Pengebønner som fungerer umiddelbart

0
2983

I dag skal vi håndtere pengebønn som fungerer umiddelbart. Hvem vil ikke ha penger? Selv de rikeste av alle menn jobber fremdeles for mer penger. Dette har gjort det tydelig at penger er et viktig behov i livet til en mann. Jeg har lest en rekke innlegg på nettet, spesielt fra kristne, og de har den oppfatning at roten til alt ondt. Vel, den påstanden er bare riktig på en fase av sannheten, men i den andre fasen er den feil. Mangel på penger er den største årsaken til ondskap blant menn. Derfor er det viktig å ha penger. Jeg ber om at Gud vil velsigne deg rikelig når du fortsetter å lese denne bønneguiden.

Gud forstår at mennesket trenger et nivå av trøst for at mennesket skal tjene ham bedre. Det er derfor det er i Guds vilje å velsigne alle i samsvar med dette. 28 Mosebok 11: 12-XNUMX, og Herren skal gjøre deg rikelig med goder, i frukten av kroppen din, og i frukten av storfeene dine og i frukten på jorden din, i det landet som Herren sverget til dine fedre å gi deg. Herren skal åpne for deg sin gode skatt, himmelen for å gi ditt land regn på sin tid og velsigne alt det du gjør i din hånd; og du skal låne ut til mange nasjoner, og du skal ikke låne. Gud har lovet oss rikdom i overflod, det er igjen for oss å gå inn i den pakt.

Når du begynner å bruke denne veiledningen til pengebønner som fungerer umiddelbart, ber jeg om at Gud vil gjøre deg rikdom i Jesu navn. Skriften sier at det er Gud som lærer oss hvordan vi kan tjene rikdom. Dette betyr at penger er en tjener for oss, vi har herredømme over penger. Etter skapelsen skapte Gud mennesket sist og gjorde ham til hersker over alle andre som er skapt, inkludert penger. Men det er ganske uheldig at noen mennesker blir kontrollert av penger i stedet for at de er hersker over penger. Jeg bestemmer at Gud vil løfte deg til det nivået som Gud har bestemt for deg i Jesu navn. Du vil heve deg over alle utfordringer og ta den virkelige stillingen Gud har bestemt deg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

En fattig mann vil være naturlig sint, han vil bli oppgitt og bare husket for ondskap. Husk historien om Obed-Edom, han ble husket av kong David da paktens ark ikke kunne føres til palasset fordi den har drept en av kongens forvaltere. Men jeg bestemmer at når Gud endret historien om Obed-Edom, bestemmer jeg at historien din vil bli endret i Jesu navn. De pengene du forventer og de du ikke forventer, skal du få i dag i Jesu navn. Når du skal ut i dag, kan alle Herrens engler som har ansvaret for rikdom begynne å jobbe for din skyld.

Bønnepoeng:

Herre Gud, jeg ber om at når jeg går ut i dag, vil penger begynne å svare meg. Jeg bestemmer at når du har gjort mennesket til en leder, ettersom du har bestemt mennesket til å være en hersker over alt som er skapt, ber jeg om at penger vil begynne å svare meg i dag i Jesu navn. Herre Jesus, jeg avgjør fiendskapen mellom meg og penger i dag. Hver lang kamp mellom penger og jeg blir lagt til hvile i dag i Jesu navn.

Far Lord, når jeg går ut på jobb i dag, bestemmer jeg at penger vil komme min vei i Jesu navn. Jeg bestemmer at Herrens hender vil berøre hjertene til alle som skylder meg, jeg ber om at deres hjerter blir rørt for å betale meg i dag i Jesu navn. Herrens velsignelser gjør rikdom og gir ingen sorg. Herre, jeg ber om at dine velsignelser kommer over livet mitt. Jeg låser opp denne nasjonens rikdom i nasjonen i Jesu navn.

For skriften sier: Se en mann som er flittig i sine gjerninger, han skal stå foran konger og ikke bare mennesker. Herre, jeg bestemmer at du skal kunngjøre meg for verden gjennom hendene mine i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet når som helst jeg banker på dørene skal være åpne for meg i Jesu navn. Når jeg trenger penger, skal de komme i Jesu navn.

Herre Gud, ditt ord sier at du lærer våre hender å gjøre rikdom, far jeg ber om at du skal lære hendene mine hvordan jeg kan tjene penger i Jesu navn. Jeg forstår at alt godt kommer fra deg, jeg ber om at du skal gi meg en ide om at verden trenger nå i Jesu navn. Fra i dag skal det ikke være vanskelig for meg å gjøre rikdom i Jesu navn.

O penger, hør Herrens røst, for Bibelen sa at kunngjør noe, og det skal bli fastslått, jeg ber om at du alltid skal svare meg i Jesu navn. Herre, jeg bryter hver barriere som har hindret meg i å gjøre rikdom, jeg bestemmer at slike barrierer brytes i Jesu navn. Hvert snubl som er satt på en måte som hindrer penger i å komme til meg, ødelegger jeg slike blokker ved Den hellige ånds ild.

Fra nå av bestemmer jeg at alt jeg legger hendene på, skal utgjøre enorme penger i Jesu navn. Uansett hva jeg har slitt med en stund, får jeg tilgang til komfort over den tingen akkurat nå i Jesu navn. Jeg bestemmer ved den høyestes nåde at alle virksomhetene mine får Guds berøring i Jesu navn. Fra nå av vil de begynne å gi enorme penger i Jesu navn.

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her