Bønn om å høre Guds stemme tydelig

4
23491

I dag skal vi forholde oss til en bønn om å høre Guds røst tydelig. Så mange mennesker lurer på hvordan Guds folk hører fra Gud. Jeg har sett noen spørre om at Gud snakker til deg på samme måte som vi snakker til oss selv? Noen mennesker tror ikke engang at de også kan høre fra Gud. Vel, hvis du er en gjenfødt kristen, har du allerede lenken eller tilgangen til å høre Guds stemme krystallklar.

Denne bønneguiden vil hjelpe deg ved å åpne ditt åndelige sanseorgan for å identifisere Guds røst og høre ham tydelig. Det er en ting å høre Guds stemme tydelig, det er en annen ting å identifisere at det er Gud som snakker. I Samuel, da Gud skulle begynne å bygge ham opp til å bli en stor profet, kalte Gud Samuel flere ganger. Samuel gjorde Guds røst, men han kunne ikke gjenkjenne at det var Gud som snakket før Eli fortalte ham. Gudskjelov at han hadde Eli som var yppersteprest til å lære ham at det var Gud som har snakket med ham. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at etter å ha fullført denne bønneguiden, vil du få tilgang til å høre Guds røst tydelig i Jesu navn og nåde til å erkjenne at det er Gud som snakker, jeg bestemmer at Gud gir den til deg i navnet på Jesus.

Mens han var i ørkenen og tok vare på Jetros sauer, så han Gud i den brennende ovnen, i mellomtiden brant ikke busken til tross for brannen. Nysgjerrigheten hans tok ham tungt da han gikk skritt nærmere ilden for å se bedre ut, det var da han tydelig hørte Guds røst. Du kan også høre fra Gud hvis bare din åndelige følelse av kommunikasjon er våken. Jeg ber om at i kraft av denne bønneguiden, vil dine åndelige kommunikasjonssanser bli åpnet i Jesu navn. Salmeboken sier En gang har Gud talt, to ganger har jeg hørt at all makt tilhører Gud. Jeg bestemmer at du ved kraften i Jesu navn vil begynne å høre Guds røst tydelig i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Den synden i livet ditt som hindrer kommunikasjonsflyten mellom deg og Gud, ber jeg om at Gud tar den bort akkurat nå i Jesu navn. Sannheten er, Gud, snakk hele tiden, det er enhver manns rett til å være våken hele tiden. Da synd begynte å komme inn i Sauls liv, kunne han ikke tjene Gud lenger, ikke før David spiller på harpe, han ville ikke føle forbindelsen mellom ham og Gud. Synd er en hindring for kommunikasjonsflyt mellom menneske og Gud, ta ut synd og du vil høre Gud snakke til deg hele tiden. Guds ord har lovet oss i Apostlenes gjerninger at jeg til slutt vil øse min ånd over alt kjøtt, dine sønner og døtre skal profetere, dine gamle menn skal drømme drømmer og dine unge menn skal se syner. Dette er Guds løfte, jeg bestemmer at Guds ånd vil komme over deg akkurat nå i Jesu navn, og åpenbaringsportalen vil åpne for din skyld i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Herre Jesus, jeg kommer foran deg i dag fordi jeg vil høre stemmen din. Jeg vil at du alltid skal snakke til meg, akkurat som du snakker til de gamle profetene, på samme måte som du folk dine sønner og døtre fra Sion som har unngått verden for å følge deg, ber jeg om at du vil snakke tydelig til meg i navnet på Jesus.

Jeg låser opp alle mine åndelige sanseorganer akkurat nå i Jesu navn. Mine åndelige øyne åpnes, mine åndelige ører åpnes i Jesu navn. Jeg ber om at din ånd kommer over meg, den ånden som vil gjøre mitt dødelige legeme rask, din ånd som du har lovet oss i Apostlenes gjerninger, jeg ber om at du skal nedstøte det over meg akkurat nå i Jesu navn .

Herre Jesus, jeg ber om at når du snakker til det, vil det være klart, nåde for meg å identifisere stemmen din, jeg ber om at du gir den til meg i Jesu navn. Nåde å vite når du snakker, makten til å forstå hva du sier, jeg ber om at du vil gi det til meg i Jesu navn.

Fader Herre, jeg kommer imot all syndens makt i livet mitt. Hver synd som vil stoppe min åndelige forbindelse til deg. Hver synd som vil hindre meg i å høre stemmen din Klart, ber jeg om at du tar den bort i Jesu navn. Fader Herre, jeg vil alltid høre fra deg fordi jeg vet at du snakker hele tiden. Jeg vil at du skal snakke til meg om mitt liv, skjebne og hensikt, Herre snakker til meg i Jesu navn.

Jeg kommer imot enhver makt og fyrstedømmer rundt meg som ikke får meg til å høre fra deg, hver miljømakt, jeg ødelegger dem ved det hellige ånds ild i Jesu navn. Skriften sier at en gang har du snakket, to ganger har jeg hørt at alt papir tilhører deg. Jeg ber om at du ved din kraft vil ødelegge all kraft og hindring som hindrer meg i å høre stemmen din krystallklar i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg vil at du skal øse din ånd over meg. Din ånd som vil gi meg den mentale og åndelige årvåkenheten, jeg ber om at du gir den til meg i Jesu navn. Herre Jesus, lås opp mitt åndelige øre i dag i Jesu navn.

Fra nå av vil jeg ikke være forvirret når Gud snakker til meg i Jesu navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn for at Gud skal snakke gjennom meg
Neste artikkelBønn for verneengelbeskyttelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

  1. Tusen takk for at du benyttet deg av disse bønnene. Vennligst sjekk skrivefeilen på noen formuleringer.
    der det er kraft, leser det papir. Gud velsigne din tjeneste.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.