Bønnepunkter mot motløshet

1
15212

 

Har du noen gang blitt motet fra å forfølge drømmene dine, og til slutt ønsket du at du ikke hadde lyttet til andres meninger? Det er så mange som rett og slett har gått glipp av gjennombruddet sitt; de var motløse. I dag vil vi engasjere oss i bønnepunkter mot motløshet. Til enhver tid vil våre handlinger og planer bli sterkt kritisert av andre mennesker vi anser som autoritet. Kritikk har i de fleste tilfeller motet mange mennesker fra å forfølge sine drømmer og ambisjoner, og til slutt ønsket de at de ikke hadde lyttet til hva folk sa.

Hvis bare David hadde latt kritikken fra brødrene sine og kong Saul hindre ham i å konfrontere Goliat, er det sannsynlighet for at han ikke hadde kommet til palasset. David utfordret Goliat til en kamp trosser all sunn fornuftsteori om mennesket. Det var grunnen til at hans beslutning om å kjempe mot Goliat ble sterkt kritisert av så mange mennesker, inkludert hans brødre og kongen. Men David følte seg aldri motløs. han visste hva han bar, han visste hvem kamp det var, han visste at han (David) bare var en fysisk representasjon av den virkelige utfordreren, som var Gud den allmektige. Så han ble ikke rørt av naysayers, han fortsatte fremdeles for å bekjempe Goliat, og resten av historien er kjent historie.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I våre liv må vi også overvinne kritikk av mennesker. Men det kan bare komme når vi kjenner styrken som driver oss. Det er tider i livet vårt at vi vil bli møtt med så mange motløsheter som vil presse oss til å tenke på å slutte med den drømmen og ambisjonene. Noen ganger kan motløsheten vår være konstant mislykket. Når vi mislykkes gjentatte ganger, kan vi begynne å tenke at det kanskje ikke var noe vi gjorde for oss. Men når en mann forstår personen som leder ham, ville han ikke ristes når motløshet kommer. Apostel Peter mister fokuset på Kristus, og han begynte å synke. I det øyeblikket vi mister blikket på Gud, vil motløsheten begynne å få det beste av oss, og det vil ikke vare lenge før vi slutter. Gud vil at vi skal gå videre; han vil at vi skal fortsette å trykke på merket; han vil ikke at vi skal gi opp til feil fordi han er i ferd med å utføre sine underverk. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at motløshet ikke vil overvinne deg fra å lykkes i Jesu navn.


Skriften sier i boken til Salme 55:22 Kast din byrde på Herren, så skal han støtte deg; han skal aldri la de rettferdige røre. Skriften sa at Gud ikke ville la de rettferdige bli rørt, det betyr at han ikke ville la utfordringene hindre deg i å lykkes; han vil ikke la onde fristelser fraråde deg å komme videre. Jeg kunngjør deg i dag at Gud helbreder de sønderknuste, og at han binder såret deres. Gud vil helbrede deg i dag. Hver form for motløshet blir tatt fra deg i Jesu navn. Når du begynner å studere denne bønneguiden, må Gud fjerne enhver motløshet på din måte i Jesu navn.

Bønnepoeng:

  • Fader Herre, jeg kommer imot enhver form for motløshet i Jesu navn. Jeg ber om ånden til å fortsette å gjøre det som Guds ånd fører meg til å gjøre i Jesu navn.
  • Herre, jeg nekter å miste motet fra å mislykkes. Jeg ber for ånden til utholdenhet og langmodighet, nåde til å aldri gi opp hva som måtte komme. Jeg ber om at du gir meg den nåde i Jesu navn.
  • Herre Gud, hver form for fiasko på min måte som fienden har iscenesatt for å motløse meg, ber jeg om at du tar den bort i Jesu navn. Jeg ødelegger ethvert mislykket åke på min måte ved Den hellige ånds ild. Jeg bryter ned hvert høyborg av umulighet på min måte. Jeg ber om at den allmektige Guds ild skal gå foran meg og ødelegge hele festningen i Jesu navn.
  • Herre, send din dødsengel til enhver mann og kvinne som fienden vil bruke til å lure meg til å gi opp drømmene mine; Jeg ber om at dødsengelen slår dem i hjel i Jesu navn. Jeg kommer mot alle onde tunger og lurer meg til å gi opp i Jesu navn.
  • Far Lord, fra nå av vil jeg at du skal lede meg. Jeg ber om at stemmen din vil trenge inn i livet mitt, jeg ber om at jeg vil høre fra deg innimellom, jeg ber om at du vil veilede og lære meg om ting å gjøre i Jesu navn. Gi meg motet til ikke å bli rørt av det folk sier; gi meg nåde til å lytte til stemmen din alene i Jesu navn.
  • Herre, jeg vil ikke høre på noen annen person enn deg; Jeg gir livet mitt fritt til din ånd i dag. Jeg ber deg ta livet mitt i dag i Jesu navn. Jeg ber om at du vil bli sjømannen i mitt liv; Jeg vil lytte til deg alene. Hjelp meg, Herre, til å være døv for hva andre mennesker forteller meg. For skriften sier at de som blir ledet av Guds ånd kalles Guds sønner. Jeg vil bli ledet av din ånd. Jeg ønsker ikke å bli ledet av min menneskelige kunnskap; Jeg reduserer meg selv for at du skal øke i Jesu navn.
  • Herre, akkurat som David var modig, akkurat som han visste at slaget tilhører Herren, gi meg mot til alltid å se deg selv i vanskeligheter. Gi meg nåde å vite at du er den mektige mannen i kamp, ​​gi innsikt og forståelse for at du er Gud av alle muligheter, ta bort enhver form for hindring, distraksjon eller motløshet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot distraksjon
Neste artikkelBønnepunkter mot mørkets kraft
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.