Bønn peker mot sykepiler

0
3341

 

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot sykepiler. Vi har blitt ledet av Guds ånd for å heve et bønnealter mot sykdommens piler; Gud er i ferd med å sende piler tilbake til avsenderen og utfri sitt folk. Fienden har ingen andre planer enn å påføre mennesker lidelser som har bestemt seg for å følge Jesus. Ikke at de har gjort noe forferdelig, deres eneste forbrytelse er å akseptere Kristus som deres personlige Herre og frelser. Også for mennesker som har et stort potensiale for å bli store i livet, kan fienden mange ganger hindre dem ved å skyte sykepiler inn i livet.

Folk vil sove Hale og hjertelig, og når de våkner av søvn, sitter de fast med en forferdelig sykdom. En sykdom som ortopedisk ikke kan forklare, det er skarpt at fienden har gjort dette. Et godt budskap til dere alle som har vært tungt lastet med forferdelige sykepiler, Herrens ånd, frihetens ånd vil gå ut og sette dere fri. Pilen vil bli fjernet fra kroppen din, og den vil gå tilbake til avsenderen syv ganger i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Det er viktig å vite at fienden ikke har noen annen agenda enn å forårsake kaos, og en av måtene å gjøre det på er å sende en sykepil inn i andres liv. I skriften opplevde Job det, men Gud ledet ham gjennom og overgav ham. Den Gud som helbredet Job, at Gud fortsatt er på jobb, han vil gjøre underverker over livet ditt. Den demoniske pilen vil ikke finne et sted i kroppen din. Det vil bli tilbakeført til avsenderen ved ild i Jesu navn. Skriften sier at vårt legeme er den levende Guds tempel, la ingenting av misgjerning ødelegge det, den pilen vil forlate kroppen din i dag i Jesu navn.

Bønnepoeng:

 • Jeg foreskriver i Jesu navn, hver sykdomspil som er blitt skutt på meg av fienden skal ta fyr nå. Enhver synd og misgjerning i livet mitt som har gjort meg til et bytte for fienden som plager livet mitt med en forferdelig sykdom, jeg ber om at du ved Guds barmhjertighet tilgir meg i Jesu navn.
 • Skriften sier at ingen våpen som er formet mot meg, skal blomstre. Hver sykepil i meg begynner å dø akkurat nå i Jesu navn. Jeg ber om at slike piler begynner å miste kreftene i løpet av livet mitt i Jesu navn.
 • Hver demonisk pil som er blitt skutt på meg for å true min helse, bestemmer jeg ved Den hellige ånds ild at de skal gå tilbake til avsenderen i syv ganger i Jesu navn. For jeg bærer Kristi merke, la ingen bry meg, jeg bestemmer ved kraften i Jesu navn, alle som ønsker å plage meg med helsemessige utfordringer, jeg ber om at de tar fyr i Jesu navn.
 • Skriften sier at for han ble såret for våre overtredelser; han ble knust for våre misgjerninger; på ham var straffen som førte oss fred, og med hans stripe blir vi helbredet. Jeg erklærer helbredelser i livet mitt i Jesu navn. Hver pil som har forårsaket sykdom i livet mitt, bestemmer jeg at Guds helbredelser kommer over livet mitt i Jesu navn.
 • Hver form for smerte som jeg lider i kroppen min, bestemmer jeg at du forsvinner i Jesu navn. Hele din smertepil i mitt liv, hør Herrens røst, for det er skrevet at hvert tre som min far ikke har plantet, skal de bli rotet opp fra stammen. Jeg bestemmer at hver pil i livet mitt skal dø akkurat nå i Jesu navn.
 • Hver sykdomsånd som er tildelt livet mitt, blir du arrestert av Den hellige ånds kraft. Alle dere svakheter som er knyttet til livet mitt, arresterer jeg dere i dag i Jesu navn.
 • Hver eneste invasjon av forferdelig sykdom eller sykdom i min livstruende helse, irettesetter jeg deg i Jesu navn. For det er skrevet: hvis ånden til ham som oppreiste Jesus Kristus fra de døde, bor i deg, vil den gjøre dine jordiske legemer levende ved ånden til ham som bor i deg. Jeg pålegger Den hellige ånds invasjon i mitt liv i dag i Jesu navn.
 • Jeg oppfordrer Guds hellige ånd til å komme og gjøre miljømessige sanitære forhold i livet mitt, og enhver ond sykdom og rare sykdommer vil bli slettet i Jesu navn. Jeg bestemmer, o Gud, at du skal se min smerte og kvaler, og du vil bli rørt til å hevne deg på fienden som har gjort dette i navnet Jesus.
 • Hver sykdom eller sykdom som er spesiell for familien min, ber jeg om at du dør over livet mitt i Jesu navn. Hver sykdom eller svakhet som angriper mennesker i familien min, bestemmer jeg at når det gjelder meg, vil du miste din makt i Jesu navn. For jeg bærer Kristi merke, la ingen slektssyke plage meg. Jeg bestemmer med kraften i Jesu navn, enhver forfedres sykdom som truer mennesker i livet mitt, jeg bestemmer at jeg er unntatt i Jesu navn.
 • Skriften sier, når jeg gråter til deg, da skal mine fiender vende tilbake: dette vet jeg; for Gud er med meg. Herre, jeg ber om at du skal synes synd på meg med mine tårer av smerte. Jeg ber om at du vil irettesette fiendene for min skyld. Herre Gud, jeg ber om at du vil stå opp i din hevn og ødelegge alle mine fiender i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer at både pilen og hendene bak pilen skal ta fyr i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønnepunkter mot ulykker
Neste artikkelBønnepunkter mot angrep
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.