Bønn om hjelp og veiledning

0
3332

I dag skal vi forholde oss til en bønn om hjelp og veiledning. Vi trenger alle Guds ledelse for å få gjort noe på denne planets overflate. Å oppfylle hensikten i livet ville være et speilbilde uten hjelp fra den allmektige Gud. Guds ånd gjør denne veiledningen vi snakker om. Skriften sier Men når han, sannhetens ånd, kommer, vil han veilede deg i hele sannheten. Han vil ikke snakke alene; han vil bare tale det han hører, og han vil fortelle deg hva som fremdeles kommer.

Mange mennesker har falt i fiendens felle fordi de ikke har noen verge; mange skjebner er blitt ødelagt fordi Guds ånd er fraværende for å lede og lede. Kong Saul mistet tronen i det øyeblikket Guds ånd forlot ham. Morsomt kan livet til en mann ikke bli ugyldig for en ånd. Når Guds ånd fraflytter et menneskes liv, inntar djevelens ånd plassen, skyldes dette at ånden styrer det fysiske. Kong Saul så stor som han ble falt offer fordi han ikke klarte å gi etter for Den Hellige Ånds ledelse. Guds ånd ba profeten Samuel om å instruere kongen som var Saul om ikke å gå i kamp før Samuel var kommet tilbake og ofret Gud.

Men da Samuel ikke var til stede, gikk kong Saul latterlig av frykt for nederlag og brakte et offer på profetens vegne, og den handlingen alene var opphavet til hans fall som konge. Når livet til en mann er uten hjelp og veiledning, er ulykken ikke langt fra en slik person. Kong Sauls liv var ugyldig av de to, og vi vet alle hva som endte kapitlet hans som konge. På samme måte trenger vi Guds hjelp, og vi trenger hans veiledning over mange ting. Mens Guds hjelp redder oss ut av en vanskelig situasjon, vil Guds retning hindre oss i å komme i den vanskelige situasjonen. Så, bønn om hjelp og veiledning er noe relevant for livene våre. Du vil se folk unnslippe en ulykkes scene bare fordi de har blitt ledet av Guds ånd til å gå ut av en bestemt scene. Hvorfor vil du ikke ha denne hjelpen og veiledningen fra Gud? Vi har samlet en liste over bønner om hjelp og veiledning.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

  • Herre Jesus, jeg ber for den Hellige Ånds verge, som det er skrevet i Johannes 16:13. Men når han, sannhetens ånd, er kommet, vil han lede deg inn i all sannhet; for han skal ikke snakke om seg selv; men alt han hører, det skal han tale; og han vil vise dere det som kommer. Jeg ber om at du vil gi meg din ånd som vil veilede meg og hjelpe meg ut av vanskelige situasjoner. Jeg ber om at den hellige ånds kraft ikke vil skjule livet mitt i Jesu navn.
  • Herre Jesus, du er min nåværende hjelp i nødens tider, Herre når livskampen kommer over meg, la meg finne hjelp i deg, Herre Jesus. Jeg ber om at du vil styrke meg fra himmelen og befri meg fra livstruende spørsmål i Jesu navn.
  • Far Lord, jeg forstår at ånden styrer det fysiske, Lord Jesus, jeg ber for din hellige ånd og kraft. Jeg vet også at livet til en mann ikke kan være ugyldig for en ånd. Jeg nekter å bli villet av svikens ånd. Jeg gir tilgang til din ånd i livet mitt. Jeg ber om at livet mitt blir overskygget av din ånd i Jesu navn. Herre, fra nå av vil jeg at du skal lære og veilede meg på den rette veien å gå. Den delen jeg skal tråde for å bli vellykket i livet, de tingene jeg skal gjøre for å oppfylle formålet med min eksistens, Lord Jesus, hjelper meg å begynne å gjøre dem i Jesu navn.
  • Lord Jesus, en del av din veiledning, er visjon. Bibelen sier at Herrens hemmelighet er med dem som frykter ham. Herre Jesus, jeg vil at du skal åpne øynene og ørene for forståelse og la meg begynne å se og høre fra deg. Jeg vil at du skal være sjømann på skipet mitt, jeg vil at du skal være pilot i mitt liv, Herre Gud, mens Guds ånd ledet Jesus Kristus fra Nasaret, Herre. Jeg ber om at din ånd skal begynne å lede meg i navnet til Jesus.
  • Far, jeg nekter å bli offer for onde omstendigheter i Jesu navn. Jeg vil at du skal begynne å vise meg at ting skal skje. For det er skrevet i boken med Apostlenes gjerninger at på slutten vil o tømme min ånd over alt kjød, dine sønner skal profetere, dine unge menn skal se syn og dine gamle menn drømme drømmer. Herre, jeg vil at du alltid skal avsløre ting for meg, åpenbaringen som vil tjene som en guide for meg til å leve et godt og trygt liv, Herre Jesus, hell din ånd av åpenbaring over meg i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om at jeg ikke vil mangle hjelp når jeg trenger det mest. Når alt som kan løse problemet mitt er hjelp, Lord Jesus, vær så snill å la meg finne et. La hjelpere omgi meg både i Nord, Øst, Vest og Sør, la meg bli omringet av mennesker som vil hjelpe meg i Jesu navn.
  • Herre Gud, når jeg skal ut fra i morgen, ber jeg at du begynner å veilede meg. Jeg ber om at den åndelige beredskapen skal kunne forstå når du snakker til meg. Hjelp meg å gjenkjenne deg og gi meg nåden til å begynne å følge alle budene dine. Jeg nekter å gjøre ting basert på min dødelige kunnskap. Jeg ber om at du vil veilede meg i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønn for øyeblikkelig hjelp fra Gud
Neste artikkelBønn Poeng på å vente på Herren
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.