Bønnepunkter mot svik

0
14652

 

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot svik. Du må vite betydningen av svik før vi fortsetter. Forræderi er definert som det å gi noen i fiendens hender på forræderiske måter. Denne guiden med tittelen bønnepunkter mot svik vil bli delt i to, som er: Bønn mot svik og bønn for å si når du blir forrådt. Årsaken er at hvem som helst kan forrades, og hvem som helst kan forråde hvem som helst. Selv om det er viktig at vi ber mot svik, er det også viktig at vi ber om at Gud skal gi oss nåde til ikke å forråde andre mennesker som har betrodd oss ​​livet.

Mange anser ikke Judas Iskariot som en apostel fordi han forrådte Jesus Kristus. Selv om det kanskje ikke var Judas Iskariots hensikt å forråde Jesus fra begynnelsen, men langs linjen var djevelen i stand til å friste ham med penger for å få ham til å forråde Jesus Kristus. Derfor må vi be mot svikens ånd som kanskje vil komme til andre mennesker vi elsker eller oss. Vi ber også for de som er blitt forrådt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ingen liker å bli forrådt, spesielt av menneskene de elsker og stoler så mye på. Men hva er svik? Hvis det ikke kommer fra menneskene vi elsker og bryr oss om. Bare Gud kunne forstå tankene som skjedde i Josefs sinn når brødrene hans forrådte ham. Smerten og kvalen som følger med svik er nok til å bryte noen helt sammen. Jeg ber med himmelens autoritet; du skal ikke bli forrådt i Jesu navn. Og ved himmelens autoritet vil du ikke forråde den tilliten folk har til deg i Jesu navn.


Det er også mulig at menn forråder Gud. Vi forråder Gud ved ikke å være ansvarlig et sted der vi burde være ansvarlige for Gud. Jeg ber ved den høyestes barmhjertighet, du vil ikke bli funnet når du skal stå for Kristus i Jesu navn. Når du studerer denne bønneguiden, vil du se en tydelig innvirkning på livet ditt i Jesu navn.

Bønnepunkter mot svik:

  • Fader Herre, jeg ber om at du skal fylle meg med din hellige ånd og kraft, gi meg nåde til å utholde lidelse sammen med deg. Far, jeg vil ikke forråde deg slik Judas Iskariot gjorde mot Kristus Jesus. Jeg vil ikke nekte deg slik apostel Peter gjorde da du møtte pine. Herre, gi meg nåde til å stå sammen med deg helt til slutt i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver følelse av svik i tankene mine. Jeg ber om at Den hellige ånds ild skal slukke den følelsen i hjertet mitt i Jesu navn. Herre, svik mot mitt land, jeg kommer imot det med lammets blod. Ditt ord formaner oss om at vi skal fortsette å be for Jerusalems gode at de som elsker det, skal ha fremgang. Herre, jeg vil alltid søke nasjonen min. Jeg ber om at du vil gi meg nåde til å være trofast.
  • Far Lord, når det gjelder forholdet mitt, kommer jeg imot alle former for svik i mitt hjerte. Akkurat som du, Herre, har ordnet dette forholdet, ber jeg om at du vil hjelpe meg å være trofast mot det i Jesu navn.
  • Far Lord, over mitt ekteskap kommer jeg mot svik i Jesu navn. Jeg forstår at ekteskap er en institusjon som ble opprettet av Gud. Det er grunnen til at Skriften sa: Av denne grunn skal en mann forlate sin fars og mors hus og feste seg med sin kone, og de to skal bli ett kjøtt. Herre, uansett hva som måtte ønske å krype inn i livet mitt for å få meg til å forråde ekteskapsløftene mine, ødelegger jeg slike ånder i Jesu navn.
  • Far, jeg ber om at Den hellige ånds ild skal komme ned over hver sviksslange som er sendt til mitt liv for å få meg til å falle, la himmelens ild ødelegge slike slanger i Jesu navn.

Bønnepunkter for et forrådt sinn:

  • Fader Herre, jeg kommer foran deg i dag fordi jeg har blitt forrådt av noen jeg elsker og stoler så mye på. Hjertet mitt blør av uutholdelige smerter. Herre, jeg ber om at du vil helbrede meg i Jesu navn. Herre Jesus, mens jeg vil gå videre med livet, ber jeg om at du vil hjelpe meg med å glemme fortidens smerte og sorg og hjelpe meg å huske leksjonene fra det. Jeg ber om at du vil veilede mitt hjerte for at jeg ikke vil straffe andre mennesker som kommer inn i livet mitt på grunn av sviket jeg har lidd.
  • Herre, jeg ber om at du vil hjelpe deg med å stole på mennesker fremdeles, gi meg mot til å alltid elske mennesker høyt i livet mitt. Jeg er klar til å erstatte problemene i tankene mine for fred. Jeg ber om at du skal gi deg fred. Skriften sier at min fred har jeg gitt dere, ikke slik verden gir dere. Far, la mitt sinn finne ro i det faktum at du elsker meg inderlig, la meg finne min stolthet og prestisje i det faktum at du har en bedre plan for meg fordi skriften fikk meg til å vite at du kjenner tankene du har til meg, de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi meg en forventet slutt. Herre, jeg retter min smerte og smerte mot deg; hjelp meg å ta vare på det.
  • Herre Jesus, jeg takker for at du ga meg nåde til å se utover arret som er blitt forårsaket i mitt sinn av svik fra mennesker jeg elsker veldig. Takk for motet du ga meg til å gå videre med livet, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot sengevetting
Neste artikkelBønnepunkter mot fortryllelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.