Kort bønn om hjelp

1
16043

I dag skal vi forholde oss til kort bønn om hjelp. Hvem ikke vil ha hjelp, selv de rikeste av alt mangler fortsatt noe, og de vil alltid trenge hjelp fra noen for å få gjort den tingen. Skriften sier at ingen mottar noe med mindre det er gitt ovenfra. Dette betyr at til og med hjelp kommer fra Gud. Ikke rart, for det faktum at man er i slekt med en rik mann, betyr ikke naturlig at den rike personen ville hjelpe en. Hjelp kommer fra Gud, skaperen av alt.

Dette forklarer hvorfor Salmisten i Salmeens bok, Sier: Jeg løfter øynene mine til åsene, hvorfra kommer min hjelp. Min hjelp kommer fra Herren, som skapte himmel og jord. Han lar ikke din fot bevege seg; den som holder deg, vil ikke slumre. Se, den som holder Israel, skal ikke slumre eller sove. Herren er din vaktmester; Herren er din skygge på din høyre hånd. Solen skal ikke slå deg om dagen og heller ikke månen om natten. Herren skal bevare deg for alt ondt; han skal bevare din sjel. Herren skal bevare at du går ut og kommer inn fra denne tiden og til evig tid.

Salmen forsto viktigheten av å se opp til Gud, spesielt i nødens øyeblikk.

Menn kan gi løfter og til slutt mislykkes, men Gud vil aldri mislykkes i å oppfylle løftene sine. Dette og mange grunner er grunnen til at vi alltid må slå opp til Gud for å få hjelp. I denne artikkelen skal vi bede om kort bønn om hjelp til alle som trenger det hjelp fra Gud. Skriften sier at hvis en manns vei behager Gud, vil han få ham til å finne nåde for menneskene. Forsøk å dele denne artikkelen med kjære.

Bønnepoeng:

  1. Herre Jesus, du er universets herre, du er den barmhjertige Herren, jeg ber om at du ved din barmhjertighet vil lytte til meg når jeg påkaller deg. Du er den som hjelper de hjelpeløse, og du gir styrke til svake, jeg ber om at du vil hjelpe meg i mitt øyeblikk. Herre, når livsbølgen raser mot meg, vær så snill å la meg finne fred i deg. Skriften sier at Herrens navn er et sterkt tårn, de rettferdige løper inn i det og de blir frelst. Far, jeg ber om at du vil redde meg når jeg er i stor fare i Jesu navn.
  2. Herre Gud, du er en trofast Gud. Du er den hellige fra Isreal, beskytter av Gosen. Jeg ber om at du vil redde meg fra dødenes hender fordi jeg legger mitt håp i deg, og jeg stoler på at du skal redde meg. Herre Jesus, fordi jeg har kastet alle mine bekymringer på deg, vær så snill, ikke la meg bli til skamme. Herre, frigj meg fra de hedenske skam og irettesettelse, la dem ikke ha noen grunn til å spørre hvor min Gud er. Velsign meg med alt mitt liv vil bli et vitnesbyrd. Velsigne din tjener, og gi rettferdighet til meg som påkaller ditt navn dag og natt. La meg ikke bli gjenstand for latterliggjøring, min konge og frelser.
  3. Fader Herre, jeg ber om at du vil lytte til min bønn og høre alle mine rop. Problemet mitt øker dag og natt, og motstanderne mine har lovet å ikke hvile før jeg er ute til skamme. La dem ikke seire over meg; de som søker etter mitt fall, hjelper meg og får dem som vil ha meg til å felle tårer. Red meg fra hykleriske og onde venner og forhold, gi meg seier over alle mine motstandere i Jesu navn.
  4. Far Lord, jeg trenger økonomisk dominans i virksomheten min. Sier skriften at jeg vil løfte blikket til åsene hvor vil min hjelp komme fra? Min hjelp vil komme fra Gud, skaperen av himmel og jord. Far Herre, jeg ber om at du vil oppstå og hjelpe meg, gi meg økonomisk dominans, ta bort enhver larve og gresshopper som spiser ut inntektene mine, fjerne enhver snubling som hindrer fri inntektsstrømmen og frigjør meg fra gjeldskraften i Jesu navn.
  5. Herre Jesus, jeg påkaller navnet ditt i trøbbel, fordi du alltid svarer meg. Jeg ber om at du vil frelse meg fra mine fiender. Alle som har lovet at jeg ikke vil lykkes, alle som har lovet å ta livet mitt utidig. Herre, jeg vil at du skal gi dem beskjed om at du er livets giver og det er bare han du vil skåne som er fri for problemer. Jeg ber om at du vil trekke tilbake din pakt om beskyttelse mot alle mine motstanders liv, og at du vil gjøre dem sårbare for ulykke og død i Jesu navn.
  6. Herre Jesus, du er den store healeren, og du har lovet å helbrede meg av alle sykdommene mine. Jeg ber om din hjelp Lord Jesus angående min helse. Jeg ber om at du ved din nåde skal berøre min helse og dykke alle sykehender på at jeg skal være fri fra sykdom og sykdom i Jesu navn.
  7. Herre Jesus, jeg trenger din hjelp i mitt karrierevalg. Hjelp meg Lord Jesus at jeg kan Excel der andre mislyktes. Der andre ble avvist hjelper meg at jeg kan bli feiret. Talentet som du Gud har lagt inn i livet mitt for at jeg skal manifestere formålet med min eksistens, jeg ber om at du vil hjelpe meg med å oppfylle dem i Jesu navn.
  8. Far Herre, jeg ber for hver mann og kvinne som ikke har noen å henvende seg til for å få hjelp. Du er hjelpen til de hjelpeløse, faren til de farløse. Jeg ber om at du vil lyse ditt lys over dem og at du vil hjelpe dem i Jesu navn. At verden kan vite at du er Gud, Herre, oppstå og hjelpe folket ditt i Jesu mektige navn.
    Amen. 

Forrige artikkelBønn for helbredelse med bibelvers
Neste artikkelBønn om hjelp med økonomi
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.