Bønnepunkter mot lidelser

1
3606

I dag skal vi forholde oss til bønnepunkter mot plager. Før vi går grundig inn i emnet, er det viktig at vi gir ordet plager mening slik at du kan vite hvor viktig denne bønneguiden er.

Plager kan defineres som alt som forårsaker alvorlig smerte, smerteplager. Plager kan komme i forskjellige former. Det kunne komme i form av sykdom, pest, djevelens pine og så videre. De fleste ganger viser fienden med vilje plager i livene til mennesker, spesielt kristne. Mange tror at når de først har akseptert Jesus Kristus som sin personlige Herre og frelser, har de blitt fritatt for lidelser. Imidlertid er det ikke sant; fienden blir så bitter at vi gir vårt liv til Jesus, og det er grunnen til at vi troende alltid er i mottakeren av fiendens plager.

Husk at Jobs liv er et praktisk eksempel. Djevelen ville ikke ha tenkt på å påføre Job lidelse som en prøve hvis Job ikke var en trofast tjener for Gud. Fienden trodde at det var fordi Gud har velsignet Job rikelig, det er derfor Job tjener Gud. Jeg foreskriver med barmhjertighet fra de høyeste; Den hellige ånds ild ødelegger alle djevelens planer for å påføre deg lidelser.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Gud instruerte denne bønneguiden med tittelen Bønnepunkter mot lidelser fordi Gud planlegger å frigjøre mennesker fra deres lidelser. Skriften sier i Salme 34:19. Mange er de rettferdiges lidelser, men Herren utfrir ham av dem alle. Gud forstår at de rettferdiges lidelser er store; det er derfor Gud har inngått en pakt om å frelse oss fra alle trengsler. Når du og jeg begynner å bruke denne bønneguiden, vil den guddommelige hjelpen fra Jehova finne oss i Jesu navn.

Bønnepoeng

  • Herre Gud, jeg kommer foran deg i dag for å innlede mine klager. Ditt ord lovet meg i Salme 34:19 at mange er de rettferdiges lidelser, men Herren frelser ham fra dem alle. Jeg kommer til deg basert på løftet om dette ordet. Jeg ber deg utfri meg i Jesu navn. Hver lidelse av sykdom i livet mitt, kommer jeg imot den med lammets blod. Fader Herre, hver lidelse av fienden som er iscenesatt i livet mitt for å få meg til å gli bort fra ditt nærvær, hver lidelse som fienden vil bruke som en form for distraksjon for å svinge meg bort fra ditt nærvær, ber jeg om ved ditt ord , redder du meg fra dem alle i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, jeg ber deg gi deg nåde til å være standhaftig i ditt nærvær. Uansett hvilken lidelse som er kastet i livet mitt for å få meg til å gli bort fra deg, ber jeg om at du ved Den hellige ånd tar den ut av livet mitt akkurat nå. Hver lidelse av ufruktbarhet i livet mitt, kommer jeg imot den med lammets blod. Ditt ord lovet meg at det ikke skulle være noen ufruktbar kvinne i Isreal, far Lord, jeg er en kvinne i Isreal, jeg nøkkel inn i denne pakt om at jeg ikke skal være ufruktbar i Jesu navn.
  • Herre Gud, hver lidelse av forferdelig sykdom i livet mitt. Sykdommen som har nektet å forlate livet mitt til tross for alle anstrengelser for å ta det ut, ber om at du ved din barmhjertighet og kraft vil utfri meg i Jesu navn. Skriften lovet meg ikke at jeg skal leve livet mitt i sykdoms smerte. Det Skriften lover meg var at Kristus hadde helbredet alle mine sykdommer. For sin døds skyld på Golgata-korset, fordi han ble slått og ydmyket, far Lord, har Kristus gått gjennom all den smerten jeg kan leve et hyggelig liv. Jeg ber om at din høyre hånd vil helbrede meg i Jesu navn. 
  • Herre Jesus, hver lidelse av fattigdom i livet mitt. Hver makt som har bestemt meg for å teste min tro med enorm fattigdom. Hver kraft som har lovet å latterliggjøre mitt øyeblikk av tjeneste for deg Herre ved å plage meg med fattigdom, kommer jeg mot slike krefter ved Den hellige ånds ild. For det er skrevet at min Gud vil tilfredsstille alle mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus, jeg ber om at alle mine behov skal bli gitt i Jesu navn. Fra nå av bestemmer jeg at dørene til gunst, dørene til muligheter, og dørene til velsignelser begynner å åpnes angående livet mitt i Jesu navn. Hver ordning med fattigdom i livet mitt blir tatt bort av lammets blod. Jeg ødelegger hvert åk av fattigdom i Jesu navn. 
  • Herre Gud, hver lidelse av frykt i livet mitt, jeg vet at når frykt kommer inn i livet til et menneske, vil en slik person ikke kunne tenke rett. Jeg kommer i mot ånden av frykt i livet mitt. Jeg ødelegger det med blodet fra lammet i Jesu navn. Herre, skriften sier for vi har ikke fått en ånd av frykt, men en sønnes ånd til å gråte Abba Fader. Jeg roper til deg i dag, Abba Far, jeg ber om at du vil hjelpe meg med å overvinne frykt i Jesu navn. Ditt ord sa til meg: Frykt ikke for jeg er din Gud, vær ikke redd for jeg er med deg. Herre, jeg vil alltid se deg i alt jeg gjør, for jeg vet at når jeg ser deg, vil frykten min forsvinne, hjelp meg alltid å se deg i Jesu navn. 
  • Far, jeg kommer imot enhver lidelse av svikt i livet mitt. Hver kraft som har bestemt meg for å forstyrre livet mitt med fiasko, i akademikere, karriere og åndelige liv, ødelegger jeg slik kraft i Jesu navn. Skriftene sier, og de overvant ham med lammets blod og ved ordene i deres vitnesbyrd. Jeg knuser ånden av svikt ved lammets blod. 

Amen. 

 


Forrige artikkelBønn for ny måned og uavhengighetsdag
Neste artikkelBønnepunkter mot ulykker
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makt til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24 -timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.