Bønn for at Gud skal snakke gjennom meg

0
16886

I dag skal vi forholde oss til en bønn om at Gud skal tale gjennom meg. Gud er allmektig, og han gjør ting på den måten og måten som han vil. Når du hører åpenbaring fra en salvet Guds mann og åpenbaringen skjedde, kan du ikke annet enn misunne gaven. I mellomtiden, i motsetning til troen på at Gud bare snakker gjennom sin salvede alene, kan Gud snakke gjennom hva som helst, husk Bileams kamel talte.

Denne bønneguiden kalt bønn for at Gud skal tale gjennom meg, vil øke din profetiske tjeneste, folk vil høre Gud gjennom deg. Skriften sier at den som taler i en tunge, oppbygger seg selv, men den som profeterer, oppbygger kirken. Du vet hva det vil si å si slik, sier Herren, hærskaren, denne gangen i morgen vil dette skje. Gud fremdeles utfører slike underverk gjennom sitt folk. Husk historien om Saul da han befant seg blant profetene, profetiens ånd kom over ham, og han profeterte, jeg bestemmer med himmelens autoritet at profetiens ånd kommer over deg akkurat nå i navnet til Jesus.

Gud som snakker gjennom et menneske krever at en åpenbaring blir åpenbart for et menneske og mannen som snakker om det som er blitt åpenbart for ham. Matteus 16: 16-17 Simon Peter svarte og sa: Du er Kristus, den levende Guds sønn. Og Jesus svarte og sa til ham: Velsignet er du, Simon Peter, for kjøtt og blod har ikke åpenbart det for deg, men min far i himmelen. Gud snakket gjennom Simon Peter i Mathews bok da Kristus spurte disiplene hvem de tror han er, alle sa forskjellige ting til apostel Peter fortalte Jesus at du er Kristus, den levende Guds Sønn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Det må være en åpenbaring før Gud kan snakke gjennom et menneske, den som profeterer, snakker om det som er blitt åpenbart for ham eller henne. Jeg bestemmer ved Guds allmektige kraft at åpenbaringsportalen åpnes for deg akkurat nå i Jesu navn. Det er noe veldig skammelig for et menneske å ikke være i en posisjon der Gud kan snakke gjennom ham at det tok Gud å snakke gjennom et dyr. Hvis Gud vil tale gjennom deg, kan ikke bønn ikke gjøre det. Du må sørge for at du stiller deg i tråd med Guds vilje og at du står rett med Gud. Ved å gjøre dette vil Gud se deg som et fartøy som kan brukes til å spre hans gjerninger i de levende land. Jeg ber om at Gud kontinuerlig vil bruke deg i Jesu navn, du skal ikke bli øde i Guds nærhet.

Bønnepoeng:

Fader Herre, jeg underkaster deg din vilje og kraft i dag. Jeg vil at du skal ta ansvar for livet mitt og bruke meg til din vilje. Jeg bestemmer at ved din kraft vil du ydmyke mitt harde hjerte, og du vil trenge gjennom mitt vesen med din mektige kraft, og du vil begynne å bruke meg til din ære i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg ber om at du vil komme ned på meg med makt din ånd, for jeg vil være et kar til ære Jeg vil at du skal bruke meg til ditt arbeid. Fader Herre, jeg ber om at du skal tale gjennom meg i Jesu navn.

Herre Gud, ditt ord sier til slutt at du skal øse din ånd over oss, våre sønner og døtre skal profetere, våre gamle menn skal drømme drømmer og våre unge menn skal se syn. Herre Jesus, jeg bestemmer at din ånd skal komme over meg. Din åpenbaringsånd, din ånd av profetier, jeg bestemmer at du skal øse den over meg i Jesu navn.

Fra i dag, Herre Jesus, overgir jeg meg helt til din makt, jeg vil ha mer av deg og mindre av meg i Jesu navn. Jeg vil at du skal overta livet mitt, jeg vil overta hele mitt vesen i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg vil ikke ende som kong Saul som startet med deg og endte med djevelen. Jeg vil ikke være en mann som pleide å høre fra deg før, men plutselig begynte å høre fra djevelen. Far, hjelp meg til å være flittig konsekvent i ditt nærvær. Jeg vil ikke la meg vippe av det spennende synet av verden. Jeg kommer imot alle former for distraksjon på min måte, jeg ødelegger dem ved Den hellige ånds ild.

Far Lord, jeg vil ikke at et dyr eller noe annet vesen som er mindre, skal ta min plass i ditt nærvær. Jeg vil ikke lide den typen skam og vanære som Ballam led i ditt nærvær da du forlot ham og snakket gjennom en kamel. Jeg vil alltid være ditt fartøy, jeg bestemmer at du kontinuerlig skal snakke gjennom meg i Jesu navn.

Fader Herre, jeg bryter alle former for barrierer mellom deg og meg, jeg kommer imot alle former for hindringer som kan hindre meg i å høre fra deg, jeg ber om at du ødelegger dem i Jesu navn. Fra nå av aktiverer jeg mitt åndelige sanseorgan, øynene og ørene mine mottar åndelig våkenhet i Jesu navn. Når jeg åpner munnen min for å snakke, la meg snakke i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg vil at du alltid skal åpenbare ting for meg, for skriften sier at Herrens hemmelighet er med dem som frykter ham. Far, fordi jeg frykter deg, ber jeg om at ingenting skal skjules for meg i Jesu navn. Jeg bestemmer at du vil åpne åpenbaringsportalen for meg, du vil åpenbare for meg ting som ennå kommer i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.