Bønn om hjelp med bibelvers

2
2638

I dag skal vi ta for oss en bønn om hjelp med bibelvers. Hjelp er noe enhver trenger for å utmerke seg i livet. Gud har skapt mennesket og stasjonert ham for alltid å være til hjelp for hverandre. Imidlertid lider mange ganger fordi noen mennesker ikke kan få hjelp. Vi har publisert en serie artikler om hjelp og bønn om hjelp, men i dag blir vi ført av Herrens ånd til å lage forskjellig innhold om hjelp. Vi vil bede om en bønn om hjelp med bibelvers. Du lurer kanskje på hvorfor bibelvers er essensielle i denne sammenhengen.

Skriften dikterer Guds ord til mennesker, og skriften får oss til å forstå at Gud ærer sine ord enda mer enn navnet hans. Det er ikke rart at Bibelen uttalte det ettertrykkelig at selv himmel og jord som ikke overgår Guds ord, vil gå uten å oppfylle formålet det er sendt til. Så det er viktig at mens vi ber om hjelp under alle omstendigheter vi befinner oss i, må vi også lære å bruke Guds ord for ham. Man kunne huske at da djevelen kom til Kristus for å friste ham, begynte ikke Jesus bare å be, Kristus brukte ordet.

Derfor vil vi ikke gjøre noen feil, hvis vi sier Guds ord er som en kule som gjør pistolen vår, som er bønn veldig farlig for fienden. Når djevelen raser mot oss, og vi siterer skriften som det er skrevet, er Herrens røst mektig, Herrens røst er fylt med majestet, stemmen til skiller flammen av ild, stemmen til er på mange farvann. Selv om dette ikke automatisk løser problemet vårt, gir det oss mot til å møte problemet og erobre det. Herrens ord forsikrer oss om at Gud fortsatt er med oss ​​fordi han har lovet oss gjennom sine ord.
I denne artikkelen skal vi avgi noen korte bønner om hjelp som ledes av Guds ånd med bibelvers.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

 • Skriften har lovet at Herren er med, og derfor skulle jeg ikke frykte eller være forferdet fordi han er min Gud. Jeg kunngjør djevelen at Gud er med, og jeg har overvunnet din frykt og pine fordi Gud har lovet å hjelpe meg. Jeg mottar hjelp fra Gud, skaperen av himmel og jord, derfor kommer djevelen bak meg før du møter Guds vrede. Jeg bestemmer at djevelen går ut av min vei i Jesu navn.
  Jesaja 41:10 - Frykt ikke! for jeg er med deg; vær ikke forferdet; for jeg er din Gud; jeg vil styrke deg; ja, jeg vil hjelpe deg; ja, jeg vil støtte deg med min rettferdighets høyre hånd.
 • Herre Gud, du har lovet meg i XNUMX. Mosebok at du vil kjempe for meg, og jeg skulle holde min fred til du er ferdig med mine fiender. Far Herre, jeg bestemmer at du vil hjelpe meg i Jesu navn. Jeg står på pakten hvis ditt ord om at du vil kjempe for meg, jeg kunngjør til djevelen at lyset har kommet fordi Herrens ord sier at jeg vil kjempe for deg, jeg bestemmer seier over problemene mine i Jesu navn.
  14 Mosebok 14:XNUMX - Herren skal kjempe for deg, og du skal tie.
 • Herre Jesus, Skriften sier at jeg skal stole på Herren av hele mitt hjerte, og han skal lede mine veier. Herre Jesus, jeg har stolt på deg, la meg ikke bli til skamme. La de som reiser seg mot meg, bli ødelagt av ild. Herre Jesus, jeg ber om at du vil hjelpe og frelse meg fra mine motstandere. La dem ikke ha herredømme, ikke mine fiender skal seire over meg, reise Lord Jesus og gi meg seier, fordi jeg setter min lit til deg og mitt håp klamrer seg til korset på Golgata, frelser meg, Herre Jesus.
  Ordspråkene 3: 5-7 Stol på Herren av hele ditt hjerte; og len deg ikke til din egen forståelse. Kjenn ham på alle dine veier, og han skal rette dine veier. Vær ikke klok i dine egne øyne; frykt Herren og gå bort fra det onde.
 • Far Herre, skriften sier for vi har ikke yppersteprest som ikke kan berøres med følelsen av vår svakhet. Herre Jesus, jeg trenger din hjelp vår synd, gi meg din visdom til å beseire synd og misgjerning i Jesu navn. Jeg kommer inn i nådens trone for å få nåde. Jeg ber om at du vil gi meg seier over synd i Jesu navn. Jeg ber om at nåden skal være død for synd og være levende for rettferdighet i Jesu navn.
  Hebreerne 4:16 La oss derfor komme frimodig til nådens trone, så vi kan få nåde og finne nåde til å hjelpe i nødens behov.
 • Skriften sier at jeg vil løfte blikket til åsene der min hjelp vil komme fra, min hjelp vil komme fra Herren, skaperen av himmel og jord. Herre Jesus, Skriften fikk meg til å forstå at når jeg roper til Herren, så skal han hjelpe meg. Jeg ber om at du vil hjelpe meg ut av min nød, og du gjør plass for meg der det ikke synes å være noen måte. Jeg ber om at du vil sende meg trøst når jeg trenger det, du har sagt til meg i ditt ord at vi i livet skal møte trengsler, men vi skal være i god tro fordi vi har erobret. Jeg ber om at du vil hjelpe meg med å overvinne mine problemer i Jesu navn.
  Psalms 107: 28-30 Da ropte de til Herren i deres trøbbel, og han førte dem ut av deres nød. Han gjør uværet rolig, så bølgene av det fortsatt er stille. Da er de glade fordi de er stille; så han førte dem til deres ønsket havn.

 


annonser

2 KOMMENTARER

 1. Takk Pastor for din veiledning kan den allmektige Gud velsigne deg og gi deg mer visdom når du fortsetter å tjene oss.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her