Bønnepunkter mot lukkede dører

4
17708

 

I dag vil vi delta i bønnepunkter mot lukkede dører. Skriften beskrev Gud som Gud av alle muligheter, og den som åpner døren som er låst. Det er så mange mennesker hvis fienden har stengt døren til suksess. Herren vil åpne en slik dør i dag ved sin kraft. Det er skrevet; Jeg vil gjøre en ny ting, nå skal den springe ut, for dere vet ikke det, jeg vil gjøre en vei i ørkenen og en elv i ørkenen. Dette betyr at bare Gud er tilstrekkelig til å lage en vei der det ikke er noen vei. Selv når en dør er lukket, kan Guds kraft åpne for noen.

Åpenbaringsboken Åpenbaringen 3: 7:
7 Og skriv til engelen i menigheten i Filadelfia; Dette sier den som er hellig, den som er sann, den som har nøkkelen til David, den som åpner og ingen lukker; og lukker seg, og ingen åpner seg. Hva denne bibelpassasjen betegner, er at Gud har nøkkelen til hver dør, og selv om det er noen lukket dør som ikke har nøkkel, har Gud makten til å bryte den ned. Husk skriften i boken til Jesaja 45: 2 Jeg vil gå foran deg og utjevne fjellene; Jeg vil bryte ned porter av bronse og skjære gjennom jernstenger. I dag bestemmer jeg at Herrens ånd skal gå foran deg og knuse alle dører av jern i Jesu navn. Hver lukket dør foran deg som hindrer deg i å lykkes, vil Herren bryte ned døren i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Det er viktig å vite at en dør ikke vil bli lukket med mindre den huser noen verdisaker. Når det er en lukket dør foran deg, er det en forsikring om at det er verdifulle eiendeler i den. Derfor bruker fienden oftest en lukket dør som en hindring for manges gjennombrudd. Guds ånd avslørte at ganske mange mennesker allerede er på sitt suksesspunkt, men stedet som huser gjennombruddet deres er under lås. Døren har blitt lukket av fienden for å hindre personen i å få tilgang til gjennombruddet. Gud er innstilt på å gjøre det som bare han kan gjøre. Han har lovet å bryte sammen hver lukket dør slik at hans folk kan få tilgang til deres velsignelser. Denne bønneguiden gjennom Guds ånd gir deg bønnepunkter mot lukkede dører, og jeg ber om at Gud skal høre på stemmen til din bønn.

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg ber om at du vil oppstå i dag over livssituasjonen min og gjøre det som bare du kan gjøre i Jesu navn. Herre, jeg ber med din kraft. Du vil bryte ned hver lukket dør i Jesu navn. Hver dør som har blitt lukket mot mine velsignelser og fremgang, bestemmer jeg at slike dører brytes ned i Jesu navn.
 • Herre Gud, hver dør som har vært stengt mot mitt gjennombrudd, og som får meg til å slite hele dagen og natten for lite resultat, ber jeg om at slike dører brytes i Jesu navn. Enhver ond mann og kvinne som har stengt døren til gjennombruddet mitt og beholdt nøkkelen til min suksess, Herre, jeg ber om at du vil stå opp og bevise at du er Gud over min sak i Jesu navn.
 • Alt du lukket dørene mot barna mine, Guds ild åpner deg akkurat nå i Jesu navn. Hver dør som er stengt mot barna mine som får dem til ikke å oppnå gode ting som kameratene deres får uten stress, ber jeg om at torden din vil åpne slike dører i Jesu navn.
 • Å Elias Gud, stå opp nå i din ild og bryt ned hver mann og kvinne som har utgjort et hinder mellom meg og mitt gjennombrudd; Jeg ber om at Den hellige ånds ild vil ødelegge en slik mann og kvinne i Jesu navn.
 • Fader Herre, hver lukket er åpen av Herrens nåde. Jeg ber om at din barmhjertighet kommer frem i mitt liv i dag i Jesu navn. For det er skrevet: Jeg vil være nådig med hvem jeg vil være nådig med og medfølelse med, hvem jeg vil ha den på. Herre, jeg ber om at du ved barmhjertighet skal regne meg verdig til å være på listen over mennesker du vil bli barmhjertig over i Jesu navn.
 • Herre Gud, du sa i ditt ord at du ville gå foran meg og utjevne forhøyede steder. Ditt ord sa at du ville bryte ned døren av bronse og skjære gjennom døren til jern. Jeg ber om at hver jerndør som er stengt mot meg, bryter dem ned i dag i Jesu navn.
 • Jehova Gud, la hver fiende leir mot mitt liv bli tilsmusset av forvirring i Jesu navn. Hver samling mennesker som er mot min fremgang i livet, ber jeg om at du vil forvirre midt i dag i Jesu navn. Jeg bestemmer at du vil frustrere innsatsen til mine fiender med å mislykkes i Jesu navn.
 • Herre, for det er skrevet: Jeg vil gi deg nøklene til himmelriket, og alt du binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og alt du mister på jorden, skal løses i himmelen. ” Jeg hevder min nøkkel til de himmelske skattene i Jesu navn. Du har lovet meg at alt jeg binder på jorden, skal være bundet i himmelen, og alt jeg mister på jorden, skal løses i himmelen. Jeg bryter ned hver lukket dør av rikdom mot i Jesu navn.
 • Far, jeg takker deg for besvarte bønner, jeg takker deg for fra nå av vil jeg begynne å se forandringer i livet mitt, takk Herre fordi du er Gud, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot forvirring
Neste artikkelBønnepunkter mot forsinkelse i unnfangelsen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

 1. Gostei desta oração, é muito profunda e muito boa e agradavel de se repetir.
  Irmáos em Cristo, por favor ajudem-me a orar na minha vida e na vida dos meus Pais e Irmãos, Irmães, Sobrinhos, Sobrinhas, Avõs, e Familias no seu todo.
  Ri peço ao Senhor tods os dias para resgar o meu coração e quebrar tudo que nao provem do Senhor Jesus, nas nossas vidas e na vida da minha familia.

 2. Gostei desta oração, é muito profunda e muito boa e agradavel de se repetir.
  Irmáos em Cristo, for favor ajudem-me a orar na minha vida e na vida dos meus filhos, e meus Pais e Irmãos, Irmães, Sobrinhos, Sobrinhas, Avõs, e Familias no seu todo.
  Ri peço ao Senhor tods os dias para resgar o meu coração e quebrar tudo que nao provem do Senhor Jesus, nas nossas vidas e na vida da minha familia.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.