Bønn for at Gud skal tilfredsstille alle mine behov

1
18190
I dag skal vi forholde oss til en bønn om at Gud skal tilfredsstille alle mine behov. Hvem har ikke behov? Alle gjør. Det er en forskjell mellom å være velstående og at Gud forsyner alt du trenger.

I dag skal vi forholde oss til en bønn om at Gud skal tilfredsstille alle mine behov. Hvem har ikke behov? Alle gjør. Det er en forskjell mellom å være velstående og at Gud forsyner alt du trenger. Når Gud tilfredsstiller alle menneskers behov, blir alt glatt og enkelt for en slik person. Kong Salomo ble velsignet utover mål, og Bibelen skrev at før og etter ham, vil det ikke være noen som vil være rikere enn kong Salomo. Til tross for Salomos rikdom endte han likevel ikke bra som sin far kong David.

Kong David var ikke like rik som kong Salomo, men han er den største kongen som noensinne har regjert på jorden. Davids behov ble gitt nøyaktig av Gud både rikdom og rikdom, inkludert den underdanige viljen til alltid å lytte til Guds instruksjoner. Kong Salomo manglet den viljen til å adlyde Guds instruksjoner. Salomo ble advart om ikke å gifte seg fra et fremmed land, men til slutt giftet han seg med en kvinne fra landet hvor Gud har advart ham om ikke å gifte seg fra, og det førte til en stor kongs fall. David derimot vet den beste måten å alltid vende tilbake til Gud hver gang han syndet mot Gud, den nåde å alltid vende tilbake til Gud er en ting som kong Salomo trengte mest. Hvis Gud tilfredsstiller alle menneskers behov, vil en slik person ikke bli funnet å ville i noe. Jeg bestemmer i Jesu navn at Gud vil tilfredsstille alle dine behov i Jesu navn.

For det er skrevet i Filipperne 4:19, men min Gud skal tilfredsstille alt ditt behov etter hans rikdom i herlighet ved Kristus Jesus. Gud har lovet å tilfredsstille alle våre behov i henhold til hans rikdom i herlighet. Dette betyr at vårt behov ikke vil bli tilført i den andel som vårt jordiske sinn kan tenke seg, men de vil bli tilført i samsvar med rikdommen i Guds herlighet. Og du er enig med meg i at det ikke er noe så rikelig som Guds herlighet. Jeg bestemmer med kraften i Jesu navn, må Gud tilfredsstille alle dine behov i dag i Jesu navn. Fra nå av, når du tar farvel med mangel og mangel i Jesu navn, skaper jeg fiendskap mellom deg og fattigdom i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Fortsatt å snakke om tilstrekkelig i Guds herlighet, så havet Guds herlighet i Salme 114, Skriften skrev at havet så ham og flyktet, Jordan trakk seg tilbake, fjellene hoppet som værer og de små åsene som lam. Dette er ting som gjennom Guds ære. Jeg bestemmer at Guds herlighet skal være tilstrekkelig for deg i dag i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver makt av mangel og mangel i din, hver ånd av fattigdom blir beseiret i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Herre Gud, jeg ber i dag når jeg står på løftene i ditt ord i Filipperne 4:19 som sier at Gud vil tilfredsstille mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet. Far, jeg nøkkel inn i pakten i dette ordet, jeg ber om at alle mine behov vil bli tilført i Jesu navn.

Herre Jesus, du er Gud av alle muligheter, du er Gud av all tilstrekkelig, jeg ber om at du tilstrekkelig vil oppfylle alle mine behov i henhold til din rikdom i herlighet i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver ånd av mangel og mangel, hver kraft av fattigdom i livet mitt blir ødelagt av Den hellige ånds ild.

Fra i dag bestemmer jeg at jeg ikke skal mangle noe bra. Jeg ber om at hjelp skal oppstå for meg når og hvor jeg trenger det i Jesu navn. For skriften sier: Hvis et menneskes vei behager Gud, vil han føre sine fiender til å være i fred med ham. Far i himmelen, jeg ber om at du får mine fiender til å være i fred med meg i Jesu navn. Hver mann og kvinne som vil ha meg ondt, ber jeg om at du berører hjertene deres i Jesu navn. Uansett hva som nekter å bli berørt, ber jeg om at du vil ødelegge dem ved Den hellige ånds ild.

Fader Herre, jeg forstår at vi ikke har det fordi vi ikke ber fordi Bibelen sier spør og det skal bli gitt til deg. Herre, jeg ber om din beskyttelse over meg og familien, jeg ber om at dine beskyttende hender vil være over meg og familien i Jesu navn. Skriftene sier at Herrens øyne alltid er rettet mot de rettferdige, og hans ører alltid følger deres bønner. Jeg ber om at øynene dine vil være rettet mot meg, og fra denne dag vil du veilede meg på den rette delen for å ta imot den samme av Jesus.

Herre Jesus, du sa i ditt ord at du har gitt oss fred, ikke slik verden ga det. Jeg trenger din fred i familien min, jeg trenger din fred over forholdet mitt. Jeg står på løftet ditt ord om at du vil tilfredsstille mine behov i henhold til din rikdom i herlighet, jeg ber om at du vil gi meg sjelefred i mitt forhold i Jesu navn.

Fader Herre, du sa i ditt ord, hvis noen mangler visdom, la ham be fra Gud som gir rikelig uten lyte. Herre Jesus som student Jeg trenger din visdom, kunnskap og forståelse ovenfra, Herren gir meg det i Jesu navn. Visdommen til å uttrykke meg grundig i eksamenssalen, visdommen til å svare på spørsmål riktig, og i bunn og grunn ber jeg at du gir det til meg i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg ber om fred over helsen min, jeg bestemmer at Guds hender vil berøre enhver situasjon om helsen min i Jesu navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn for verneengelbeskyttelse
Neste artikkelPengebønner som fungerer umiddelbart
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Takk for bønnepunktene for å høre Guds stemme. Jeg følte berøringen av Guds nærvær mens jeg ba.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.