Bønn om hjelp med økonomi

2
4077

I dag skal vi ha en bønn om hjelp til økonomi. En av tingene som djevelen angriper i menneskers liv, er deres midler til å leve stabilt. Djevelen forstår at når en mann har økonomisk uavhengighet, kan de ikke lett bli lurt til å gjøre dårlige ting av djevelen. Som mot det generelle ordtaket om at kjærlighet til penger er roten til alt ondt, vil det interessere deg å vite at mangelen på penger er grunnlaget for alt ondt. Når en manns økonomi er avkortet, er et slikt individ sårbart for ondt bedrag som er rettet mot å tjene penger.

Dette forklarer hvorfor denne artikkelen kalt bønn om hjelp med økonomi er svært viktig for enhver mann. Som mange mennesker vil føle at denne artikkelen bare er ment for de som fremdeles sliter med økonomisk frihet, er det også viktig for de som tror de har alt å si disse bønnene også. En mann skal alltid se opp til Gud for økonomisk frihet enn for at han hadde vært rik, og senere midlene for å få rikdom til å bli avkortet. Finansiell hjelp er det praktisk talt alle trenger som bønn. Vi må alle være økonomisk uavhengige for at vi skal kunne gjøre visse ting.

Denne bønneartikkelen vil omhandle mer med krefter og ordninger som hindrer mennesker i å tjene rikdom. Også bønnen vil være sentrert rundt Gud, og avsløre potensielle muligheter for mennesket. Skriften sier at alt godt kommer fra Gud, og at han har lært hver mann å tjene rikdom. Det som trengs av alt er å låse opp disse mulighetene slik at vi kan nå de høyeste høydene av potensialet vårt. Forsikre deg om at du deler denne artikkelen med familien og kjære. Gud vil gi oss alle økonomiske friheter.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

 1. Far Herre, jeg forstår at ingen mennesker får noe med mindre det ble gitt fra himmelen. Jeg bestemmer at du ved din nåde vil gi meg økonomisk frihet i Jesu navn. Jeg kommer imot hver kreftorm og gresshopper som spiser opp økonomien min i åndens rike, jeg bryter inn partikler hver snublestein og hindrer forsinkelse av gjennombruddet mitt, jeg ber om at den allmektige Guds ild skal komme over dem i Jesu navn.
 2. Far Herre, jeg frigjør meg fra alle økonomiske problemer. Jeg kastet alle mine økonomiske problemer i dine dyktige hender. Jeg ber om at du tar ansvar for min situasjon fra i dag i Jesu navn. Herre, min økonomi hjelper, jeg ber om at du vil sende meg hjelp i Jesu navn. Jeg bestemmer i Jesu navn at mine økonomiske problemer vil begynne å tiltrekke seg hjelper i dag i Jesu navn.
 3. Fader Herre, jeg ber om at du vil få en mann til å hjelpe meg. Overalt hvor jeg befinner meg, Lord Jesus, skaper du en legemliggjørelse av kjærlighet rundt, la meg finne gunst i menneskers øyne. Jeg ber om at ved din barmhjertighet, selv der jeg ikke forventer velsignelser, bestemmer jeg at Herrens velsignelser skal oppstå for meg i Jesu navn.
 4. Herre Jesus, hjelper som vil jobbe i mitt liv tusen hjelper. Jeg ber om at du vil sende en slik person min vei i dag i Jesu navn. Far Herre, jeg bestemmer av din makt at når du stasjoner en slik person, la dem lokalisere meg i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver makt av mørke og fyrstedømmer som kanskje ønsker å legge et slør av mørke på ansiktet til min hjelper. Jeg brenner et slikt slør med ilden fra Den hellige ånd i Jesu navn.
 5. Far i Jesu navn, jeg frigjør økonomien min fra fiendens høyborg. Hver makt og fyrstedømme som er bestemt til å ødelegge min innsats økonomisk, far jeg vedtekter at Gud den allmektige ild kommer over dem i Jesu navn. Skriften sier, og de overvant ham ved blodet fra lammet og med deres vitnesbyrd ord, far, jeg kommer imot enhver fortærer som har vært stasjonert i korridoren for min økonomi, jeg ødelegger dem med makten i Jesu navn . Hver form for fortærer, jeg kommer mot deg i Jesu navn.
 6. Far i Jesu navn, jeg stasjoner en forbindelse mellom meg og min hjelper i Jesu navn. Hver makt som har nektet å la meg finne økonomisk hjelp, kommer jeg mot dere alle med lammets blod. Alle fyrstedømmer som har vært stasjonert i korridoren for min suksess, ødelegger jeg dere alle ved den høyeste ild.
 7. Stå opp, Herre, og la fiendene dine bli spredt, hver mann og kvinne som har vendt seg til et verktøy i djevelens hender for å utsette eller hindre min økonomiske hjelp. Jeg ødelegger deg med kraften i Jesu navn. La ild gå foran Herren og fortære alle hans fiender, la de som ikke vil at jeg skal finne, hjelpe meg fortæret av Den hellige ånds ild. Jeg bestemmer ved ilden fra det hellige ånd, hver makt som sitter på økonomien min, jeg jager deg ut ved ilden til det hellige ånd i Jesu navn.
 8. Herre Jesus, jeg bestemmer at fra nå av begynner hjelp å komme min vei i Jesu navn. Hjelp fra nord, øst, vest og sør, uansett hvor jeg står overfor, la meg finne hjelp, uansett hvor jeg går, la hjelp finne meg i Jesu navn.
  Jeg ber for hver mann og kvinne som sliter med økonomisk gjennombrudd. Herre, jeg bestemmer at du vil sende hjelp deres vei i Jesu navn. Jeg ber om at selv på det stedet eller stedet der de minst forventer hjelp fra, la dem hjelpe med å finne dem. Jeg forbinder dem og deres hjelper ved makten i Jesu navn.

 


Forrige artikkelKort bønn om hjelp
Neste artikkelBønn om hjelp med bibelvers
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

2 KOMMENTARER

 1. Pris Herren
  Jeg er Vinita George. Jeg er diabetespasient. Jeg har ingen jobb vi lever av å leie hus
  Mannen min heter Eric, han har diabetiker Eric, han er drosjesjåfør, mannen min har mange lån for å betale? Min økonomiske tilstand er veldig dårlig. Min far Ashish George diabetespasient. Min far er alene i India fordi broren min i fjor døde. Vi har ikke så mye penger til å sponse ham i Canada
  Vær så snill hver gang bønn finansierer mannen min, min far og meg, takk

 2. Sa ngalan sa amahan ako nangayu kanimo ug tabang pinansyal.ako si cristina walay trabaho naa ra ko sa panimalay nagabantay ko sa akong mga tulo ka mga anak.ang trabaho sa akong bana naa sa RHU.akong pangayoon nimo amahan na hatagag pami pinansyal tungod sa daghan namo ug utang.daghan meg problema nga giatubang.akong pangayoon usab pinaagi sa imong gahum na makapasar ko sa akong LET exam sa umaabot.tungod sa among kalisod pinansyal sa pagkakaron nangita kog trabaho ug akong panganan mata .salamat ginoo sa gugma nga walay paglubad.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.