Bønn for beskyttelse av hjem og familie

2
21198

I dag skal vi forholde oss til en bønn for å beskytte hjemmet og familien. Inntil en mann forstår forskjellen mellom et hus og et hjem, vet kanskje ikke en slik person essensen av familien. De familie er en strukturell institusjon som ble opprettet av Gud. I 2. Mosebok kapittel 4: XNUMX sier skriften, av denne grunn skal en mann forlate sin far og mor og være forenet med sin kone, og de to skal bli ett kjøtt. Det er ordet som gjorde at ekteskapsdepartementet måtte stifte familie. Det er en pakt som følger med hver union som en familie må holde sammen.

En mann kan ha et hus, men inntil han blir sammen med sin kvinne og de blir ett kjøtt, vil huset være forbigående til et hjem der familien kan oppdra. Så åndelig tilbøyelig som familien er, er den også en sosialiseringsagent. Gud organiserte bevisst ekteskapsdepartementet for å sikre at det er en institusjon som tar sosialt samvær med hvert barn som blir født. Når en familie holder sammen, er det litt til det som ikke kan oppnås. Ikke rart, djevelen fører alltid en bitter krig mot familien. Hvert familiemedlem må be bønnen om beskyttelse av hjemmet og familien, slik at djevelen ikke finner midler i familien. Når det er slapphet i bønnens sted, vil ikke djevelen være langt fra å slå til; djevelen kan bestemme seg for å ta hjemmets forsørger for å ødelegge familiens bønneliv.

Familien må være åndelig våken for å motstå djevelen. Noen ganger kan djevelen føre til en slags splittelse i en familie, og når familien ikke er forent, er det litt til det som er oppnåelig i åndens riker. Djevelen forstår at det er kraft i å holde hender under bønn; det er derfor familien er det første departementet som er under angrepet fra djevelen. Jeg ber om at ved barmhjertighet fra Gud, ikke djevelen finner en vei inn i ditt hjem i Jesu navn. Jeg forsegler hver åpningsinngang som fienden kan dra nytte av for å få tilgang til ditt hjem i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Når familien er ødelagt, er oppdraget utført. Det er ingen tjeneste for å pleie hvert nytt barn på riktig måte som er akseptabelt av Herren. Mange skjebner er ødelagt fordi fienden fikk inntreden i familien. Mange mislyktes formål ikke fordi de ønsker å mislykkes, men fordi de ikke har en sterk sikkerhetskopi, som er familien. Jeg bestemmer ved den høyestes barmhjertighet, djevelen vil ikke finne en vei inn til ditt hjem på Jesu navn. Når du studerer denne bønneartikkelen, kan det være Guds beskyttelse

Allmektig være over ditt hjem og din familie i Jesu mektige navn. Skriften sier at djevelen ikke kommer for å stjele, drepe og ødelegge, må djevelen aldri finne veien inn i familien din i Jesu navn. Forsikre deg om at du praktiserer denne bønneartikkelen med all flid og deler den med andre mennesker. Måtte Gud styrke våre hjem og familier mot djevelens laster i Jesu navn.

Bønnepoeng:

Herre Jesus, jeg kommer foran deg angående mitt hjem og min familie. Akkurat som du har gjort familien til den første tjenesten som setter oss i veien for rettferdighet, ber jeg om at familien ikke vil savne den virkelige grunnen til at den ble opprettet i Jesu navn. Jeg ber for beskyttelsen av den allmektige Gud over mitt hjem og familie. Jeg ber om alle familiemedlemmer. Jeg bestemmer at Guds allmektige hender skal være over hver og en av dem i Jesu navn. Jeg ber om at ingen av dem skal bli offer for en ulykke; de skal ikke bli offer for døden; de skal ikke bli utsatt for voldtekt eller kidnapping i Jesu navn.

Jeg ber deg hellige hjertet til alle familiemedlemmene mine. Jeg kommer imot alt ondt i deres hjerte. Jeg ber om at du vil dominere deres sinn, og tankene som kommer fra deres hjerter vil være hellige i Jesu navn. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet ikke lar fienden få tilgang til deres hjerter, djevelen vil ikke påvirke deres sinn i Jesu navn. Ditt ord sa at du ville bære oss i hendene dine slik at vi ikke hette foten mot fjellet. Jeg ber om at du vil bære hvert medlem av familien i hendene dine, så vi ikke kan slå vår fot mot livets klippe i Jesu navn.

Jeg ber over familien min og alle i den at du vil veilede oss når vi reiser gjennom livet. Skriften sier at de stenger og personalet ditt trøster meg. Du laget et bord foran meg for mine fienders nærhet, og du salvet hodet mitt med olje. Jeg ber om at du vil trøste oss i Jesu navn. Jeg bestemmer ved den høyestes nåde at din ånd vil reise med oss ​​når vi går i livet i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg ber om at for hvert medlem av familien min som er syk eller tungt stiger, ber jeg om at dine helbredende hender vil komme over dem i dag i Jesu navn. For skriften sier at du har påtatt deg alle våre svakheter, og at du har helbredet alle våre sykdommer, Herre, jeg bestemmer at du skal helbrede alle syke i familien min i Jesu navn.

Lord Jesus, essensen av vår reise i livet som familie, er å herske sammen med deg i evig herlighet. Jeg ber om at når du nærmer oss livet hver dag som familie, vil du gi oss all nåde til alltid å være våken og bevisst på vårt himmelske hjem i Jesu navn. For det er skrevet at hva skal det tjene på et menneske som vinner hele verden og mister sin sjel? Vi ønsker ikke å miste sjelen som et hjem og en familie, Herre, hjelp oss med å komme hjem trygt i Jesu navn.

 


2 KOMMENTARER

  1. Vær så snill og hjelp meg å be for min elskede kone hun har det ikke bra, jeg vil at allmektige far skal styrke sin helbredelseshånd til hele kroppen hennes slik at hun blir helbredet parmenativt i Jesu navn, vi ber Amen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.