Bønnepunkter mot angrep

0
3249

 

I dag skal vi håndtere bønnepunkter mot angrep. Som troende er djevelen alltid på vei for å forårsake alvorlig kaos i våre liv. Husk at Skriften sier Vær våken og nøktern. Fienden din, djevelen, kaster seg rundt som en brølende løve på jakt etter noen å sluke. Fienden vil ikke se oss gjøre noe bra, så han er alltid på farten for å slå oss.

An angripe kunne komme på forskjellige måter; dette er ikke et fysisk angrep som du blir mobbet av sinte mennesker; dette er en åndelig angrep. Husk at Skriften fortalte oss at vi ikke kjempet mot kjøtt og blod, men mot makter og fyrstedømmer, herskere over mørke steder. Så ofte kan angrepet være på ditt ekteskap, helse, økonomi, forhold, familie, jobb eller noe annet. Fienden kunne angripe noe eller noen som er veldig viktige for oss. Det kan være jobben eller livet vårt. Imidlertid har Gud lovet å ødelegge hvert angrep fra fienden; det er derfor han instruerte denne bønneguiden.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I denne bønneguiden vil vi be noen krigsføringsbønner mot angrepene fra fiender, og du bør være forberedt på å se farlige resultater. Fienden som har nektet å la deg gå, bestemmer jeg på grunn av dette øyeblikket, må Gud ødelegge dem i Jesu navn. Hver forfedres ånd som kunngjør deg for fienden som beleirer i livet ditt, bestemmer jeg at Den hellige ånds ild fortærer dem akkurat nå i Jesu navn. Gud vil til å vrede seg undrende, angrep fra fiendene er i ferd med å bli ødelagt, Gud er i ferd med å starte et motangrep på den fienden som ikke lar deg få fred.

Bønnepoeng:

 • Fader Herre, jeg ber om at du vil ødelegge alle onde angrep i livet mitt i Jesu navn. Jeg vet at Skriftene aldri lovet at de ikke ville samles, men Skriften lover at de ikke skal trives. Jeg bestemmer i Jesu navn at hvert angrep over livet mitt blir gjort ubrukelig i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer med himmelens autoritet at angrep vil drepe og ødelegge livet til alle som angriper meg i Jesu navn. Herre, stå opp og la mine fiender bli spredt. La de som ikke vil ha fred for meg, heller ikke kjenne fred, for Salmeboken sa når jeg roper til Herren, mine fiender vil flykte. Jeg bestemmer at hver fiende i livet mitt skal flykte fra dette øyeblikket i Jesu navn.
 • Fader Herre, enhver synd og misgjerning i livet mitt som har gjort meg sårbar overfor fiendens angrep, jeg ber om at du ved din barmhjertighet tilgir meg i Jesu navn. Jeg ber om at du på grunn av blodet som ble utøst på Golgata-korset, vil tørke bort den synden i Jesu navn.
 • Fader Herre, hvert hull i livet mitt som fienden har kapitalisert på for å sette i gang angrep i livet mitt, ber jeg om at Den hellige ånds ild vil blokkere den i Jesu navn.
 • Jeg avbryter hvert angrep over min økonomi i Jesu navn. Hvert angrep som har gjort økonomien min ubrukelig, hvert angrep som har blokkert den frie strømmen av inntekten min, ber jeg om at et slikt angrep blir ødelagt i Jesu navn.
 • Jeg avbryter hvert angrep på grunn av helsen min, hvert angrep som har gjort helsen min forverret. Jeg bestemmer ved Helligåndens brann at slike angrep blir ødelagt. Hvert satanisk angrep som har påført meg forferdelige sykdommer, ber jeg om at Guds høyre hånd som utfører under, vil helbrede meg akkurat nå i Jesu navn.
 • Jeg ødelegger hvert angrep fra fienden over ekteskapet mitt, alle fiendens planer om å ødelegge ekteskapet mitt, jeg ber om at Den hellige ånds ild ødelegger den i Jesu navn. Skriften sier hva Gud har slått sammen, la ingen skille. Jeg kommer mot hvert angrep fra fienden for å spre ekteskapet mitt. Jeg ødelegger slike angrep med Den hellige ånds ild.
 • Herre Gud, jeg kommer imot alle angrep på akademikerne mine, hvert angrep av fiendene på hjernen min som har redusert mitt assimileringsnivå, jeg går imot det i Jesu navn. Skriften sier at hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Jeg ber om at hver fiende mot akademikerne mine får hevn av Gud.
 • Hvert angrep fra fienden for å gi meg frykt, kommer jeg mot deg av lammets blod. Skriften sier, for jeg har ikke fått fryktens ånd, men adopsjonens ånd til å gråte Ahba Far. La hvert angrep i livet mitt ta fyr akkurat nå i Jesu navn.
 • Hvert fiendtlig angrep på barna mine, for Skriften, sier barna mine og jeg er for tegn og under. Kraften ødelegger hvert angrep for å avslutte deres liv i Jesu navn. Barn er Guds arv, så mine barn er Guds arv. Hvert angrep på livet deres blir ødelagt i Jesu navn.
 • La enhver fiende som planlegger å angripe meg drepe seg selv i dag. Akkurat som Haman dør av fellen han har satt for Mordekai, la alle som planlegger å angripe meg dø av sitt eget angrep i Jesu navn. Jeg oppfordrer himmelens hær, det umåtelige antall engler fra Herren, til å reise seg akkurat nå for kamp og ta hevn over enhver fiende som har truet min sinnsfred i Jesu navn.
 • Hvert angrep for å svekke mitt åndelige liv, hvert angrep fra fienden for å distrahere meg åndelig, kommer jeg mot det i Jesu navn. Jeg ber om at nåde skal være standhaftig i ditt nærvær, hvert angrep på mitt åndelige liv blir avsluttet i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønn peker mot sykepiler
Neste artikkelBønnepunkter mot tilbakestående
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.