Morgenbønner for å starte dagen med Gud

0
5108

I dag skal vi forholde oss til morgenbønner for å starte dagen med Gud. Som troende må vi alltid lære å starte en ny dag med Gud. Vi inviterer Gud inn i dagens virksomhet gjennom bønn. Gud selv ville ikke invitere seg selv, og før vi gjenkjenner det faktum at vi ikke kan gjøre noe uten Guds hjelp, får vi kanskje ikke ting riktig.

Bortsett fra å takke Gud for at du så en ny dag når du våkner fra søvn, er det bønner du bør si hver morgen for å beholde retten. Når Gud er involvert i menneskers spørsmål, vil ting fungere etter planene. Det er også denne tilliten og tilfredsheten vi får når vi ber om et bestemt spørsmål før vi reiser hjemmefra om morgenen. Denne bønneartikkelen morgenbønner å starte dagen med Gud vil opplyse deg om noen viktige områder du bør berøre i bønn hver morgen for å ha en flott dag. Jeg ber om at når du følger denne bønnen, må Gud gjøre seg gjeldende i din sak i Jesu navn.

En annen ting er at når vi begynner dagen med Gud, er vi beskyttet mot ondskap. Skriften sier at Herrens øyne alltid er på de rettferdige. Når Herrens øyne ser på en mann, er det garantert maksimal sikkerhet for en slik person, og skriften sier at ørene hans er oppmerksomme på deres bønner. Dette betyr at når vi påkaller Gud om morgenen, ville han lytte og høre på våre bønner. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at når du begynner å starte dagen med denne bønneartikkelen, vil beskyttelsen av Gud den allmektige komme over deg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Et annet sett med mennesker som trenger en bønn som denne, er de som jobber for mennesker. Kanskje jobber du i en bedriftsorganisasjon hvor det forventes at du møter et bestemt punkt hver dag. Selv om der du jobber ikke er en bedriftsorganisasjon, men du vil møte et mål hver dag, er det best å starte dagen med Gud i bønner. Skriften sier at jeg vil løfte blikket mot åsene, hvor kommer min hjelp fra? Min hjelp vil komme fra Gud, skaperen av himmel og jord.

I dag vil Gud levere den hjelpen du trenger for å kjøre dagen i Jesu navn. Bibelen sier at den faste kjærligheten til Gud aldri tar slutt. de er nye hver morgen; Dette er grunnen til at du må fornye bønneløftene dine med Gud hver morgen. Når du begynner å følge denne prosessen, ber jeg om en overnaturlig snuoperasjon i livet og virksomheten din i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Far i himmelen, jeg takker deg for den nåde du har gitt meg til å være blant de levende i morges, Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. Jeg forherliger deg fordi du er Gud over livet mitt, jeg takker deg for beskyttelsesøyne som aldri sover om meg, jeg takker for reddingsstyrken til din høyre hånd som alltid er i arbeid i mitt liv, far la navnet ditt være opphøyet i Jesu navn.

Skriften får meg til å forstå at det er mer lønnsomt å takke Gud enn å be fra ham. På grunn av dette takker jeg deg for din farlige kjærlighet, selv når jeg ikke fortjener det. Menn kan skryte av sin rikdom og makt, men bare du kan skryte av din rettferdighet. Du er trofast. Jeg forstørrer ditt hellige navn i Jesu navn.

Herre Gud, når jeg skal ut i arbeid i dag, kommer jeg imot alle på min vei. Alt som kanskje vil stå i veien for meg som en hindring, ødelegger jeg dem ved lammets blod i Jesu navn. For skriften sier at jeg vil gå foran deg og utjevne forhøyede steder, jeg bestemmer at din kraft går foran meg i dag i Jesu navn. Alt som kanskje vil hindre meg i å lykkes i dag, ødelegger jeg dem ved det hellige ånds ild i Jesu navn.

Fader Herre, en mann er naken uten din beskyttelse. Jeg ber om at den reddende styrken på din høyre hånd vil gå med meg i dag, da jeg skal gå ut av huset mitt, vil den hellige ånds ild være foran meg og ødelegge enhver fare på min måte i Jesu navn. Jeg ber for Guds ånd, Den hellige ånd, som vil fortelle meg hva jeg skal gjøre og hvor jeg skal dra. Jeg ber om at ånden kommer over meg i Jesu navn. Jeg fritar meg for alle onde laster som djevelen har iscenesatt for i dag. Jeg skiller meg ut med lammets blod.

Fader i himmelen, ditt ord sier at Herren er min hyrde, jeg skal ikke mangle. Herre, jeg bestemmer at jeg i dag ikke vil mangle noe godt i Jesu navn. De rettferdiges forventninger skal ikke forkortes; det er det Skriften sier. Jeg står på løftene i dette ordet, og bestemmer at alt det gode eller tanken jeg har tenkt på i dag, skal oppnås i Jesu navn. Jeg ber om hjelp fra den allmektige Gud, Jehova JIREHs nåde, som gjør en manns kamp jevn. Jeg ber om at slik nåde kommer over meg i dag i Jesu navn.

Herre Gud, jeg ber om at du i dag vil hjelpe meg med å oppfylle dagens formål. Herre, jeg ønsker ikke å bli ført med de lyde rundt meg som får meg til å miste fokus på hensikten for dagen. Jeg ber om at du vil hjelpe meg med å oppnå mål i dag i Jesu navn. Jeg ber om at når jeg legger ut i fred, skal jeg komme tilbake i fred i Jesu navn.

Amen.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.