Bønn for ny måned og uavhengighetsdag

0
12401

I dag skal vi forholde oss til bønn for ny måned og uavhengighetsdag. I dag er ikke som annenhver dag, det er begynnelsen på en ny måned og også en dag å feire dagen Nigeria ble en fri stat. Det er mange meldinger å forkynne på denne dagen, men den viktigste er frihet og dominans. Frihet er en del av Guds planer for hvert menneske. Gud forstår viktigheten av frihet og hvordan det kan hjelpe et menneske å tjene Gud godt. Det var ikke rart at Gud ba Moses om å dra til Egypt og instruere farao om å la Isreal-folket gå slik at de kan tjene ham godt.

Gud forstår at mennesket trenger et visst nivå av frihet og dominans før et menneske kan tjene Gud godt. Også Gud forstår at det ikke er mulig for Isreal-folket å tjene ham godt mens de er i fangenskap, det var derfor Gud trengte å gjøre noe med Isreals barn. Som nasjon er det også umulig for oss å trives når vi er i fangenskap. Selv om kolonisering ikke er helt fangenskap, vil den frie viljen til enhver kolonisert nasjon i en rimelig grad være begrenset til de får uavhengighet. Tilsvarende i våre liv er det noen prestasjoner som ikke vil komme før vi blir fri for syndens og slaveriets trelldom.

Det er utallige mennesker som ber inderlig til Gud for oppfyllelsen av hans løfter. Imidlertid forblir hindringen i livet deres fangenskap for synd og misgjerning, og til de bryter løs, vil de bare be ingenting vil skje. Må Gud frigjøre deg i Jesu navn ved barmhjertighet fra de høyeste. Hver kraft som har holdt deg bundet lenge, er det på tide for deg å gå, jeg feber av kraften i Jesu navn at en slik kraft faller og dør akkurat nå i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Videre står det i 6. Mosebok 5: XNUMX "Og jeg har også hørt stønnet fra Israels barn som egypterne holder i trelldom, og jeg husker min pakt. "  Denne delen av Skriften forklarer hvordan husket hans pakt. I årevis var Isreals barn i fangenskap, og Gud lot dem være der. Men dagen de klaget til den store monarken i Isreal, dagen de ropte til Abrahams, Isaks og Jakobs Gud, var det dagen Gud husket sin pakt og begynte å gjøre handlingsfrie grep for deres frihet. I dag skal vi også rope til Gud. I dag er det en dag at landet feirer dagen det ble gratis, og vi vil gråte til Gud. Det er viktig for Gud å huske hans pakt om våre liv. Jeg ber ved Guds barmhjertighet, alle mangeårige løfter, hver eldre pakt mellom deg og Gud som har blitt oppfylt, på grunn av denne bønnen, må Gud huske det hele i Jesu navn. Det svaret du har ventet i evigheter, bestemmer jeg at Gud ved feiringen av denne dagen kan bringe dem til oppfyllelse i Jesu navn.


Det er også viktig at vi starter den nye måneden med bønn. For hver nye måned er det en velsignelse knyttet til den. Den tiende måneden som er oktober er veldig viktig. I den tiende måneden reduseres vannstanden etter at Gud flommet over jorden og fjelltoppene ble sett. 8.Mosebok 5: XNUMX Og vannet gikk stadig ned til den tiende måned; i den tiende måneden, på den første dagen i måneden, ble toppen av fjellene sett. Jeg bestemmer med kraften fra den høyeste, alt problemet som har svelget deg, du blir satt fri i Jesu navn. Det er en velsignelse knyttet til denne måneden, og Gud er satt til å gjøre en ny ting i denne måneden, må den gode tingen aldri unnvike deg i Jesu navn.

Til slutt, før vi går inn i bønner, markerer vår kjære nasjon Nigeria 60 år etter uavhengighet, og den progressive er ikke synlig ennå. Det er et stort behov for oss å be for nasjonen vår i dag. 1. oktober er en spesiell dato i historien til dette landet, vi må vie denne dagen til å be for landet. Husk skriften som er instruert om at vi ber for Jerusalems beste at de som elsker det, skal ha fremgang. På samme måte vil vi heve et bønnealter for Nigeria, og jeg tror Gud vil svare på våre bønner.

