Bønnepunkter mot sengevetting

2
14743

 

 

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot sengevæting. Morsomt som dette emnet kan virke, så mange kjemper i hemmelighet denne demonen. I våre liv, innen noen aldre, forventes det at vi legger oss våte, men når vi begynner å nærme oss en alder, og vi fremdeles legger oss våte, blir det en ting av skam og vanære. En demon forårsaker sengevetting i et forsøk på å gjøre en person til skamme. Hvordan en voksen voksen fremdeles vil være sengevæting, er virkelig et skam. Et slikt individ vil ikke sove ute på grunn av frykten for sengevæting som voksen voksen.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Gud er i ferd med å frigjøre sitt folk fra den skammelige demonen av sengevetting som har plaget dem. Det er fortsatt bedre når du bor i foreldrenes hus, men når tiden kommer til å gå på skole, og du ikke kommer hjem hver dag, eller det er på tide for deg å gå til National Youth Service Corp, det er da du vil vite at det er en virkelig kamp. Salmenes bok 25:20 Bevar min sjel og red meg; la meg ikke skamme meg! for jeg setter min lit til deg. Gud er i ferd med å befri folk fra skammen ved sengevæting, da den demon som plager deg, vil ta ilden til det hellige spøkelse på grunn av bønnen din i dag.

Gud instruerte denne bønneguiden, og når Gud instruerer noe slikt, betyr det at Gud er innstilt på å utføre underverk. Jeg bryr meg ikke hvor mange år du har kjempet denne kampen alene; det jeg vet er at vi har en stor krigsherre som bor i Sion; han vil ta opp kampen i ditt sted og vinne kampen for deg. Det er en healer som er den store monarken i Sion. Han vil helbrede dine svakheter i dag ved styrken av sin høyre hånd. Din vanære skal tas bort, og du vil være fri i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Herre Jesus, jeg kommer foran deg i dag for å rapportere om denne onde demonen som har plaget meg noen ganger nå, jeg har prøvd alle mulige midler for å overvinne den, men den har vist seg å være abort. Jeg ber om din hjelp over demonen av sengevæting, jeg ber om at du vil hjelpe meg med å overvinne den ved din kraft i Jesu navn. 
 • Herre, jeg kommer imot alle åndene og demonene i sengevettet som har blitt tildelt livet mitt fra mørkeriket for å vanære meg. Jeg ber om at du vil tilintetgjøre slike demoner i Jesu navn. 
 • Hver makt i min fars hus som nektet å la meg gå, hver demon i min slekt som alltid har lovet å gjøre meg til skamme, bestemmer jeg ved himmelens autoritet at de blir ødelagt. Enhver usett ånd, enten i jordisk ånd eller marine ånd som er blitt tildelt til å vanære meg, ber jeg om at de tar fyr i Jesu navn. 
 • Herre Jesus, alle plager av fienden som virker i mitt liv, bestemmer jeg at de skal ta fyr i Jesu navn. Hver forfedres makt som er tildelt for å vanære meg, enhver sterk mann og kvinne i familien min som har plaget livet mitt, ber jeg om at da dragen ble ødelagt før paktens ark, la dem bli ødelagt i Jesu navn. 
 • Enhver ond demon og sykdommer som fienden har påført meg som får meg til å bli våt i seng hver gang jeg lukker øynene for å sove, ber jeg om at lammets blod ødelegger slike lidelser. Skriften sier at lidelser ikke vil øke igjen andre gang, hver demonisk lidelse av skam, bestemmer jeg at de begynner å ta fyr i Jesu navn. 
 • Jeg ber om ødeleggelse av enhver ond tunge som snakker ondt i livet mitt, enhver ond munn som spytter ondt til min eksistens, jeg bestemmer at de blir ødelagt i Jesu navn. Herre, stå opp og la dine fiender bli spredt, la hver mann og kvinne som samles for å bevæpne meg, bli til skamme i Jesu navn. 
 • Hver eneste slang som har krøpet inn i livet mitt, ber jeg om at de tar den hellige ånds ild i Jesu navn. Fader Herre, jeg ber om at du skal forvandle min skam til herlighet i Jesu navn. 
 • Skriften sier, for jeg kjenner tankene jeg har til deg, de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi deg en forventet slutt. Jeg ber om at alt i livet mitt som aldri er din plan for meg; Jeg ber om at de blir tatt bort i Jesu navn. 
 • Jeg påkaller hevnen fra Gud på dragen av skam og vanære som er tildelt livet mitt fra mørkeriket. Jeg ber om at en slik drage tar fyr i Jesu navn. Ditt ord lovet meg at jeg ikke skulle bli til skamme, jeg bestemmer at enhver makt vil gjøre meg til skamme, la ild av Gud den allmektige begynne å brenne dem til aske i Jesu navn. 
 • Åh, din demon som får meg til å legge meg våt, hør Guds ord, det er skrevet at jeg er til for tegn og under for Herren, så jeg kommer imot deg demon av sengevæting i Jesu navn. Skriften sier at hvert tre som min far ikke har plantet, skal rygges med rot. Jeg bestemmer at Guds ild går til roten til dette problemet og ødelegger det fullstendig i Jesu navn. 
 • Skriftene sier forkynn noe, og det skal bli fastslått; Jeg erklærer at jeg er fri fra demonen som får meg til å legge meg våt i Jesu navn. Skriften sier at han som sønnen har frigjort, er gratis. Jeg er faktisk fri fra din våtdemon i Jesu navn. 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnepunkter mot tilbakestående
Neste artikkelBønnepunkter mot svik
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

 1. Dette bønnepunktet er en stor velsignelse for meg… alt om det er bare for meg… ..Jeg vil bare si takk …… vår Gud sover aldri, det er derfor han gjorde dette tilgjengelig for meg …… ..Jeg kan ikke takke deg nok… ..Jeg ber om ny salvelse på deg og din tjeneste hver dag i Jesus Mighty Name !!!!!!! Ikke glem meg i dine daglige bønner som gjennomgår mye .... og er så sikker på at vår Gud er mer enn i stand til å se meg 2ru i Jesus makeløse mektige navn !!!!! AMEN !!

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.