Åndelig krigføring bønner mot fiender

3
21356

I dag skal vi håndtere åndelige krigsførebønner mot fiender. Fra skapelsestiden har fienden reist seg mot mennesket og deg til nå, fienden raser fortsatt med full styrke og leter etter hvem du skal sluke. Det er ikke slik at Gud har sluttet å skape mennesker med store skjebner; det er fiendens arbeid å ødelegge skjebnen til mennesker. De fiende påførte Job med alvorlig sykdom i et forsøk på å prøve sin tro og få ham til å fornekte Gud.

Jeg snakker som et orakel av Gud; fienden som er tildelt livet ditt, vil falle og dø i dag i Jesu navn. Fienden kan gå i hvilken som helst lengde for å ødelegge livet til et individ. Ofte kan fienden posere som en venn for å lure mennesket. Tyven som ble nevnt i Johannesbok, kapittel 10, vers 10, står som fienden. Skriften sier at tyven kommer bare for å stjele og drepe og ødelegge; Jeg har kommet til at de kan ha liv og ha det til fulle. Tyven i konteksten forklarer hva fienden har kommet til å gjøre i livet til en mann.
Det vil interessere deg å vite at en fiende er tildelt alle mennesker på jorden for å bringe dem ned. Det avhenger av hvor mye nåde som er tilstrekkelig i et slikt individs liv og hvor inderlig en slik person er i stedet for bønn. Jeg har blitt ført av Guds ånd til å skrive disse åndelige krigsbønnene mot fiender fordi Gud ønsker å frigjøre folk fra fjendene til fiendene deres. Jeg bestemmer i Jesu navn, og du vil bli frigjort i dag, fienden som er blitt tildelt til å ødelegge din skjebne, vil dø i dag i Jesu navn.

Noen mennesker har blitt påført forferdelig sykdommer av fienden. Noen har vært besatt av en forferdelig demon som har gjort det umulig for dem å komme videre i livet; noen menneskers sinn er blitt sterkt ødelagt mot Guds ting. Dette forklarer hvorfor du ser mennesker som ikke vil høre noe om tingene fra Gud.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Imidlertid må Gud i dag overgi mennesker, når du studerer dette bønnebordet, vil din utfrielse komme. Du vil bli frigjort fra den giganten som har nektet å gi deg fri.

Bønnepoeng:

  • Fader Herre, jeg kommer foran deg i dag på grunn av mine motstandere, mange er de som ser etter mitt fall. Herre, jeg ber om at du vil utfri meg. Jeg er ved din reddende høyre hånd i Jesu navn. Hver demonisk fiende i min fars hus i min mors hus som planlegger å bringe meg ned, bestemmer jeg at du faller og dør akkurat nå i Jesu navn. Jeg kaller Guds ild allmektig, sier skriften: ild går for Herrens åsyn og fortærer alle Herrens fiender. Far, jeg ber om at ild skal gå foran meg i dag og ødelegge alle mine fiender i Jesu navn.
  • Hver forfedre som er blitt pålagt å pine alle i min familie, bestemmer jeg at du faller og dør i Jesu navn. La Guds ild oppstå nå og ødelegge alle forfedre i min avstamning i Jesu navn. Hver generasjonsfiende som fortsetter å overgå fra en generasjon til en annen, kunngjør jeg Guds dom over livet ditt akkurat nå i Jesu navn.
  • Hver fiende av fremgang som er blitt tildelt for å frustrere min innsats med suksess, enhver fiende av gjennombrudd som alltid frustrerer folks kamp i suksesspunktet, kunngjør jeg Jehovas dom over ditt liv i Jesu navn. Hver ånd av mørke som vil gjøre meg ufruktbar av alt godt, bestemmer jeg at Guds allmektige ild kommer over deg akkurat nå i Jesu navn.
  • Hver makt og fyrstedømmer som har lovet å gjøre skjebnen min ubrukelig, alle demoniske som er tildelt fra mørkeriket for å få meg til å mislykkes, la Guds allmektige torden komme over deg akkurat nå i Jesu navn. Jeg kommer mot hver mann og kvinne som elsker på en måte som vil skade min skjebne. Jeg ber om guddommelig skille mellom oss i Jesu navn. Jeg bestemmer i Jesu navn, hver mann og kvinne er for tiden i mitt liv for å skade meg og min skjebne, hver mann som er forkledd for å være min venn, mens de er min fiende, jeg ber om at Gud åpenbarer dem akkurat nå i navnet på Jesus.
  • Jeg påkaller himmelens hær mot fiendepakken i mitt liv, la Herrens erkeengler stå opp i kamp og føre krig mot fiendene i mitt liv i Jesu navn. Jeg kaller på dødens sendebud, den typen som Gud sendte til Egypt og ødela egypternes første frukt, jeg kaller den sendebudet over mine fiender, jeg ber om at dødsengelen besøker dem i dag i Jesu navn.
  • Hver fiende som har jaget meg til feil, hver fiende som har nektet å la meg gå i fred, kunngjør jeg Guds dom over dere alle i dag i Jesu navn. Skriften sier, og lyset skinner sterkt i mørket og mørket forstod det ikke, la Guds lys skinne sterkt i mitt liv i dag i Jesu navn. Hver demoniske agent i livet mitt, la dem fordampe ved synet av lyset i Jesu navn. Uansett hvor fienden har bundet meg, kunngjør jeg min frihet i Jesu navn.
  • For det er skrevet at vi har fått et navn som er over alle andre navn at omtale av navnet Jesus, hvert kne må bøye seg og hver tunge må bekjenne at han er Gud. Jeg snakker til dere fiender i dag i Jesu navn, gå ut av livet mitt og skjebnen i dag i Jesu navn.

 


3 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.