Bønn for mirakel akkurat nå

2
2971

I dag vil vi forholde oss til en bønn om et mirakel akkurat nå. Hvem vil ikke ha et mirakel? Spesielt den spontane? Den type mirakel som vil skje til rett tid når det burde. Hvis du husker de tre hebreerne, Shadrach Meshach og Abednego, da de var foran kongen bare fordi de ikke ville bøye seg, ble de beordret til å bli kastet i den brennende ovnen, resten av historien er kjent historie.

Bønn for et mirakel akkurat nå er en bønneguide for de som dør som trenger et mirakel for å skje. Hvis Gud ikke hadde tillatt et mirakel å skje umiddelbart, ville de tre hebreerne ha blitt drept i den brennende ovnen, og de døde. Det ville ha ført til hån mot Guds navn. Det er noen situasjoner i livene våre at alt vi trenger er et spontan mirakel, og det er derfor denne bønnefiksjonen er viktig. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at når du begynner å bruke denne veiledningen, vil det miraklet du har ventet på skje akkurat nå i Jesu navn.

Bare ta for eksempel en kvinne som har vært i arbeid i flere dager, og hun er i ferd med å bli trillet inn i teatret for å gå under kniven, et øyeblikkelig mirakel kan føre til at hun leverer lett uten å gå under kniven. Jeg bestemmer med himmelens autoritet, uansett hvor fienden har bundet deg til slakt, bestemmer jeg at Guds kraft vil gå dit og sette deg fri i Jesu navn. I alt du vil bli skammet hvis et mirakel ikke skjer, bestemmer jeg at et mirakel begynner å skje for deg akkurat nå i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Du trenger ikke å vente til siste øyeblikk før du roper på et mirakel, Gud er klar til å redde sitt folk fra skam og vanære. Alt du trenger å gjøre er å ta det med ham i bønner. Kanskje du er i ferd med å bli permittert fra jobben, eller du er i ferd med å miste en av dine nære slektninger til den sykdommen eller sykdommen som har besmittet all medisinsk behandling, vet at det er en stor healer som alltid er klar til å helbrede alle slags sykdommer. Alt du trenger å gjøre er å snakke med ham, og det er det denne bønneguiden vil hjelpe deg med å oppnå. Jeg ber om at Gud vil svare på bønnen din i Jesu navn.

Bønnepoeng

Far Lord, jeg har kommet til et punkt i livet mitt at alt mitt håp og forventning er på deg. Og hvis du ikke gjør det, vil jeg dø Herre. Jeg ber om at du vil svare på bønnen min fra det høye, du vil være barmhjertig over meg og gi lyttende høringer til min bønnes røst.

Herre Jesus, jeg ber om rettssaken jeg er dratt inn i. I morgen er det dommen, og du alene er vitne til at jeg ikke gjorde det jeg ble beskyldt og siktet for. Men slik det er nå, er alle odds mot meg, men jeg tror sterkt på miraklet du vil gjøre. Far i himmelen, ved din barmhjertighet, ber jeg om at du rettferdiggjør meg i Jesu navn. Herre, la ikke navnet ditt bli til hån. Jeg ber om at du reiser deg og gjør det som bare kan gjøre i Jesu navn.

Fader Lord, jeg ber om et øyeblikkelig mirakel over livet til min kone / søster, hun har vært på arbeidsrommet i flere timer og dager, og nå ser det ut til at alt håp som er igjen er at hun går under kniven. Legene har forberedt henne på å bli trillet inn til en operasjon, men Jesus, jeg tror sterkt på hva du kan gjøre. Jeg ber om at du vil strekke hendene mot henne akkurat nå i Jesu navn. Du er den guddommelige legen som behandler på en måte som er utenfor forståelsen for et dødelig menneske. Jeg ber om at du med din kraft vil berøre henne akkurat nå i Jesu navn. Babyen i magen hennes er en gave fra deg, Jesus. Jeg ber om at ved din barmhjertighet vil du gi henne en smidig levering i Jesu navn.

Lord Jesus, jeg skal møte panelet i morgen på grunn av mistanke om svindel på kontoret mitt. Far, du vet at jeg ikke har noe med det å gjøre, men fordi det er mitt kontor, har jeg blitt holdt ansvarlig for det. Hvis dette skulle fortsette, mister jeg ikke bare jobben, og jeg kan også bli fengslet. Jeg ber om at du i natt oppstår i din kraft og får underverk til å skje før daggry. Jeg ber om at du vil utsette de onde, jeg ber om at du vil utsette hver mann og kvinne bak dette underslag. Herre avsløre dem og gi meg rett i Jesu navn.

Far Lord, jeg er lei av min epileptiske økonomi. Jeg ber om at du vil sørge for forsyninger for meg i Jesu navn. For det er skrevet at Gud vil tilfredsstille alle mine behov i samsvar med sin rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus, jeg bestemmer ved den høyestes barmhjertighet at du tilfredsstiller alle mine behov i Jesu navn. Jeg bestemmer at et øyeblikkelig mirakel som vil heve mitt økonomiske liv fra null til milliarder. Jeg ber om at det skjer akkurat nå i Jesu navn.

Herre Gud, jeg ber om at du vil forbinde meg med menn og kvinner med hensikt, menn og kvinner med skjebnen, folket som vil få meg til å vokse i alle forgreninger. Mennene og kvinnene som livet mitt trenger for å gå greit. Jeg ber om at du vil forbinde meg med dem i Jesu navn. Jeg bestemmer at det umiddelbart skjer et mirakel angående alt som angår mitt liv i Jesu navn. Der livet mitt ikke trenger noe under, ber jeg om at miraklet oppstår for meg i Jesu navn.

 


annonser

2 KOMMENTARER

  1. Bra. Dag Pastor bror Kenya Coates er på sykehuset med en svelgende hjerne i en ventilator, bestemmer legen at til i kveld hvis han ikke har noen svar, vil han bli satt av ventilatoren, jeg tror på kraften

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her