Daglig bønn for mine barn

0
2392

I dag skal vi håndtere daglig bønn for barna mine. Skriften sier at barn er Guds arv, de er Guds gaver og velsignelser til foreldrene. Fienden vet at Gud alltid setter inn noen talenter og gaver i barnas liv når de blir født. Derfor er fienden alltid våken for å angripe ethvert barn. Som foreldre skylder du ikke bare dine barn en omsorgsplikt ved å kjøpe ting til dem, skylder du dem alltid en bønneplikt. Suksessen til hvert barn ligger i hendene på foreldrene. Når det er slapphet i stedet for bønn for barna, vil ikke fiendene være for langt til å slå til.

La oss ta livet av Samuel som en casestudie. Før Hannah fikk Samuel, var hun en ufruktbar kvinne. Hun ble hånet for å være ufruktbar, og det tok virkelig en tung sving på henne. Hun resulterte i å be for livmorens frukt, Hannah sluttet aldri å be før hun fikk resultatet av sine bønner og mange års venting. I mellomtiden, allerede før Samuel ble født, hadde Hannah inngått en pakt med Gud om at hvis hennes skam og vanære blir tatt bort og hun blir gravid, vil barnet tjene Herren. Hannah var en typisk brannmerket mor som vet at barnet hun bærer er en pakt, og hun sluttet aldri å be for barnet sitt. Djevelen kunne ha manipulert skjebnen til Samuel hvis Hannah hadde slappet av i stedet for bønn. Jeg ber med himmelens autoritet om at fienden ikke skal ha makt over barna dine.

Barna til Eli er et veldig godt eksempel på en manipulert skjebne, faren deres var prest, men barna savnet det. Eli ble så båret av prestedømsplikter at han glemte omsorgen han skyldte barna sine, djevelen fikk tilgang til deres liv og slutten på dem var en kjent historie. Dessverre falt de ikke alene, de gikk ned med faren, den store presten, Eli. Dette betyr at når vi ikke klarer å be for barna våre som foreldre, vil fienden slå oss gjennom barna vi ikke klarte å be for. For så mange som leser denne bønneguiden, ber jeg at fienden ikke får tilgang til livet til barna dine i Jesu navn. Jeg motvirker planene og dagsordenen til fiendene dine om dine barn ved hjelp av lammets blod, og jeg bestemmer at Guds råd alene skal stå om dine barn i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Husk alltid at barnas suksess eller fiasko ligger i dine hender som foreldre. Når du ikke ber, vil fienden bytte barna dine. Jeg bestemmer at djevelen aldri skal bytte barna dine i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Herre Jesus, jeg kommer før i dag på grunn av barna du ga meg, ettersom de skal ut i dag, ber jeg om at din beskyttelse skal være over dem. sa Herrens øyne alltid til de rettferdige, og hans ører er alltid oppmerksomme på deres bønner. Herre Jesus, jeg ber om at dine øyne skal være rettet mot dem i Jesu navn. Jeg bestemmer at beskyttelseshendene dine vil ha over barna mine, selv når de går ut i dag i Jesu navn.

For det er skrevet at ingen må bry meg fordi jeg bærer Kristi merke. Jeg bestemmer at når barna mine skal dra ut i dag, skal de ikke være urolige. Uansett hvilken makt eller gjeng fiendene mot dem blir brutt i Jesu navn. Du har i ditt ord lovet at jeg og mine barn er for tegn og undring, jeg ber om at du vil begynne å manifestere dine strålende underverk i mine barns liv i Jesu navn. Ingen våpenmote mot barna mine vil blomstre i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg ber om mine barns skjebne, jeg bestemmer at fiendene ikke skal ha makt over det i Jesu navn. Herre, enhver ond seer som har sett mine barns lysstyrke og har bestemt seg for å få lyset til å bli svakt, jeg ber om at du vil gjøre en slik fiende ubrukelig i Jesu navn. Herre Jesus, alle onde gjenger og møter som er imot veksten og utviklingen av barna mine, sprer jeg en slik samling i Jesu navn. Herre, stå opp og la dine fiender bli spredt, la disse som reiser seg mot mine barn i dom bli fordømt i Jesu navn.

Fra nå av ber jeg om at alt som barna mine legger på, skal lykkes i Jesu navn. De som fortsatt er i skolen, jeg for visdomskunnskap og forståelse for dem å utnytte, ber jeg om at du vil gi det til dem i Jesu navn. Du er skaperen av alle ting gjennom kilden til lys og visdom, du er grunnleggeren av alle ting, jeg bestemmer at lyset fra din forståelse vil belyse mørket til mine barns forståelse, du vil åpne hodene deres for å assimilere seg raskere i navnet på Jesus.

Jeg ber for barna mine som allerede har dristet seg inn i arbeidsstyrken. Jeg ber om at alt de legger hendene på skal lykkes i Jesu navn. I alt at de er blitt avvist, bestemmer jeg at den høyestes barmhjertighet skal gå og kunngjøre dem for å lykkes i Jesu navn.

Fader Herre, hva skal det være til nytte for et menneske som vinner hele verden, men mister sin sjel? Skriften skrev om at det ikke er noe som kan brukes til utveksling av en tapt sjel. Jeg ber for barna mine at du vil gi dem nåde til å stå sammen med deg til slutt, hva som helst, de vil være standhaftige i ditt nærvær i Jesu navn.

 


annonser
Forrige artikkelBønn for datterens suksess
Neste artikkelBønn for utfrielse fra røyking
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her