Kraftige bønner for at sønnen min skal slutte å røyke

0
2249

I dag skal vi håndtere bønner for at sønnen min skal slutte å røyke. Et av de mest forferdelige angrepene på det mannlige barnet av djevelen er eksponering for bruk av narkotika. Mange skjebner har blitt ødelagt på røykingens alter. Til tross for at helseinstitusjonen advarte om at røykere forventes å dø unge, er det fortsatt en overraskelse for meg at mange unge menn fremdeles er fanget i boken om røyking. Men i dag har Gud lovet å utfri alle som er avhengige av røyking, Guds hender vil komme over deg og det vil forandre alt om deg.

Som åndelig leder har jeg rådgitt og bedt med så mange foreldre hvis sønner er en stor røyker av sigaretter, marihuana, cannabis og alt søkt etter harddroger. Det jeg har lagt merke til er at mange av de mannlige barna som henga seg til røyking plutselig begynte å gjøre det. Dessuten hadde de fleste store potensialer for livet før de begynte å røyke. Men da de begynte å hengi seg til handlingen, begynte de å miste enhver bevissthet om livet, og de glir bort av røykingens eufori. Jeg ber om at Gud i dag vil redde sønnen din fra å røyke.

Du vil lure på om de guttene som har gjort seg til en ikke-enhet i samfunnet på grunn av røyking, ble skapt av Gud på den måten. Nei, Gud skapte alle spesielle og med et formål. Det er derfor det er viktig for foreldre å be for barna sine, spesielt når de fremdeles er små og sårbare. Det er å gjøre eller angre en foreldre hvis barna deres skulle bli noe negativt for Gud og samfunnet.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Men jeg ber om at ved den høyestes barmhjertighet, vil alle døde skjebner bli gjenopplivet i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, sønnen din er en gave fra Gud, han er en velsignelse, Gud gjorde ham til en kilde til glede ikke for sorg. Hver kraft som har fortsatt å få deg til å gråte over den sønnen din, ødelegger jeg slike krefter ved lammets blod. Jeg ber om total utfrielse i dag, kan den sønnen få et uforglemmelig møte med Jehova i dag, et møte som han ikke ville komme seg fra med et øyeblikk, et slikt møte som er i stand til å forandre et helt vesen, jeg ber for den typen møte som Saul hadde med Gud på vei til Damaskus, som forandret navn og liv for godt. Jeg ber om at sønnen din vil få et slikt møte i Jesu navn.

Når du begynner å bruke denne bønneguiden som har fått tittelen kraftige bønner for at sønnen min skal slutte å røyke, ber jeg om at hjelp skal finne sønnen din, og han skal bli utfridd av Guds frelsende høyre hånd i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Herre Jesus, jeg kommer foran deg i dag angående sønnen min, jeg mister ham raskt til djevelen. Fienden har hatt sitt vesen, og vi mister ham gradvis til røyking. Jeg kommer foran deg denne dagen fordi jeg vet at det ikke er noe du ikke kan reparere. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil reparere sønnen min i Jesu navn. For du er mulighetens Gud, og det er ingenting umulig for deg å gjøre, jeg ber om at du forandrer sønnen min i Jesu navn.

Jeg kommer imot enhver makt som kaster bort folks skjebner. Hver kraft som har lovet å ødelegge den gode skjebnen som du har skapt sønn med, ber jeg om at slik kraft blir ødelagt i Jesu navn. Herre Gud, for deg, har ikke skapt den demonen du ikke kan kontrollere, jeg ber om at du vil jage ut røyken fra min sønn i Jesu navn.

Fader i himmelen, jeg ber om at du vil få et møte med sønnen min i dag. Et livsendrende møte, møtet som vil forandre hele hans vesen, jeg ber om at du har det med ham i dag. Herre, jeg vil at du skal vise sønnen min selv, jeg vil at han skal få en åpenbaring av din dag i Jesu navn. Åpenbaringen som vil endre hans oppfatning om røyking, åpenbaringen som vil forandre tankene hans mot røyking, jeg ber om at du skal vise det for ham i dag i Jesu navn.

Fader Herre, du sa i ditt ord at barn er Guds arv. Herre, jeg ber om at du vil redde sønnen min fra røykedemonen i Jesu navn. Jeg ber om et guddommelig skille mellom ham og alle de jevnaldrende som djevelen har plassert sin vei. Vennene som ødelegger ham absolutt, ber jeg om at du skiller dem i dag i Jesu navn. Herre, den typen atskillelse som skjedde mellom Abraham og Lot, jeg ber om at den typen atskillelse skjer mellom ham og alle hans dårlige venner i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil føre til at marihuana, sigaretter, ugress og enhver form for narkotika blir gift for sønnen min. Jeg ber om at du vil skifte tunge og at du vil investere din ånd i ham i dag. Din ånd som vil veilede og pleie ham, den levende Guds ånd som vil gi ham seier over fristelsen til å røyke, jeg ber om at ånden kommer over ham i dag i Jesu navn.

Far Lord, jeg ber om at du vil hjelpe sønnen min ut av denne triste situasjonen. Akkurat som skriften sier at ånden er villig, men kjøttet er svakt. Jeg ber om at du vil hjelpe hans jordiske kropp å motstå trangen til å røyke i Jesu navn. Jeg ber om at du vil styrke ham fra i dag, du vil gi ham styrken til å motstå djevelen når fristelsen kommer igjen i Jesu navn.
På samme måte ber jeg for hver gutt ute på gaten hvis liv har blitt forstyrret av røyking, jeg ber om at du vil hjelpe dem ut av den tilstanden i Jesu navn.

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her