Krigsføringsbønner for å ødelegge fiendens planer

10
34006

I dag vil vi håndtere krigføringsbønner for å ødelegge fiendens planer. Fienden hviler aldri, mest når en mann har bestemt seg for å fortsette og forfølge formålet med sin eksistens. Jacob hadde aldri problemer i livet før han begynte å streve etter å bli stor slik han var bestemt til å være. Joseph har aldri noen problemer i livet før han begynte å få drømmer der Gud viste ham en åpenbaring av hvem han skal bli.
Det er verdt å merke seg at akkurat som Gud har planer for våre liv, har fiendene også en plan for våre liv. Nå er det å gjøre eller angre som vil ødelegge fiendens gjerninger over livene våre.

Fienden lyktes i livet til Samson. Styrken til Samson ble ubrukelig etter at fienden fikk ham. Han har blitt advart om ikke å gifte seg fra et fremmed land, et samfunn av mennesker som ikke tjener den hellige i Isreal, han tok Delila fra dem, og det førte til hans fall. Jeg bestemmer at den som fienden har iscenesatt for å komme inn i livet ditt på et tidspunkt for å ødelegge deg, jeg bestemmer at den høyeste ild vil brenne en slik person i Jesu navn. Enhver galt mann eller kvinne som fienden har planlagt for deg, må Gud føre til et guddommelig skille mellom deg og den personen.

På samme måte, som Gud har utformet planene sine for Josef, så utformet også fienden planene hans. Joseph var bestemt til å bli stor. Han var bestemt til å lede Isreals barn ut av. I mellomtiden har fienden også sine planer for Joseph. Brødrene hans falt i fiendens perfekte bilde, og de ble brukt mot ham for å sikre at Guds planer om ham ble beseiret. Jeg ber om at ved den høyestes barmhjertighet, skal alle fiendens agenda for å ødelegge Guds hensikt for livet ditt bli ødelagt i dag i Jesu navn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Fienden planla at Josef skulle drepes, men Gud reddet ham. Fienden sørget også for hvordan Josef skulle ofre sin skjebne på umoralitetens alter sammen med sin herres kone. Likevel hjalp Gud også Josef med å overvinne fiendens plan, ved barmhjertighet fra den høyeste, må Gud ødelegge fiendens planer om ditt liv.
Sørg for at du studerer denne bønneguiden og ber alle bønnene i den. Når du begynner å bruke denne veiledningen, må Gud avsløre fiendens planer for deg i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Fader Herre, jeg kommer før deg i dag, jeg trenger din hjelp Herre Jesus, jeg trenger din makt over mine fiender. De som har lovet at jeg aldri vil utgjøre noe i livet, den som har planer og agenda for mitt liv er for ødeleggelse, jeg ber om at du vil ødelegge deres planer over livet mitt i Jesu navn.

Herre Gud, jeg ber om at ved din barmhjertighet, vil ditt råd alene være i mitt liv. Hver annen og agenda for de onde over meg er spredt av ild. Jeg oppfordrer den høyestes ild til å stige ned i fiendenes leir og brenne dem til aske i Jesu navn.

Fader Herre, jeg ber om at ærkeenglene til herligheten vil komme kraftig ned på fiendenes territorium og ødelegge deres agenda for livet mitt i Jesu navn. Herre, jeg vil at du skal spre språket til mine fiender. Jeg ber om at du vil få en voldsom splittelse til å bryte ut blant dem, og du vil få dem til å ødelegge seg selv i Jesu navn.

Jeg bestemmer at fra nå av skal sannhetens ånd, guddommelighetens ånd fra tronen til den hellige Isreal falle ned over meg i Jesu navn. Jeg ber om at Guds hellige ånd vil begynne å veilede meg på alle mine måter. Jeg ber om at du ikke skal dekke over fiendens hemmelighet over livet mitt. Jeg ber om at du alltid vil avsløre planene deres over livet mitt i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg ber om at du ikke lar fienden min seire over meg ved din død og oppstandelse. Jeg ber om at du på alle måter og alle forgreninger vil gi meg seier over mine fiender. La dem ikke glede seg over seieren. Alle planene deres blir avslørt for meg i Jesu navn. For Skriften sier at Herrens hemmelighet er med dem som frykter ham, jeg ber om at du vil avsløre hemmeligheten fra mørke steder for meg i Jesu navn.

