Bønnepunkter mot ulykker

0
4904

 


I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot ulykker. Når ordet ulykke dukker opp, hva er det første som kommer opp i tankene dine? bilulykke, ikke sant? Fordi det er den vanligste typen ulykker vi opplever. I mellomtiden er en ulykke mer enn bare et autokrasj, ulykker er sorgfulle hendelser som ikke er Guds vilje for oss, men fienden iscenesatte den. Så mange mennesker har gått bort som følge av ulykke, enten det er vei, vann eller luft. I dag vil bønnepunktene våre mot ulykke fokusere mer på Guds beskyttelse. Når Guds beskyttelse er på livet til et individ, vil en slik person ikke bli offer for noen onde omstendigheter.

Ta for eksempel livet til David; ved flere anledninger slapp David unna døden i kong Sauls hender bare fordi Guds beskyttelse var over hans liv. På samme måte i denne nåværende verden vil noen krefter strekke seg langt for å sikre at de kaster folks blod. Vi har hørt vitnesbyrd om noen mennesker som var djevelens forvaltere. De tilsto at de ved flere anledninger har forårsaket store ulykker i Nigeria. Vi vil også be en voldsom bønn mot slike krefter. Jeg bestemmer at ved kraften fra de høyeste vil du bli fritatt for enhver ulykke i Jesu navn.

Skriftene advarte om at fienden ikke kommer for å stjele, drepe og ødelegge. Vi må forstå at ødeleggelse alltid er en av fiendens mange planer for en troendes liv. Ved auksjonen av himmelen, kan fiendens planer og agenda bli ødelagt over livet ditt i Jesu navn. Når vi skal bruke denne bønneguiden, ber jeg om at Jehovas hjelp vil finne våre liv; Jeg bestemmer at banneret for himmelens beskyttelse skal være over deg og familien i Jesu navn.

Bønnepoeng

  • Fader Herre, jeg kommer imot alle former for ulykker som er blitt iscenesatt på min måte av fienden; Jeg ødelegger den ved kraften i Jesu navn. Skriften ba oss om å forløse hver dag med Kristi blod fordi hver dag er fylt med ondskap. Jeg innløser hver dag denne uken, hver dag i denne måneden og hver dag i år med Kristi dyrebare blod. Jeg kommer imot alle former for ulykker, enten det er vei, land eller luft. Jeg ødelegger dem ved de høyestes barmhjertighet i Jesu navn.
  • Herre Gud, skriften sier at Herrens øyne alltid er på de rettferdige; Jeg ber om at øynene dine fra og med i dag alltid vil være rettet mot meg i Jesu navn. Jeg ber om veiledning og beskyttelse fra Jehova. Jeg ber om at din ånd vil veilede og beskytte meg på alle mine måter i Jesu navn. Måtte Herrens engler veilede meg på alle mine måter i Jesu navn når jeg går ut.
  • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver makt eller ordning fra djevelen som måtte ønske å avslutte livet til ethvert familiemedlem. Jeg bestemmer at påskekraften blir fremtredende i våre liv i Jesu navn. For vi har båret Kristi merke, la ingen gjøre er ondt. Jeg ber ved kraften i Jesu navn om at enhver død eller grav som er blitt lagt på veien for meg eller ethvert familiemedlem, jeg ber om at Guds ild vil ødelegge den i Jesu navn.
  • Skriften sier, selv om jeg går gjennom dødsskyggens dal, frykter jeg ikke noe ondt fordi du er med meg, din stav og stav de trøster meg. Herre, selv når jeg skal ut for mitt daglige mas, ber jeg om at ingen skade skal komme foran meg. Skriften lovet at Herren ville gå foran meg og utjevne opphøyde steder. Jeg ber om at hvert fjell med en ulykke foran meg blir ødelagt i Jesu navn. Jeg bestemmer at hver ulykkesdal blir ødelagt i Jesu navn.
  • For det er skrevet at ethvert tre som min far ikke har plantet, skal hugges ned fra roten. Fordi det ikke er dine planer for livet mitt å bli drept av en ulykke som ble arrangert av djevelen, ber jeg om at du vil kutte ned planene deres over livet mitt i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber for hvert medlem av livet mitt. Du ba Isreals barn om å sette lammets blod på overliggeren, og når dødsengelen ser blodet, vil det gå over. Herre, på samme måte salver jeg meg selv og familiemedlem med blodet fra lammet, blodet som taler rettferdighet enn Abels blod, jeg ber om at når ulykken ser oss, vil det forsvinne i Jesu navn. 
  • Skriften sier at jeg ikke skal dø, men leve for å forkynne Herrens gjerninger i de levende land. Jeg bestemmer med kraft i Jesu navn at enhver agenda for fiendene for å ta livet mitt gjennom en ulykke blir ødelagt i Jesu navn. Fordi Gud fortalte meg at jeg kjenner tankene jeg har til deg, er de gode og ikke onde for å gi deg en forventet slutt. Død ved et uhell er ikke en forventet slutt, Lord Jesus, jeg ber om at uansett hva som ikke er en del av planene dine for livet mitt som fienden har iscenesatt, ber jeg om at du ødelegger det ved Den hellige ånds ild.
  • Skriften sier, for Sions skyld vil jeg ikke hvile. For Jerusalems skyld vil jeg ikke tie. Herre Jesus, om mitt liv, Herre, jeg ber om at du ikke skal tie. Jeg salver veien med Kristi blod for min skyld. Jeg avbryter alle former for ulykker på veien i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

 


Forrige artikkelBønnepunkter mot lidelser
Neste artikkelBønn peker mot sykepiler
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.