Bønn for verneengelbeskyttelse

1
17542
Bønn for verneengelbeskyttelse

I dag skal vi forholde oss til en bønn for verneengelbeskyttelse. For alle mennesker er det en verneengel som Gud har gitt en plikt til å beskytte. Skriftene nedtegnet i Salmenes 8: 5 For du har gjort ham litt lavere enn englene og kronet ham med ære og ære. Denne delen av Skriften får oss til å forstå at Gud har kronet mennesket med ære og ære, selv om vi er litt lavere enn englene, men Gud ga oss herredømme over dem. Engler tjener mennesker til mennesker, Gud sender en engel til en mann i de fleste tilfeller. Historien om Maria er et perfekt eksempel, da Gud ønsket å kunngjøre for Maria at hun vil føde et herlighetens barn, sendte Gud engelen Gabriel.

I Salmenes 91: 11-13 For han skal gi sine engler befaling over deg for å bevare deg på alle dine veier. De skal bære deg opp i hendene, så du ikke støter foten mot en stein. Du skal tråkke på løven og huggormen; den unge løven og dragen skal du trampe under føttene. Denne delen av Skriften forklarer hvordan engelen fungerer. Jeg bestemmer ved auksjonen av himmelen at Gud vil styrke din skytsengel i Jesu navn.

Du vil trå på skorpionen, du vil ikke stikke føttene dine mot steinen, for Gud vil gi sine engler befaling over deg. Vi kan ikke begynne å forklare englenes verk i et menneskes liv. Hvordan at en mann vil være det eneste gjenlevende offeret for en bilulykke, hvordan at Gud vil hindre en mann i å reise på en reise som kan kreve livet hans, alle disse jobbene utføres av Gud gjennom våre skytsengler. Da Daniel ba til Gud, sendte Gud en engel som skulle svare på bønnene sine, og fordi engelen hadde blitt svak, holdt prinsen av Persia den engelen bundet og lot ham ikke komme til Daniel. Mens Daniel ikke sluttet å be fordi han ikke har fått svar ennå, ble det bedt om å se på saken og oppdage at engelen som skulle bringe svar til Daniel, ble holdt fanget av prinsen av Persia. Gud måtte sende en annen engel, som var sterkere og sterkere for å utfri engelen fra prinsen av Persias fangenskap. Jeg ber om at med styrke fra den høyeste, hver verge som har blitt svak, bestemmer jeg at Gud begynner å styrke dem i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Jeg ber på verneengelen at Gud har gitt deg ansvaret for å reise deg og utføre sine plikter i Jesu navn. Ingen mørke makt vil ha makt over livets skytsengel i Jesu navn. Når du begynner å bruke denne veiledningen om bønn for en skytsengel, ber jeg om at Jehovas styrke vil komme over din skytsengel, og at din beskyttelse blir beseglet i Jesu navn.

Morsomt, mens vi tror at alle skytsengler kommer i form av åndelig vesen, kan de også være mennesker som oss. Foreldren din kan være din skytsengel. I Samuel levde Gud sin mor, Hanna, og ypperstepresten Eli som sin skytsengel. Hannah forpliktet Samuel til Guds ting mens Eli pleide ham til å vokse i Herrens hus. Jeg bestemmer at uansett hvilken form eller form din skytsengel tar, må de aldri oppleve noen problemer med å utføre sine plikter i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Fader Herre, jeg kommer i dag for å be om beskyttelsen til min skytsengel. For det er skrevet at du vil gi dine engler beskjed om oss, at de skal bære oss i armene, så vi ikke støter foten mot klippen. Fader Herre, jeg ber beskyttelsen til verneengelen som du har bedt om å veilede meg, jeg ber om at den skal være sterk i Jesu navn.

Jeg kommer imot enhver form for prins av Persia som kan prøve å hindre min skytsengel i å oppfylle Guds vilje for meg. Jeg ødelegger en slik prins av Persia ved Den hellige ånds ild. Herre, stå opp og la fiendene dine spres hver gang for hindringer eller hindringer som min skytsengel kan møte, og som kan begrense deres gjerninger i løpet av livet mitt.

Fra nå av bestemmer jeg at min engel skal motta Jehovas styrke, jeg ber om at de får kraften fra den allmektige Gud i Jesu navn. Hver gang jeg går, ber jeg om at de skal veilede meg, de skal bære meg i hendene, slik at jeg ikke slår føttene mine mot klippen i Jesu navn.

Jeg bestemmer at ingen mørkets makt vil ha makt over skytsengelen min. Å gå ut er velsignet i Jesu navn, og mitt inntog skal være fruktbart i Jesu navn. Jeg nekter å bli offer for onde omstendigheter i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver ulykkesmakt, hver plan og agenda for fiendene som skal slå meg med en uhelbredelig sykdom, blir ødelagt av Den hellige ånds ild.

Far Lord, jeg skal ikke bli kidnappet i Jesu navn. Overalt hvor jeg går, bestemmer jeg at hendene dine, som er min skytsengel, følger med meg i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektige Guds ånd som gir liv til det jordiske legemet, kommer over meg, og jeg vil bli varslet om noe ondt eller fare på min måte i Jesu navn.

Jeg ber om herlighetens engler, la dem veilede på mine måter. Når jeg går gjennom dødsskyggens dal, ber jeg om at min skytsengel vil være ved min side for å ødelegge enhver fare på min måte i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1 KOMMENTAR

  1. Eu adoro as orações mais a noite não consigo fazer pq fica em inglês gostaria que fosse em português direto será que é possível preciso de uma oração pra mim arrumar um esposo pq estou invisível ninguém é me enxoisse exist sega ém enxoisse

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.