Bønnepunkter for Nigeria

 • Herre Jesus, vi kommer foran deg i dag på grunn av vår nasjon Nigeria. For kjærligheten vi har til denne nasjonen er så stor at vi ikke kan blinde øynene for de abnormitetene som skjer i landet. Gud, Nigeria tilhører deg, vi ber om at du vil overta denne nasjonen i Jesu navn.
 • Herre Gud, i dag ber vi om fred over Nigeria, fred for enhver fred, hvert lokale myndighetsområde, hver by, alle regioner i landet, må Guds fred begynne å bo i Nigeria i Jesu navn.
 • Fader Herre, vi ber om at du vil ødelegge alle fiender i dette landet. Hver mann og kvinne som har til hensikt å arbeide mot planene og agendaen du har for Nigeria, ber vi om at du vil ødelegge dem i Jesu navn.
 • Fader Herre, vi forplikter landets økonomi i dine dyktige hender. Landets økonomi er grunnlaget for alle nasjoner, far vi ber om at du hjelper oss med å opprettholde det i Jesu navn. Hver demonisk kankerorm som har spist opp, kan det hellige ånds ild ødelegge slik kankerorm i Jesu navn.
 • Far, vi ber om at du vil gi våre ledere rett hjerte til å styre dette landet i riktig retning. Vi ber om at du vil gi dem svakhet der de svikter, visdom i strategiske punkter at de trenger det, Herre, vi ber om at du vil være sammen med dem i Jesu navn, og du vil hjelpe dem å styre dette landet på riktig måte i navnet på Jesus.
 • Skriften sa i boken Jesaja kapittel 60: 1 Stå opp og lys for ditt lys har kommet, og Guds herlighet har oppstått over deg. Uansett hvor fienden har bundet herligheten til dette landet, bestemmer vi frihet i Jesu navn. Det er skrevet: Erklær en ting, og det skal bli fastslått, vi bestemmer at Nigeria skal reise seg i Jesu navn. Denne nasjonen mottar Jehovas åndelige hjul for å arbeide til ære i Jesu navn.

Bønn for den nye måneden

 • Far Lord, da denne nye måneden betyr frihet for Nigeria, bestemmer jeg frihet i mitt liv i Jesu navn. På alle måter jeg har blitt holdt fanget, bestemmer jeg frihet i Jesu navn. Kristus sa, mist ham og la ham gå, jeg ber om at enhver kraft som har bundet meg til et sted, mister meg og lar meg gå i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg låser opp velsignelsen til denne nye måneden i Jesu navn. Hver velsignelse som du Gud har tenkt deg for oktober måned, tar jeg tak i den i Jesu navn. Jeg erklærer at denne måneden vil bli fylt av latter, den skal fylles med glede, den skal fylles med rikelig velsignelse.
 • Jeg kommer mot alle fiendens gjerninger i den nye måneden, jeg ødelegger alle onde planer om livet mitt i den nye måneden, jeg ødelegger det ved ild i Jesu navn.
 • Fader Herre, hvert eneste langvarige løfte som skal oppfylles, bestemmer jeg med kraft fra den høyeste at de skal oppfylles i denne måneden i Jesu navn. Min herlighet vil skinne ut i denne nye måneden i Jesu navn.
 • Oktober er den tiende måneden, og i den tiende måneden gikk flommen ned og Noah så fjellene for første gang på lenge. Hvert problem som har skjult meg fra velgjørerne mine, bestemmer jeg at de blir ødelagt av ild i Jesu navn. Fra i dag skal jeg åpenbart være synlig for velgjørerne mine i Jesu navn.

Bønn for nigerianere

 • Lord Jesus, jeg ber om at du vil gi nigerianerne hjertet til å være mer patriotiske for denne nasjonen. Nåde for dem å elske dette landet høyt, den nåde som vil styrke dem til alltid å søke etter veksten og utviklingen av denne nasjonen, gir den til alle i Jesu navn.
 • Far Lord, siden vi er mennesker av forskjellige stammer og religioner, ber jeg om at du vil skape din kjærlighet i nigerianernes sinn. Nåde for oss å elske oss selv akkurat som Kristus elsket kirken, jeg ber om at du skal skape denne kjærligheten i våre hjerter i Jesu navn.
 • Herre Jesus, gi alle nigerianere nåde til aldri å miste håp om denne nasjonens storhet, nåde for oss å holde håp i live at den bulkete sønnen vil reise seg igjen, jeg ber om at du skal gi oss dette håpet i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil lære oss frihetens mening og essens, slik at vi aldri vil gjøre grep for å komme tilbake til slaveri, lære oss hvordan vi skal forstå viktigheten av demokrati slik at vi ikke kommer tilbake til fangenskap i navnet av Jesus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelPengebønner som fungerer umiddelbart
Neste artikkelBønnepunkter mot lidelser
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.