Bønnepunkter mot forsinkelse i unnfangelsen

0
11869

 

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot forsinkelse i unnfangelsen. Det er Guds plan for mennesket å formere seg og okkupere jordens overflate. Husk da Jesus instruerte at okkupere til jeg kommer, er noe av det Kristus snakket om at mennesket skal underkaste verden, og at mennesket skal bo på hele jordens overflate. Men hvordan blir det når du sliter med å bli barn? Ørlighet er aldri Guds plan for livet ditt. Faktisk har fienden gjort dette, ikke Gud. Forsinkelse i unnfangelsen setter press på en kvinne; Selv om både mannen og kvinnen vil bli satt under trykk, vil en større del av presset bli montert på kvinnen.

Livmoren din er skapt og velsignet av Gud for å bli gravid. Det er ikke bare der for dekorasjon. Det er mennesker hvis livmoren har blitt berørt av mørkehender, og det er derfor det er veldig vanskelig for dem å bli gravid, og når en kvinne ikke er i stand til å bli gravid, betyr det at kvinnen vil forbli barnløs hele livet. I boka til Salme 113, sa Skriften  Han gir den ufruktbare kvinnen et hjem og gjør henne til den glade barnemoren. Pris Herren!. Hva Bibelen mente hjemme der, er frukten av livmoren. Dette forklarer at Gud ikke vil hvile noen med ufruktbarhet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Hannah var ufruktbar i årevis, i årevis kunne hun ikke bli barn, men en dag dro hun til Silo og ba til Gud om å åpne magen og gjøre henne til en mor. Gud hørte Hannahs bønner og velsignet henne med et barn. På samme måte vil Gud lytte til ditt rop i dag i Jesu navn. Dette er din Shiloh, og dette er din tid til å bli mor. Jeg bestemmer ved auksjonen av himmelen, alle mørkets krefter som har gjort det umulig for deg å bli gravid, jeg bryter slike krefter ved Den hellige ånds ild.

Gud vil utføre rare underverk gjennom denne bønneguiden, hvis du bare vil tro. Hvis Gud har instruert noe, vil han gjøre det fordi han ikke er et menneske å lyve; han er heller ikke en menneskesønn å omvende seg. Når du begynner å bruke denne bønneguiden, ber jeg om at Gud skal høre på bønnens røst og gi deg etter ditt hjerte.

Bønnepoeng:

  • Herre Gud, jeg takker deg for at du gjorde meg til kvinne, jeg takker deg for at du skapte meg i arten av å være den fødselen til et annet vesen på jorden, jeg opphøyer ditt hellige navn. Herre, det er din plan at vi skal formere jorden, og det er grunnen til at du aldri vil prøve oss med ufruktbarhet; Herre, jeg ber om at du ved din barmhjertighet åpner livmoren min og får meg til å bli gravid i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot enhver form for forsinkelse i unnfangelsen i livet mitt. Hver kraft og fyrstedømme som forsinker unnfangelsen i livmoren min, faller og dør i Jesu navn.
  • Herre, ditt ord sier i Salme 128: 3 & 4. Din kone vil være som et fruktbart vintre i ditt hus; barna dine skal være som olivenskudd rundt bordet ditt. Se, slik skal den velsignes mannen som frykter Herren. Du lovet at jeg skulle være fruktbar, jeg kommer imot enhver kraft som hindrer min fruktbarhet i livet, enhver kraft som vil hindre meg i å være fruktbar, bli ødelagt i Jesu navn.
  • Fader Herre, akkurat som du har hørt Isaks bønner om Rebekka og du fjerner ufruktbarheten hennes, ber jeg om at du vil ødelegge tåpens åk i mitt liv i Jesu navn. For skriften sier: Barn er Guds arv, jeg bestemmer at jeg skal være fruktbar i Jesu navn.
  • Hver kraft som suger ut livmorens frukt, faller i hjel i Jesu navn. Hver mørkekraft som har blitt stasjonert ved livmoren i mørkets rike, faller i hjel i Jesu navn. Jeg løser frukten av magen min fra mørkets pakt. Jeg satte dem fri i Jesu navn.
  • Jeg blender hvert ondt øye som er blitt tildelt for å overvåke livet mitt og for å rapportere tilbake til mørkeriket, la slike øyne miste synet av meg i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om nåde. Hvis det er synd eller misgjerning i livet mitt som forårsaker en forsinkelse i unnfangelsen, ber jeg om at du tilgir meg i Jesu navn. I kraft av blodet som ble utøst på Golgata-korset, ber jeg om at du vil se bort mine synder og misgjerning i Jesu navn.
  • Herre, jeg ber om nåde over livet mitt. Hver form for umoral som jeg har gjort tidligere som fienden nå bruker mot meg for å utsette min unnfangelse, ber jeg om at du tar bort slike umoraliteter i Jesu navn. For skriften sier, for vi har ikke en yppersteprest som ikke kan berøres av følelsene til våre svakheter. La oss derfor dristig komme til nådens trone, slik at vi kan få barmhjertighet. Herre, jeg kommer til tronen din i dag, gi meg barmhjertighet i Jesu navn.
  • Fader Herre, ditt ord sier at du vet planene du har mot meg, de er planen for det gode og ikke det onde for å gi meg en forventet slutt. Jeg ber om at planen og agendaen for mitt liv og ekteskap begynner å utfolde seg i Jesu navn. Jeg bryter åket med forsinkelse av unnfangelsen over livet mitt ved Kristi blod.
  • Jeg bestemmer med autoritet, strømmen av barn fra nådens trone strømmer inn i livmoren min i dag i Jesu navn. Akkurat som du gjorde Hanna til en mor som du besvarte Rachels bønner, hør mitt rop i dag Herre, og gi meg etter mitt hjerte i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønnepunkter mot lukkede dører
Neste artikkelBønnepunkter mot distraksjon
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.