Bønn Poeng på å vente på Herren

0
3824

I dag vil vi forholde oss til bønnepunkter om å vente på Herren. Ofte, når Gud lover å gi oss noe, er manifestasjonen av disse tingene ikke spontan. Mange ganger er det en test for vår tro på Herren. Å tegne en referanse fra historien om Abraham etter at Gud ba ham om å forlate sin fars og mors hus til et sted som vil bli vist for ham. Etter det ba Gud ham om å vandre foran ham og være fullkommen, og han vil opprette sin pakt med Abraham.

Det største av Guds løfter til Abraham var å gjøre ham til far for mange nasjoner, mens Abraham og hans kone Sara var ufruktbare. Og til tross for Guds løfte og pakt om Abrahams liv, ble han fortsatt ufruktbar. Det er tider når Gud vil at vi skal ha en god karakter når vi venter på ham. I Guds struktur er det et sted som heter venterommet. Når vi ikke har mottatt oppfyllelsen av løftet, vil vi være i venterommet. Vår oppførsel i denne ventetiden vil avgjøre hvor fort den velsignelsen ville komme. Historien om israelittene er et perfekt eksempel. Gud lovet å ta dem med inn i Kanaan-landet, og han har lovet at reisen skulle gå i førti dager og natt, men på grunn av deres dårlige oppførsel endte reisen til førti år.

Vi vil også på et tidspunkt være i venterommet. Vi må be om at Guds nåde skal vise en god karakter mens vi venter. Noen så mange mennesker har på et tidspunkt savnet Guds velsignelser fordi de blir utålmodige mens de venter på Herren, og deres utålmodighet fikk dem til å snakke tilbake til Gud og be om forsikring om han fortsatt er i stand til å gjøre det han lovet dem. Jeg bestemmer at du ved Guds allmektige nåde ikke vil savne Herrens velsignelser. Nåden å opprettholde en god karakter mens du venter på Herren og nåden som aldri mister håpet på alle løftene hans. Jeg ber om at Gud vil gi deg det.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Når du leser denne artikkelen, kan du finne mot til å vente til Gud besvarer den bønnen i Jesu navn? Ta deg tid til å studere disse bønnene effektivt, si dem oftere for styrke, og Gud vil gi deg det.

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg takker deg for dine løfter til meg. Jeg takker deg fordi du anså meg verdig til å motta fra deg. Jeg takker deg for velsignelsen du lovet meg i Skriften, jeg takker deg for dem du lovet meg gjennom profeten din, og jeg takker deg for dem du fortalte meg selv. Herre, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn. Far Lord, jeg vet at jeg for øyeblikket er i venterommet mitt, Lord, vennligst gi meg nåde til å utvise god karakter mens jeg venter på deg. Gi dem styrken til alltid å gi meg den nåde å aldri miste håpet på deg. Og inntil du kommer med disse løftene, gi meg nåde til å fortsette å vente i god tro.
  • Fader Herre, jeg kommer imot enhver form for distraksjon, jeg setter alle former for fristelser under kontroll i Jesu navn. Hver og en av djevelens agendaer for å få meg til å flytte blikket bort fra deg. Alle fiendens planer for å få meg til å sortere gjennombrudd andre steder, Lord Jesus, jeg ødelegger slike ordninger i Jesu navn. For jeg vet at lidelsene og trengslene jeg står overfor nå ikke er noe i forhold til den velsignelse og ære som du har på lager for meg, Herre, vær så snill å hjelpe meg å ikke miste den i Jesu navn. Jeg vil ikke savne dine velsignelser fordi jeg ikke kunne vente litt lenger, gi tålmodighet til å fortsette å vente på deg. Akkurat som de tre hebreerne lovet å ikke fornekte Gud til tross for den brennende ovnen, gi meg den nåde å aldri bøye min tro for livspresset.
  • Herre Jesus, jeg vet at å vente på deg kan være ganske frustrerende, hjertets bitterhet og de ekle fordømmelsene fra mennesker kan føre til at enhver mann blir tilbakeglid. Men Gud, jeg ber om styrke til å være standhaftig i ditt nærvær, nåde til å stadig vente på, nåde ikke å bli distrahert av fordømmelse av mennesker, nåde til ikke å bli overveldet av andres suksess, jeg ber om at du vil gi meg dette nåde i Jesu navn.
  • Far Herre, jeg ber om at du ved din nåde skal fremskynde manifestasjonen av disse velsignelsene. For skriften sier skapningens alvorlige forventninger venter på manifestasjonene til Guds sønner. Herre, folk ser opp til meg, de ser kraftig på meg for å synge min ros når jeg vinner og fordømme meg når jeg mislykkes. Far, skapningens suksess, venter på min manifestasjon som din sønn, far, jeg ber om at du vil oppfylle alle dine løfter over mine i Jesu navn. Jeg gråter foran deg i dag, jeg trygler Kristi dyrebare blod som taler rettferdighet enn Abels blod, jeg ber om at du ved din nåde som varer evig ikke lar meg gå glipp av det før du oppfyller løftene dine over livet mitt i navnet av Jesus.
  • Herre Jesus, troen på et menneske ligger i skyen når håpet og forventningene er for lange. Far, ved din barmhjertighet, vet jeg at du ikke er en mann som skal lyve; heller ikke er du en menneskesønn å omvende deg. Jeg vet helt sikkert at du vil oppfylle disse løftene i livet mitt. Ved din barmhjertighet ber jeg om en rask oppfyllelse av disse velsignelsene i Jesu navn. Herre hjelpe mitt håp, styrke min tro gjennom manifestasjonen av disse velsignelsene i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønn om hjelp og veiledning
Neste artikkelBefrielsesbønn fra ånden av gambling
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.