Bønn for mannen om å slutte å røyke

0
2037

I dag skal vi forholde oss til en bønn for mannen om å slutte å røyke. Gud er i ferd med å gjøre noe flott gjennom denne bønneguiden, Gud vil frelse mannen din fra røykedemonen. En mann som røyker kan ikke være en god far for barna sine og kan ikke være en god mann for sønnen. Derfor er denne bønneguiden veldig viktig for familien din hvis mannen din røyker. Det er en demon i sigaretter, marihuana, ugress og alt det folk, lite rart, de er bundet til å oppføre seg dårlig etter røyking. Sjekk de fleste menn som treffer kvinnen sin, de er enten røykere eller alkoholtakere. Djevelen bruker noe sånt for å forandre en mann mot familien sin.

For alltid vil et menneske være familiens hode, det er slik Gud har designet det, og det forblir slik. Å være sjef for en familie krever ingen slapphet fra en person i den stillingen, en mann eller ektemann må holde hodet oppe fordi enhver slapphet fra ham kan drepe djevelen et hardt slag på familien. Men hvis mannen skulle vise litt slapphet i sin stilling som familieleder, er det i kvinnens hender å stå i gapet i bønner til husmannen. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at når du begynner å bruke denne bønneguiden, vil Gud frelse mannen din fra å røyke i Jesu navn.

Mannen din kan ikke gjøre Guds vilje hvis han er kjederøker. Det er ingen måte et menneske kan oppfylle Guds vilje for sitt liv hvis han er en røyker. For det er skrevet i Skriften at kroppen vår er templet til den levende Gud, og derfor må ingenting urene det. Røyking er en vane som Gud rynker på, bortsett fra at den ødelegger noen vitale organer i kroppen, reduserer den også den åndelige bevisstheten til alle som hengir seg til den. Hvordan kan da en mann hvis åndelige bevissthet har blitt forstyrret av sigarettrøyk eller marihuana være i stand til å gjøre Guds vilje? En slik mann ville ikke engang forstå når Gud snakker, han ville til og med se Gud. Og hva er essensen av å leve hvis et menneske ikke kan oppfylle formålet med sin eksistens? Jeg bestemmer ved den høyestes nåde at røyking ikke vil la mannen din savne Guds hensikt for sitt liv i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Når en mann har høyt røyk, blir han sårbar for umenneskelige aktiviteter som er blitt orkestrert av djevelen. Dette betyr at mannen kan være veldig voldelig i huset, og når en mann er voldelig i huset, blir huset veldig ubehagelig for alle andre. Jeg er sikker på at du ikke vil oppleve helvete i ekteskapshjemmet ditt, det er derfor det er viktig at du studerer bønneguiden effektivt. Og jeg ber som et orakel av den høyeste Gud, når du begynner å studere denne bønneguiden, må Gud svare på alle dine bønner i Jesu navn. Jeg bestemmer med kraft i Jesu navn at mannen din blir en ny skapning i Jesu navn. Jeg profeterer at mannen din og røyking blir skilt i Jesu navn.
Sjekk nedenfor for noen kraftige bønnepunkter for mannen din å slutte å røyke.

Bønnepoeng:

Herre Gud, jeg kommer foran deg i dag på grunn av mannen min, han er en storrøyker, og jeg begynner å frykte for livet hans, da jeg vet den dødelige effekten av røyking på individets helse. Far Lord, jeg vil ikke miste ham ennå. Jeg ber om at du vil hjelpe til med å forandre ham i Jesu navn. Skriften sier at Gud har hjertet til mennesker og konger, og han leder det som vannstrømmen. Herre Jesus, jeg ber om at du vil berøre hjertet til mannen min, og at du får ham til å endre sin beslutning om røyking.

Fader Herre, jeg ber for at du skal skape fiendskap mellom mannen min og røyking. Jeg bestemmer at det skilles mellom dem i dag i Jesu navn. Herre Jesus, du er den store utfrelser, jeg ber om at du vil frelse mannen min fra å røyke i Jesu navn. Jeg kommer mot den demonen i hans liv med lammets blod. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet tar bort gleden som mannen min får av å røyke ugress, marihuana eller sigaretter i Jesu navn

Herre Jesus, barna mine vokser allerede, og jeg vil ikke vokse og kjenne en røyker som far. Herre Jesus, jeg tror så mye på miraklet du kan gjøre, jeg tror sterkt på den frelsende styrken på din høyre hånd, jeg ber om at du vil forandre mannen min i Jesu navn. Akkurat som du snur situasjonen til Jabez, ber jeg om at du vil endre historien om mannen min i Jesu navn.

Far Lord, jeg ber om guddommelig hjelp for mannen min til å slutte å røyke. Han har prøvd flere ganger, men alt til ingen nytte. Men jeg tror at når hjelp kommer for ham, vil han være i stand til å overvinne fristelsen. Jeg ber Herre Jesus, at du vil sende ham hjelp. Jeg ber om at du vil hjelpe ham i hans svakhetsøyeblikk, jeg ber om at du vil bryte ham ned og omforme ham til din smak. Jeg ber Herre Jesus, at du vil være nådig med hans sjel, og at du vil redde ham fra demonen som har plaget ham i Jesu navn.

Herre Jesus, denne kampen er ikke min alene lenger, jeg kan ikke lenger kjempe dette alene, jeg ber om at du vil hjelpe meg, jeg ber om at jeg til slutt vil ha grunn til å takke Herren for livet til mannen min. Alle disse spør jeg i Jesu navn.

 


annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her