Kraftig bønn i desperate tider med behov

6
17355

I dag vil vi håndtere kraftig bønn i desperate tider med nød. Det er tider i våre liv som vi vil være i en veldig vanskelig situasjon. I løpet av dette øyeblikket vil det se ut som om alt fungerer mot oss. Det er viktig å alltid vite, spesielt denne gangen, at vi er i livets storm at Gud fremdeles er med oss, og han er alltid klar til å redde oss fra disse desperate tider. Alt vi trenger å gjøre er å styrke bønnelivet vårt.
Vi må imidlertid forstå at det er veldig vanskelig å se Gud i stormen, men det betyr ikke at Gud ikke hører på oss.

Guds Ånd fortalte meg at Gud ønsker å frelse mange mennesker fra en vanskelig tid, og han vil frelse folk fra problemer. Derfor har jeg blitt ledet av Guds ånd til å skrive denne artikkelen. Mens vi forstår at bønn er et kommunikasjonsmiddel mellom de dødelige og de udødelige, er sterke bønner i desperat tid med nød en av tingene vi trenger for å komme oss ut av en farlig situasjon. Historien om Jakob lærer oss hva kraftige bønner kan gjøre, spesielt i vanskelige tider. Esau ville ha lyktes i å hevne seg på Jakob hvis ikke Jakob hadde tappet tappert i stedet for bønn over natten. Jakob visste med sikkerhet at hans liv er i fare hvis Esau skulle møte ham først før han møtte Gud.

Bibelen skrev at Jakob kjempet med en engel for å endre navnet hans.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I mellomtiden var Guds pakt velstandspakten over Jakobs liv; han kunne imidlertid ikke oppfylle dette formålet på grunn av livsutfordringer. Jacob ble lei av situasjonen og bestemte seg for å møte Gud midt på natten. Møtet som fulgte mellom Jacob og engelen var like mye fysisk og åndelig på samme tid. Selv om det kan se ut som at Jacob kjempet fysisk med Engelen, pågikk viktige forhandlinger i åndens riker på den tiden kampen var i gang. Også i våre liv er det tider at vi trenger å bli lei den vanskelige situasjonen før vi kan bli rørt i ånden til å be en kraftig bønn for vår utfrielse fra den situasjonen.


Denne artikkelen vil gi deg den nødvendige, kraftige bønnen til å levere deg selv i tider med. Jeg bestemmer at når du ber følgende bønner, vil Guds hender komme over deg. Frihetens ånd, frihetens kraft fra den allmektige Gud vil komme over livet ditt, og den hjelpen du trenger for å komme deg ut av den situasjonen, vil komme over deg akkurat nå i Jesu navn.

Bønnepoeng:

  • Vertenens herre, den hellige Isreal, jeg kommer foran deg denne dagen på grunn av den stygge smerten og kvalen i livet jeg fant meg selv. Jeg trenger sårt å helbrede før jeg mister meg selv på denne smerten, Jehova Gud, jeg ber om at du vil stå opp og gjøre det som bare du kan gjøre i Jesu navn. Fader i himmelen, stå opp i dag og utfør ditt mirakel i mitt liv. Du er mirakelheleren. Du er den kraftige av Isreal, du Messias med den beroligende balsam for å helbrede alle sår. Jeg ber om at du reiser deg i dag og helbreder skaden min i Jesu navn. Skriften fikk meg til å forstå at Kristus har påtatt seg alle mine svakheter, og at han har helbredet alle mine sykdommer. Jeg bestemmer dine helbredelser over livet mitt i dag i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om sletting av gjelden min. Akkurat som Kristus avlyste vår syndsgjeld med sitt dyrebare blod. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at du skal oppstå i dag og hjelpe meg med å gjøre opp all gjelden min i Jesu navn. Skriften sier at min Gud vil tilfredsstille alle mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Jesus. Akkurat som ordet har sagt, nøkkel jeg inn i pakt med dette ordet i løpet av livet mitt. Jeg bestemmer at mine behov blir ivaretatt i Jesu navn. Jeg kommer mot hver demon som heter Mangel. Jeg ødelegger det over livet mitt i Jesu navn. Jeg vil ikke mangle noe bra i livet mitt. Jeg ber om at alt godt i mitt liv skal skaffes i Jesu navn.
  • Fader Herre, jeg kommer imot enhver ånd av fattigdom i løpet av livet mitt. Hver kraft som har lovet å gjøre all min innsats ubrukelig. Hver kraft som har lovet å ødelegge mitt harde arbeid, bestemmer jeg at de blir fortært av ild i Jesu navn. Skriften sier at det ikke er fra den som vil eller løper, men av Gud som viser barmhjertighet, ber jeg om at din barmhjertighet vil være over mitt liv i Jesu navn.
  • For du sa i ditt ord at du vil være nådig med hvem du vil være nådig med og medfølelse med hvem du vil ha medfølelse med. Herre Gud, blant dem du vil vise barmhjertighet, blant dem som du vil velsigne umåtelig, Herre anser meg verdig i Jesu navn.
  • Fader Herre, essensen av Kristi død er å ødelegge den gamle pakt og skyte oss inn i en ny barmhjertighetspakt. Herre, enhver ond pakt i livet mitt, hver demoniske pakt som jeg arvet, ødelegger jeg dem i Jesu navn. Jeg nøkkel inn i Kristi dyrebare blod som ble utøst på Golgata kors, og jeg bestemmer med himmelens autoritet at den onde pakt over livet mitt blir ødelagt i Jesu navn. Den onde pakt som sa at jeg ikke ville lykkes, en ond pakt som har lovet å forkorte livet mitt slik det gjorde mot mennesker foran meg, himmelens far, den Gud som ikke svikter hans pakt, du har en fredspakt og ro for livet mitt. Du sa at du kjenner tankene du har til meg, de er tanken på det gode og ikke det onde for å gi meg en forventet slutt. Herre, på denne pakt, står jeg mens jeg ødelegger alle onde planer over livet mitt i Jesu navn.
  • Jeg kommer imot alle former for implikasjoner som kan føre meg til fengsel, og jeg ødelegger det i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du vil stå opp og rettferdiggjøre meg i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

6 KOMMENTARER

  1. Guds tjener dine bønner har antent mitt hjerte og håper på mer.
    Bønner om å vinne sjeler for Jesu Kristi rike

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.