Bønnepunkter mot distraksjon

2
17677

 

I dag vil vi engasjere oss i bønnepunkter mot distraksjon. Distraksjon er en veldig farlig gimmick av fienden for å få en mann til å miste fokus på målet sitt i jakten på suksess. Det er så mange mennesker som var bestemt for suksess i livet som ikke vil være i stand til å oppnå potensialene sine fordi en av hindringene fienden vil legge i veien for dem, er en distraksjon. Det morsomme er at folk mange ganger ikke vil kunne identifisere distraksjoner når de møter en fordi mange ganger kan distraksjonen komme i form av det som trengs på den tiden.

Kona til kona til Potifar var en betydelig distraksjon i Josefs liv. Hvis Josef ikke hadde gjort en bevisst innsats for å fjerne det, er det en mulighet for at han ikke hadde klart å oppnå det som var bestemt for ham. I mellomtiden, på den tiden, kunne Joseph bestemme seg for å danse etter melodien til Potifars kone fordi hun kunne garantere hans sikkerhet og til og med legge til rette for at han raskt kunne bli hustru til sin herre. Imidlertid kunne Joseph identifisere at det ikke var en del av Guds plan for livet hans, så han tok seg til hælene.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Mens Joseph lykkes med å overvinne den distraksjonen som ble lagt i veien for ham, er det en annen person i Bibelen som ikke kunne overvinne distraksjonen. Esau kunne ha betalt mindre oppmerksomhet til magekravet og satt blikket mot å bli en stor mann, men sulten, som var en betydelig distraksjon i hans liv, fikk det beste ut av ham, og han ble offer. Akkurat der og da byttet han førstefødselsretten mot en pott med pott.

For å overvinne distraksjon handler det om å identifisere det gjennom en bevisst innsats og hjelp fra Den hellige ånd og også disiplin. Hvis Jakob ikke hadde disiplinert seg, ville han ha blitt offer for sin herres kone, og det ville ha hindret Guds planer for livet hans. Tilsvarende i våre liv er det et par ganger vi møter distraksjoner, det kan være en fiasko i jobben eller det akademiske, det kan være hva som helst, det kan være kvinner eller en annen type menn som kommer vår vei, vi må identifisere dem og takle dem. Jeg ber om at Guds ånd som vil hjelpe oss med å identifisere distraksjon når vi møter en, kommer over oss akkurat nå i Jesu navn. Når du begynner å studere denne bønnen peker mot distraksjon, må Gud sende distraksjon langt borte fra din vei i Jesu navn.

Bønnepoeng:

  • Herre, jeg kommer imot enhver kraft for distraksjon på min måte å lykkes og gjennombrudd på. Jeg ber om at du skal tilintetgjøre dem i Jesu navn. Hver form for snublesteiner på vei til gjennombrudd ber jeg om at det hellige ild vil brenne dem ned i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil gi meg visdommen til å identifisere distraksjon når jeg kommer over en. Selv om det så ut som det jeg trengte for å overleve på den tiden, ber jeg om at du vil gi meg visdommen til å identifisere det som en distraksjon og behandle det som sådan i Jesu navn.
  • Herre Gud, akkurat som du hjalp Josef med å overvinne distraksjonen på hans lange vandring til herlighet, ber jeg om at du på samme måte vil hjelpe til med å overvinne enhver distraksjon på min måte i Jesu navn. Hver form for distraksjon på min måte blir ødelagt av ild i Jesu navn.
  • Enhver distraksjonsmiddel på min måte faller i hjel i Jesu navn. Hver mann og kvinne som hindrer meg i å bli det du har bestemt meg for å bli, ber jeg om at du ikke får oss til å møtes i Jesu navn. Jeg ødelegger alle fiendens planer over livet mitt med ild i Jesu navn.
  • Korintierne 10:13 Ingen fristelse har gått over deg som ikke er vanlig for mennesker. Gud er trofast, og han vil ikke la deg friste utover din evne, men med fristelsen vil han også sørge for en flukt, slik at du kan være i stand til å tåle den. Jeg ber om at ingen fristelse skal overvinne meg i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi meg styrken til å undertrykke enhver fristelse som kan komme på min vei til suksess i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot enhver trang til å drikke eller røyke i Jesu navn. Hver plan og dagsorden for fienden for å distrahere meg med bruk av narkotika, bruk av alkohol eller røyking, gjør jeg den planen ubrukelig i Jesu navn. Enhver form for seksuell umoral som djevelen vil påføre meg for å distrahere meg. Jeg ber om at Gud vil ødelegge slike planer i Jesu navn.
  • Skriftene i 1. Korinter 10:12 Så hvis du tror du står fast, vær forsiktig så du ikke faller! Jeg ber om at du vil gi meg nåde til å stå sammen med deg til slutt i Jesu navn. Hver pil av distraksjon som fienden skyter på meg for å få meg til å falle ut i ditt nærvær for å la slike piler bli ødelagt i Jesu navn.
  • Herre, jeg bestemmer fra nå av, jeg setter blikket på korset, jeg setter meg under Den hellige ånds veiledning. Jeg ber om at Guds ånd, guddommelighetens ånd, vil begynne å veilede og lede meg. Det vil lære meg ting å gjøre og avsløre for meg hva som kommer. Jeg ber om at Guds ånd blir fremtredende i livet mitt i Jesu navn.
  • Far, jeg grubler over føttene mine for deg, så min vei kan være rett og fri for ondskap og distraksjon av fienden i Jesu navn. Jeg vender føttene fra synden slik at jeg ikke blir offer for djevelen i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot forsinkelse i unnfangelsen
Neste artikkelBønnepunkter mot motløshet
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg setter pris på informasjonen som er lagt ut her på denne nettsiden i forhold til behovet jeg hadde. Tusen takk til de som har bidratt til å samle informasjon.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.