Herre Gud, akkurat som du hjalp Josef med å unnslippe alle fiendene og listighetene i løpet av livet hans, akkurat som du tar ham fra nullpunktet til helten, ber jeg om at du vil hjelpe meg med å overvinne fellen til mine fiender i Jesu navn.

Jeg ber om at den høyestes ild skal gå akkurat nå, for skriften sier at ilden skal gå foran Herrens hær og fortære hans fiender. Jeg ber om at ilden til den høyeste Gud før og ødelegger alle mine fiender. Alle den onde seeren som ser skjebnen til et menneske allerede før manifestasjonstidspunktet, ber jeg om at du vil fjerne synet i Jesu navn.

Jeg bestemmer med kraften fra den høyeste, enhver følelse av bevissthet fra mine fiender blir tatt bort i Jesu navn. Jeg ber om at du vil få mine fiender til å bli blinde for min skyld. Jeg bestemmer med makt i Jesu navn, du vil få mine fiender til å bli døve over saken min i Jesu navn. Hver av deres planer og agenda over livet mitt blir kansellert i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

10 KOMMENTARER

  1. Oro para que mis enemigos complotados en destruirme para que no se cumpla el diseño que Dios tiene para mi vida y que quieren despojarme de mi herencia, dejarme en la calle sean alejados y consumidos por el fuego de Dios. Que el Señor Jesús me de victoria sobre ellos destruyendo todo complot robador de herencia y de destrucción de mi carrera profesional y de mi persona. Amen

  2. Herre hjelp meg tilintetgjøre alle mine fiender fra denne virkeligheten ved kraften fra den høyeste Gud, la dem bli ødelagt for meg og la dem riste av frykt for meg, og mine øyne la min styrke og ferdigheter alltid være ti ganger større enn det er send meg vakker kvinne som tjener deg tjener meg og behager meg for alltid i Jesus navn spør jeg og i Jesus navn skal det gjøres. Amen takk, nå vet jeg at det er gjort. Amen AMEN AMEN LOVER Gud i høyeste takk Gud

  3. God morgen
    Jeg ønsker å be om en bønn. var skoleleder i Pretoria. Jeg er for tiden arbeidsledig fordi jeg gikk i lastebilvirksomhet og Covid ødela virksomheten vår. En mann ved navn Yamkela Kiviet hyret min superlink-lastebil min, kontraktet å betale R140 000 per måned med R140 000 for å bli satt inn på forhånd. Vi signerte en kontrakt, og han tok lastebilen min. En uke gikk, og hver gang jeg ringte ham sa han at jeg betaler deg i dag. på lørdag brukte jeg tracker og fulgte lastebilen til Pretoria. Jeg møtte sjåføren som virket rystet. Han sa at han også ventet på betaling fra Yamkela. Jeg skjønte at den andre traileren manglet. Jeg spurte ham hvor traileren min var, og han sa at den tok fyr. Jeg ble knust. Jeg ringte til Yamkela, og han lovet å betale meg og fikse traileren min også. Jeg har fortsatt ikke fått betalt i dag. Alle forsøk på å saksøke ham er fruktløse fordi han ikke er noe å finne. Han etterlot meg og min familie fattige. Jeg trenger forbønn bønner for en vei ut av denne situasjonen. Jeg innser at djevelen jobber gjennom ham og andre som ham i mitt liv og virksomhet. Jeg vil vise dem kraften til Gud og Jesus Kristus i livet mitt i dag. Hjelp meg å gjøre dette takk.
    Thabo

  4. Kjære Gud, jeg kommer foran deg med et tungt hjerte. Jeg er så stresset og økonomisk ustabil. Jeg slet med å gå på skolen, og jeg ble uteksaminert i 2008, siden den gang har jeg ingen god jobb. Den eneste mannen jeg har lidd for hele livet behandler meg som søppel. Stå opp fra din trone og kjemp min kamp. Herre, vennligst aksepter dette tilbudet og velsign meg med et vitnesbyrd som vil bringe mine spottere til taushet for alltid.

  5. Herre, jeg jobber lenge med et kooperativ, nå fremgang, ingen lønnsøkning, men penger som holdes i omsorgen mangler stadig og jeg vet ikke hvordan eller hva jeg skal gjøre. Far avslører hvor de savnede pengene befinner seg og gjenoppretter dem i Jesu navn

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.