâce pour ton amour infini et pour tes bienfaits sans nombre. Fortsett à nous soutenir, à nous fortifier toi qui es notre seule notre espérance. Amen

 6. Jeg bestemmer at i 2021 vil jeg ikke bli frustrert på kanten av et gjennombrudd i Jesu navn. Jeg ber om at enhver kraft som frustrerer mennesker ved gjennombruddskanten, ber om at du vil ødelegge den for meg i Jesu navn.

 7. Hver kraft som begrenser meg i 2020, ber jeg om at de blir beseiret i 2021 i Jesu navn. Skriften sier, se tilbake på egypterne du ser i dag; du vil ikke se dem mer. Jeg ber om at alle hindringer, alle hindringer foran meg, blir ødelagt i Jesu navn.

 8. Herre Jesus, jeg takker deg spesielt for livets gave. Jeg opphøyer deg for å holde deg i live til dette øyeblikket. Skriften sier at det er ved Herrens nåde at vi ikke blir fortært. Jeg takker for at du var Gud over livet mitt. Takk Herre, for å holde meg trygg gjennom varmen i 2020, takker jeg for at du ikke lot meg påføre den dødelige Covid-19, jeg takker deg for at du ikke lot bli offer for en omstreifende kule, jeg opphøyer ditt hellige navn, mektige Jesus .
  Herre Gud, jeg ber om at alle mine uferdige virksomheter i 2020 skal bli fullkommen i 2021 i Jesu navn.
  Herre, jeg søker veiledning i år 2021; Jeg ber om at du vil lede meg i Jesu navn. Herre, jeg nekter å jobbe i mørke i 2021; Jeg ber om at din ånd vil veilede meg; Jeg ber om at din hellige ånd og kraft vil beskytte familien min og meg i år 2021 i Jesu navn.
  Far, jeg ber om at du vil vise din nåde over meg i 2021; ditt ord sier at jeg vil være nådig med hvem jeg vil være nådig med og medfølelse med hvem jeg vil ha det. Jeg ber om at blant dem du vil bli barmhjertig i 2021, ber jeg om at du skal regne meg verdig i Jesu navn.
  Hver kraft som begrenser meg i 2020, ber jeg om at de blir beseiret i 2021 i Jesu navn. Skriften sier, se tilbake på egypterne du ser i dag; du vil ikke se dem mer. Jeg ber om at alle hindringer, alle hindringer foran meg, blir ødelagt i Jesu navn.
  På alle måter jeg har blitt skuffet i år 2020, ber jeg om at jeg skal feires i 2021 i Jesu navn. Hør Herrens ord deg 2021. Jeg vil bli velsignet i ytterste mål i Jesu navn.
  For det er skrevet: Jeg vil gjøre en ny ting, nå skal den frembringe, for dere vet ikke det, jeg vil gjøre vei i ørkenen og en elv i ørkenen. Jeg ber om at du vil begynne på en ny ting i livet mitt i 2021 i Jesu navn. Jeg ber for en ny dimensjon av underverk, en ny dimensjon av herlighet i 2021 i Jesu navn.
  Fader Herre, hver kraft og alt som ble reist mot mitt gjennombrudd i år 2020, bestemmer jeg at de blir ødelagt foran meg i 2021 i Jesu navn. Gud for en ny begynnelse, jeg ber om at du skal reise med meg i år 2021 i Jesu navn.
  Jeg bestemmer mitt åndelige gjennombrudd i 2021 i Jesu navn. Det hellige ånds ild ødelegger enhver begrensende kraft i livet mitt.
  Herre, jeg ber om at du vil gå foran meg og ødelegge alle problemer som måtte ønske å komme min vei i 2021 i Jesu navn. Jeg bestemmer at vanskelighetene og trengslene i 2020 ikke vil krysse over i år 2021 i Jesu navn.
  Jeg åpner dørene for muligheter i 2021 for min skyld i Jesu navn. Hver lukket dør av muligheter åpnes i Jesu navn.
  Jeg avbryter alle former for sykdom og sykdom i år 2021 i Jesu navn. Herre, jeg avbryter malaria i Jesu navn, du avbryter Covid-19 i Jesu navn, jeg avbryter kreft i Jesu navn.
  Skriften sier at alle gode ideer kommer fra Herren. Jeg ber om at du vil gi meg ideene jeg trenger for å seire i livet i Jesu navn. Ideen som vil kunngjøre meg for verden, ber om at du frigjør den til meg i 2021 i Jesu navn.
  Far, jeg bestemmer at år 2021 skal være høståret mitt. Hvert lange arbeidsår ber jeg om at jeg høster rikelig i år 2021 i Jesu navn.
  Jeg frigjør økonomien fra djevelens hender i Jesu navn. Skriftene sier, forkynn noe, og det skal bli fastslått. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil frigjøre meg fra økonomiske problemer i Jesu navn.
  Herre Jesus, jeg skal ikke bli flau i 2021 i Jesu navn. Alt som vil få meg til å skamme, bestemmer jeg at det skal snus i Jesu navn.
  Jeg bestemmer at i 2021 vil jeg ikke bli frustrert på kanten av et gjennombrudd i Jesu navn. Jeg ber om at enhver kraft som frustrerer mennesker ved gjennombruddskanten, ber om at du vil ødelegge den for meg i Jesu navn.
  Jeg bestemmer ved Guds nåde; enhver politikk som vil bli utarbeidet av regjeringen i 2021, vil virke til min fordel i Jesu navn.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.