Bønn for øyeblikkelig hjelp fra Gud

3
3295

I dag skal vi delta i bønn om øyeblikkelig hjelp fra Gud. Hvis du har vært i samsvar med publikasjonene våre, kan det hende du har lest artikkelen vår om kort bønn om hjelp. Hvis du har lest det, lurer du kanskje på hva som nå er essensen av bønn om øyeblikkelig hjelp fra Gud når vi allerede har kort bønn om hjelp. Du må vite at hjelp i seg selv tar en lengre prosess når Gud ville befri Isreals barn fra Faraos trelldom, deres utfrielse kom ikke over natten, det tok gradvise prosesser. Gud visste at Isreals barn måtte gå gjennom noen prosesser; det var derfor han lot deres utfrielse komme gradvis.

På den andre, når den kom til rød sjø og det var ingen vei fremover, og likevel kappet Farao og hans vogner bak dem for å ta igjen dem og bringe Isreals barn tilbake til slaveri i Egypt. Hjelpen som barna Isreal trengte på den tiden, var ikke den typen som kommer gradvis. De trengte øyeblikkelig hjelp, en øyeblikkelig, den som vil skje nesten umiddelbart. I våre liv vil noe hjelp komme gradvis, og det er noen som må skje akkurat i det øyeblikket, ellers kan en ubehagelig hendelse skje. For eksempel er noen som går inn i teatret for kirurgi og sjansene for å overleve 50/50. En slik person trenger øyeblikkelig hjelp.

Et annet perfekt eksempel på øyeblikkelig hjelp finner du i Josvas bok da Joshua kjempet mot amorittene, Joshua visste at natten kom, og fiendene vil flykte når jorden er dekket av mørke. Derfor trengte de hjelp, Joshua befalte solen å stille over Gideon, og månen skulle komme til å stanse over Ajalon. Skriften skrev det at Gud aldri har lyttet til bønnen til en mann som han gjorde med Joshua. Vi trenger også litt øyeblikkelig hjelp i livet vårt, over virksomhetene våre, over akademikerne, karrieren og alt som hører til livet vårt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønnepoeng:

  • Herre Gud, jeg ber om din hjelp når jeg skal inn i teatret i morgen, jeg ber om at hendene dine vil gå med meg i Jesu navn. Skriften sier at Herrens øyne alltid er rettferdige, og ørene hans er alltid oppmerksomme på bønnene deres. Far Herre, jeg ber om at dine hender skal være over mitt liv, jeg ber om at din beskyttelse skal være over meg. Herre, jeg ber om at du ved din nåde skal samarbeide med legene og sykepleierne, og at du vil gi dem seier i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg ber om din hjelp i morgendagens dom. Hvis det ikke skulle skje, vil folk spotte ditt hellige navn gjennom meg. De har visst at det er du alene jeg tjener, og jeg er viet til min tjeneste for deg. Far Lord, på dette notatet søker jeg hjelp. Skriften fikk meg til å vite at du har menneskers og kongers hjerte, og du leder dem som vannstrømmen. Jeg ber om at du vil berøre dommerens hjerte, og han / hun vil gi en avgjørelse til min favør. Det er skrevet at hvis et menneskes vei behager Gud, vil han få ham til å finne nåde i menneskers øyne. Herre Jesus, la meg finne nåde for dommeren i morgen ved ditt dyrebare navn.
  • Herre Gud, mine motstandere, er for mye, og de har lovet å ikke hvile før de la meg ned. Imidlertid tar jeg trøst i ditt ord som sier at Herrens navn er et sterkt tårn, de rettferdige støter på det og de blir frelst. Far Herre, jeg ber om at du vil oppstå og gi meg seier over dem i Jesu navn. Stå opp, Herre, og la dine fiender bli spredt, la dem som hater og søker etter min undergang, bli til skamme.
  • Herre Jesus, du er min virkelige hjelp i nødens øyeblikk. Jeg har blitt beskyldt for feil; resten av verden ser meg nå som den skyldige på grunn av ordene de har hørt om meg. Bare du vet at jeg er uskyldig, og jeg vet ikke noe om lovbruddet. Herre Jesus, jeg ber om at du vil rettferdiggjøre meg. Jeg ber om at du vil føre til en kamp i fiendens leir, og du skaper ulikheter blant dem. La de som har snakket dårlig om meg, aldri finne fred, uansett hvor hardt de prøver, la dem bli til skamme kontinuerlig. Når de sover i natt, ser de ut for dem som løven i Judas stamme, la dem se i drømmen deres føre til at de aldri får fred før de snakker sant.
  • Fader Herre, lang ventetid får alltid et menneskes håp og tro til å riste. Herre, lenge har jeg ventet på at du skulle velsigne meg, men nå ser det ut til at jeg går tom for tålmodighet, de ondes ord raser mot meg hver dag. Jeg er blitt gjort til latterliggjøring på grunn av min natur. Men jeg vet at du er Gud som velsigner mennesker. Skriften sier at min Gud vil tilfredsstille alle mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Jeg nøkkel inn i dette Guds ord, og ber om å sørge for alle mine behov i Jesu navn. Jeg ber om at ved din barmhjertighet vil du tilfredsstille alle mine behov, du vil velsigne meg rikelig, velsignelsene som får munnen til å åpne på gløtt, velsignelsen som vil inspirere andre mennesker, jeg ber deg hjelpe meg i Jesu navn .
  • Far Herre, jeg ber for hver mann og kvinne der ute som er blitt gjort hjelpeløse. Du er hjelpen til de hjelpeløse, faren til de farløse, og jeg ber om at du vil hjelpe dem i Jesu navn. Møt alle på det punktet deres behov er, og få dem til å synge Halleluja til ditt hellige navn. Amen.

 


Forrige artikkelBønn om hjelp med bibelvers
Neste artikkelBønn om hjelp og veiledning
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

3 KOMMENTARER

  1. Bare fortsett å be? Hvis Gud er stille og ikke svarer på noe, hvorfor fortsette å be? Han vil ikke svare. Han lover å være her for oss. Da dukker han (Gud) aldri opp. Guds stillhet er verre enn noe annet. Stillhet er ikke her for oss. Å være her for oss betyr å være interaktiv i livet vårt. Stillhet og fravær er ikke interaktivt.

    Takk, og Gud velsigne deg, i Jesu hellige navn, Amen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.