Bedtime Prayer For Kids

0
2694

I dag skal vi forholde oss til bønn for sengetid for barn. Foreldre må engasjere barna sine i sengetid før de legger seg. På grunn av barnas natur kan det hende at de ikke husker eller legger vekt på leggetid. Det er når foreldrene gjør det for å sikre at de blir vant til det.

Sengetidsbønn for barn kan ha forskjellige former eller mønstre. Det kan være for beskyttelse mot en eller annen usett ånd midt på natten å eie små barn. Og også, det kan være et mønster for å lære barnet på Herrens vei, slik at når de vokser opp, vil de ikke vike fra det. Mange barn har mistet skjebnen rett og slett fordi foreldrene slappet av i stedet for bønn. Skriften begikk ikke feil da den sa at kristne skulle be uten årstid.

Bibelen ga beskjed om at djevelen ikke hviler. Det går rundt som et sultent dyr som leter etter hvem de skal sluke. Og tyven kommer ikke om dagen når huseieren er aktivt våken. Tyven kommer i stedet om natten når han er sikker på at huseieren har sovnet - våre bønner som en forsvarsmekanisme for å beskytte oss mot djevelens laster. Jeg bestemmer at mens Gud lever og hans ånd lever, skal ikke fienden ha makt over barna dine i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

En annen viktig grunn til at vi må engasjere barna i sengetid, er å oppfylle Herrens ord som trener barnet ditt slik han skal gå, slik at når han blir voksen, vil han ikke vike fra det. Når vi kontinuerlig engasjerer barna våre i bønner, vil det gi dem en følelse av bevissthet om at bønn er en integrert del av deres eksistens. Jeg ber om at fienden ikke skal ha makt over barna dine i Jesu navn. Djevelens onde ånd som har liv til små barn, kommer aldri i nærheten av barna dine i Jesu navn.

Fra nå av pålegger jeg herlighetens serafer å ta ansvar for barna dine; de skal veilede og beskytte dem i Jesu navn. Studer og bruk denne sengetidsbønnen for barn, og du er sikker på å beskytte livene til barna dine.
Du må la barna gjenta deg etter bønnens øyeblikk. Lær dem hvordan de ber, slik at de kan lære å kommunisere med Gud.

Bønnepoeng:

Kjære Herre, jeg takker deg for suksessen på dagen min. Jeg takker deg fordi du beskyttet meg hele dagen. Jeg setter pris på deg, Lord Jesus, fordi du sto ved meg hvert eneste minutt på dagen, og du lot ikke noe ondt skje. Jeg takker deg, Lord Jesus, for dette, la ditt navn bli opphøyet.

Far i himmelen, jeg takker deg for foreldrenes liv, jeg takker deg fordi du lærte dem å lære oss på din måte, jeg setter pris på deg fordi du aldri forlot dem et eneste øyeblikk, jeg takker deg fordi du ikke lot noen ondt skje med dem, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.

Fader Herre, jeg ber om tilgivelse for synd. På alle måter jeg har syndet barnlig mot deg, på noen måte som jeg har begått en forbrytelse og ikke vet, Herre, vær så snill, tilgi meg. Av hensyn til og døden til sønnen Jesus Kristus ber jeg om at du tilgir meg. Og jeg lover aldri å gjøre dem igjen fordi ordet ditt sier at Herrens ofre er en ødelagt ånd og et knust og et sønderknust hjerte vil du ikke forakte.

Herre Jesus, jeg ber om at når jeg skal sove i natt, ber jeg om at dine beskyttende hender skal være på meg. Jeg beskytter meg mot hver pil som flyr om natten. For skriften sier, barn er en gave fra Gud. Da du har gitt meg en gave fra deg til foreldrene mine, Herre, må du ikke la fienden rive bort gaven i Jesu navn.

Far Lord, jeg kommer imot alle former for en skummel drøm som kan forurense natten. Hver demonisk drøm som fienden har iscenesatt for å få meg til å sove for å skremme meg, ødelegger jeg disse drømmene i Jesu navn. Skriftene sier For Gud har ikke gitt oss en ånd av frykt, men av sønnskap til å gråte Ahba Far. Herre, jeg roper til deg i dag at du skal ødelegge enhver ond drøm fra å komme til å sove i natt i Jesu navn.

Fader Herre, for det, er skrevet at det til tegn og under og Skriften også ble gjort til å forstå at jeg bærer Kristi merke, så ingen skal bry meg. Jeg kommer mot hvert angrep fra fienden med din makt. Jeg ber om at du ødelegger angrepene deres i Jesu navn.

Herre Jesus, når jeg skal inn i en ny dag i morgen, helliggjør jeg i morgen med ditt dyrebare blod. Jeg ber om at alt ondt som er lastet, er Jesu blod, annullerer i morgen. For det er skrevet at Og de overvant ham ved lamets blod og ved ordene fra deres vitnesbyrd. Jeg bestemmer i Jesu navn at du skal tilintetgjøre alt ondt i morgen i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg overgir utdannelsen i dine hender. Jeg ber om at du vil gi meg nåde til å utmerke meg utmerket i Jesu navn. Og jeg bestemmer inn i fremtiden min at den skal være stor i Jesu navn. I søvne i natt vil jeg at du skal avsløre dype ting for meg om meg selv. Jeg bestemmer at åpenbaringens himmel åpner for meg i Jesu navn. I morgen formiddag, la meg ha tarm til å herliggjøre navnet ditt, i Jesus ber jeg.

 


Forrige artikkelMirakelbønn som fungerer umiddelbart
Neste artikkelBønn for mirakel akkurat nå
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.