Befrielsesbønn fra ånden av gambling

9
21860

I dag skal vi håndtere befrielsesbønn fra ånden av gambling. Folk ser på gambling som noe normalt, og de tror folk har fri vilje til å delta i gambling og gå ut av det. Imidlertid har vi hørt og sett tilfeller av rike menn og rike kvinner som gikk i stykker på grunn av deres avhengighet av gambling. Du må forstå at for alt som en mann blir avhengig av, er det en ånd bak. Akkurat som utukt og utroskap har en ånd bak seg, slik er også gambling.

Når ånden til gambling har livet til et individ, vil en slik person ikke ha andre ting å bruke penger på, bortsett fra å gamble. Og fordi tyven ikke kommer for å stjele og ødelegge, vil en slik person fortsette slik til de blir gjort ubrukelige av denne ånden. Akkurat som vi har publisert en bønneartikkel om å redde ektemenn fra pengespill, vil Gud denne gangen utfri alle som har blitt plaget av ånden av spill. Jeg bestemmer ved Herrens barmhjertighet; enten det er deg eller personen du er i nærheten, skal du bli frelst fra ånden av spill i Jesu navn. Etter himmelens autoritet kunngjør jeg din frihet fra slike ånder i Jesu navn. Fra i dag vil de ikke ha mer makt over deg og din eksistens ved kraften i Jesu navn.

Ånden av gambling ødelegger menneskers økonomiske suksess fordi de blir bedt om å bruke pengene de ikke har på pengespill. Mange av dem vil være svært gjeldsrike i spillets navn. Når fienden ønsker å ødelegge Guds planer i et menneskes liv, er en av tingene de sender veien ånden til å spille, og når denne ånden har et individ, er deres økonomiske liv i stor fare. Det krever Guds kraft å frelse et menneske fra ånden av spill. Jeg ber om at Guds kraft vil finne deg i dag. Som mange av dere som er slitne og vil ut av spillingen, bestemmer jeg at kraften fra den allmektige Gud vil komme kraftig ned over deg, og gjennom den kraften vil du bli frigjort fra den onde ånden av spill som er iscenesatt for å ødelegge livet ditt og skjebne.

Ta deg god tid til å studere denne bønneartikkelen. Jeg tviler ikke i mitt sinn på at den Hellige i Isreal vil utføre store underverk gjennom denne bønnen.

Bønnepoeng:

 • Jeg ødelegger enhver demon med gambling som har blitt posisjonert i mitt liv for å ødelegge økonomien min. Jeg bestemmer at Guds allmektige ild skal komme ned og fortære dem i Jesu navn. Herre, jeg frigjør meg fra enhver slaveri av pengespill, jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil komme ned til mørkets bitrød der jeg har blitt lenket ned av ånden av gambling, jeg ber om at Guds hender som utfører underverk vil frigjør meg i dag i Jesu navn.
 • Far Lord, for det, er skrevet at han som sønnen har frigjort, er virkelig fri. Jeg kunngjør min frihet fra ånden av gambling i Jesu navn. Jeg ber om at den allmektige Guds kraft vil komme over livet mitt og gi meg styrke til å overvinne enhver eller trang til å gå tilbake til den i Jesu navn. Fader Herre, jeg ber om at du setter en mur mellom meg og pengespill i dag i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg bestemmer at i Jesu navn, hver makt og fyrstedømme som har gjort folket foran meg ubrukelig på grunn av pengespill, kraften som besitter dem med pengespill i min fars hus, de demoniske kreftene som har skjebnebarn med pengespill i mors hus bestemmer jeg at du i løpet av livet vil miste kraften din i dag i Jesu navn. Jeg fordømmer min lojalitet til deg i dag, ved Kristi dyrebare blod i løpet av livet mitt, jeg bestemmer at jeg er fri fra deg i Jesu navn. Hver demonisk kraft som er sendt fra mørkeriket for å ødelegge skjebnen min, hver kraft som er sendt for å ødelegge Guds planer og agenda for mitt liv, alle negative ting som er blitt sagt over livet mitt og som påvirker skjebnen min, Jeg kommer mot deg i Jesu navn.
 • Skriften sier: Reis deg, gud, og la dine fiender bli spredt. La dem som står imot deg i dommen bli fordømt foran deg. Herre, jeg ber om at du vil oppstå for min skyld, jeg ber om at du ikke skal tie om livet mitt, før jeg er fri fra slaveriets slaveri som pengespill har holdt meg, Herre, jeg ber om at du ikke skal hvile. Jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil gjenopprette gleden for din frelse og støtte meg med en fri ånd. Fader i himmelen, jeg ber om utfrielse i dag fra kraften til å spille. Jeg foreskriver at Guds hellige ånd skal stige ned i livet mitt og rense min ånd. alle onde eiendeler i mitt hjerte og sinn blir ødelagt av ild i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver slaveri-makt over min og skjebne. Jeg hever meg høyt over ånden av gambling. Jeg bestemmer at det ikke skal ha makt over meg lenger i Jesu navn. Fra nå begynner jeg å sole meg i tilfredshet, den onde begjærligheten i øynene mine blir tatt bort av lammets blod, jeg basker meg i min frihet fra ånden til å spille i Jesu navn.
  Jeg ber for hver mann og kvinne hvis liv og skjebne er blitt forstyrret av denne store spilldemonen. Jeg bestemmer at Guds hender vil frigjøre dem akkurat nå i Jesu navn.

9 KOMMENTARER

 1. Jeg har bedt utfrielsesbønnen for gambling og jeg trodde nå er jeg fri. Fortsett å be for meg om gjenoppretting. Gud velsigne deg er mer nåde

  • jeg også a
   Har bedt denne bønnen og fortsett også. Takk for veiledningen og for bønn på mine vegne og for alle oss som har slitt.

 2. Denne gamblingen er som djevelen selv du får penger du trenger mer jeg tapte rundt 4000sh i maskinen n jobb bare lurer på å sove hele dagen på grunn av stress

 3. Jeg har også bedt bønnen for gambling, og jeg vet at Gud vil og har befridd meg fra og med i dag. Takk Gud for den som noen gang har lagt denne bønnen inn her. Takk Gud for at du elsker oss slik at du har gjort en fluktvei. I Jesu navn ber jeg.

 4. Lieber Gott vielen Dank, dass du mir hilfst und mir zuhörst. Ich will von den Bösen weg und zu dir wieder nach Hause kommen. Jesus Christus bitte befreie mich von den Bösen.
  Amen.

 5. I dag 22. juli 2022 er min frelses dag. Betting forårsaker depresjon og økonomisk tap. Jeg ber om at Gud den Allmektige befrir meg fullstendig fra denne trelldommen, jeg er ferdig.

 6. Hôm này ngày 19-08-2022
  Lạy chúa xin hãy thiêu cháy tinh thần cờ bạc trong con..con xin chúa giê su hãy giải thoát linh hồn của con xin hãy nga cvan con kờa cờo cờc theo thào c cho cờa thào cờa the t the tho tho con cờa tho con cờa tho con cờa tho con cờa tho con cờa tho con cờa con cờa con cờa con cờa con cờa con cờa con cờa con cờa con.

 7. Lạy chúa, xin ngài cứu con ra khỏi cờ bạc, con muốn làm người bỏ hoàn toàn linh cờ bạc ra khỏi con, con xin chúa giúp con trả sạch nợn, cho con lạn con ngoan, vợt, mẹn, cho con người con ngoan, Vợn, mẹn, mẹn, kon con con con con con ngo, og nần, mẹn, con con con con con con ng, og er nần, kon con. con nguyện 1 lòng thờ phượng chúa

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.