Bønn for datteren min om å komme hjem

0
5122

I dag skal vi forholde oss til en bønn for datteren min om å komme hjem. Djevelen har funnet veien inn i hjertet til mange unge jenter i disse dager, og du vil bli overrasket over de forferdelige tingene de gjør. Noen av dem vil bare flykte fra foreldrenes hus uten forvarsel. Morsomt, når noe slikt skjer, er trykket alltid på moren fordi et av de afrikanske ordtakene sier at når et barn er bra, er det for faren, og når et barn er dårlig er det for moren.

Denne bønneguiden med tittelen bønn til datteren min om å komme hjem, vil forandre hjertet til det kvinnelige barnet ditt og bringe dem hjem igjen. Gud er klar til å frelse datteren din fra den onde makten som har kommet til å eie henne og får henne til å flytte huset. Så sent som i forrige måned gikk nyheten om en ung dame som ble kidnappet i Benin Nigeria, Vest-Afrika. Familien til denne unge damen tok til forskjellige medieplattformer, både tradisjonelle og nye medier, for å kunngjøre sitt savnede barn. De brukte hundretusener på TV- og radioannonser over hele Nigeria. Flere dager etter kommer damen trygt hjem, bare for å oppdage at hun hadde løpt sammen med sin hemmelige kjæreste.

I dag vil Herren utfri din datter fra den onde ånden som er blitt sendt ut av djevelen for å eie et kvinnelig barn som har et utmerket potensiale. Jeg bestemmer med myndighet fra himmelen at Guds hender vil bringe datteren din tilbake i god behold i Jesu navn. Du husker historien om den savnede øksen. Øksen ble lånt for å hugge ned et tre som skulle brukes til å bygge en hytte. Plutselig falt øksen i elva, og de mister den av syne. Det tok Guds kraft å bringe tilbake den tapte øksen. Den samme kraften vil bringe datteren din tilbake. Jeg bestemmer at i det navnet som er over alle andre, vil Guds ånd som gjør det jordiske kroppen raskere gå akkurat nå og berøre hjertet til datteren din uansett hvor hun er akkurat nå.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Når du begynner å bruke denne bønneguiden, bestemmer jeg at datteren din ikke vil ha sjelefred før hun kommer hjem i Jesu navn. Og hvis hun ble kidnappet, ber jeg Jehovas ånd om å søke henne, la Guds ånd føre til en krig i hennes bortføreres leir, og la henne være fri i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Herre Jesus, jeg kommer til deg i dag angående livet til datteren min, som har forsvunnet i noen dager nå. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet hjelper deg med å bringe henne hjem trygg og sunn. Jeg bestemmer at Herrens engel skal gå ut og veilede henne, de vil beskytte henne hvor hun måtte være, slik at hun ikke blir skadet, la en lysstråle lysere hennes del, og ved din kraft vil du bringe hjemmet sitt trygt i Jesu navn.

Jeg bestemmer Herre Jesus, Bibelen sier forkynn noe, og det skal opprettes. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at datteren min er frigjort fra den onde ånden som har livet til unge jenter. Den onde ånden som får dem til å være ulydige mot foreldrene sine, den onde ånden som tar over livene deres og retter dem på ting å gjøre. Den demoniske ånden som gir dem mot til å løpe vekk fra huset en følelse av anger, jeg ødelegger en slik ånd ved det hellige ånds ild.

Herre Jesus, jeg vil at du skal dominere hjertet til datteren min hvor hun måtte være akkurat nå. Akkurat som kongen ikke kunne sove på grunn av Modecai, akkurat som kongen ikke kunne sove på grunn av Daniel. Jeg ber om at du får hjertet hennes til å bli urolig. Uansett hvor hun er på denne planetoverflaten, ber jeg om at du tar bort hennes sjelefred, får henne til å bli forstyrret og la henne bli hjemlengsel i Jesu navn. Herre, ikke la henne hvile før hun kommer hjem i Jesu navn.

Fader Herre, kraften som søker og frembringer den tapte øksen, bestemmer jeg at ånden går frem og søker etter datteren min. Jehovas lys skulle skinne ut og føre henne ut. Herre Gud, jeg er så ødelagt, hjertet mitt er trøtt. Jeg ber om at ved din barmhjertighet vil du tilgi hennes synd og bringe henne hjem i god behold i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg ber om at du vil føre til at det skjer krig i leiren til den som har bortført datteren min, og ikke la dem ha fred i sinnet til hun blir løslatt. Jeg bestemmer at du vil bringe tilbake datteren min i Jesu navn med kraft fra de høyeste.

Herre Jesus, du er mesteren til utvinning. Ingenting går noen gang tapt der du er. Jeg ydmyker meg før deg i dag. Jeg ber om at du vil beskytte henne uansett hvor hun er tatt. Jeg ber om at du får kidnapperne deres til å sove. Du vil få dem til å miste vakt og forårsake datteren min frihet i Jesu navn.

Herre Jesus, la dine engler veilede datteren min dit hun er tatt, la en lysstråle skinne over henne og ikke bli skadet av hennes bortførere. Jeg bestemmer at du vil skape en mektig forvirring som vil kreve hennes frihet i Jesu navn. Jeg ber om at du vil lede hjertet til politiets patruljeteam til hiet hvor datteren min er blitt ført, og du vil føre til at hennes frihet blir fullkommen i Jesu navn.

Jeg ber for alle savnede kvinnelige barn. Jeg ber om at du vil trøste foreldrene deres i denne smertefulle situasjonen. Jeg ber om at hendene dine skal frem og få deres frihet til å oppnås i Jesu navn.
Amen.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.