Hastig bønn for helbredelse

5
18277

I dag har vi å gjøre med en presserende bønn om legning. Det er tider i livene våre at det vi trenger for å overleve den gangen, er Guds raske hender. I løpet av denne tiden har vi kanskje ikke engang så mye å si i stedet for bønner fordi vi har blitt urolige, og det er grunnen til at vi må bygge oss opp på stedet for bønnen og i stedet for å studere ordet.

Når vi er i en kritisk tilstand, er det ofte vanlig at folk snakker tilbake mot Gud for å la en slik katastrofe skje med dem. Imidlertid, det vi trenger på den tiden er ikke å skylde på Gud, vi må snakke med Gud ved å bruke hans ord som husker ham på løftene og alle våre ofre foran ham. Husk historien om kong Hiskia da Guds profet brakte et dødsbudskap til ham om at han skulle dø. Da den kritiske tilstanden var syk, kunne ikke kong Hiskia gjøre mye enn å snakke med Gud i bønner. Han minnet Gud om alle løftene til ham og minnet Gud om alle sine ofre til Guds ting. Gud ombestemte seg og la til årene.

Tilsvarende i livene våre er det noen øyeblikk i livene våre, i stedet for å snakke tilbake til Gud og spørre om han var blind eller døv for å ha tillatt at det onde skjer med oss, det vi trenger er å snakke med Gud i bønner. Vi må lære å minne Gud på løftene for oss. I denne artikkelen skal vi utforske noen presserende bønner om helbredelse, som vil bli støttet opp med Guds ord fordi vi også trenger Guds ord. I mellomtiden vil Guds ord i denne sammenhengen være noen av Guds løfter til menneskeheten for å gi oss god helse. Mange ganger undrer disse ordene seg; det får Gud til å ombestemme seg og redde oss. Bibelen får oss til å forstå at Gud hedrer hans ord enda mer enn navnet hans. Skriften sier at selv om himlene og jorden vil gå, vil ingen av hans ord gå uten å oppfylle det formålet det ble sendt til.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Dette får oss til å vite at en av de beste måtene å få Gud til å jobbe på er gjennom ordene hans. La deg raskt bremse deg gjennom noen av de presserende bønnene om helbredelse du trenger når du er i kritiske situasjoner.

Bønnepoeng:

Skriften sier at jeg ikke vil dø, men leve for å forkynne Herrens gjerninger i de levende land. Jeg irettesetter enhver form for død i Jesu navn. Jeg bestemmer med himmelens autoritet at jeg blir helbredet i Jesu navn. Herre, for din barmhjertighet som varer evig, ber jeg om at du skal helbrede meg i Jesu navn. Jeg tror at du er i stand til å frigjøre meg fra disse sykdommene, jeg vet at når du berører meg, vil alt om helsen min endre seg, Lord Jesus, jeg trenger din berøring, din guddommelige berøring Lord Jesus.
Helbred meg, Herre, så blir jeg helbredet; redd meg, så blir jeg frelst, for du er den jeg priser. ” Jeremia 17:14

Far Herre, jeg vet at det ikke er noe umulig for deg å gjøre. Jeg ber om at du vil bevise din overlegenhet over helsen min. Du sa at du er alle kjøders Gud, og det er ingenting umulig for deg å gjøre. Du som snakket til det tørre beinet, og det får liv igjen, du som snakket til det tørre bladet, og det ble levende igjen, jeg vet at når du holder hendene mine, blir alt mulig, Lord Jesus, jeg ber om at du vil røre meg i Jesu navn.
Så frykt ikke, for jeg er med deg; bli ikke forferdet, for jeg er din Gud. Jeg vil styrke deg og hjelpe deg; Jeg vil støtte deg med min rettferdige høyre hånd. ” - Jesaja 41:10

Far i himmelen, jeg kommer imot enhver sykdomsmakt i løpet av livet mitt, alle demoniske midler som er blitt tildelt meg av fienden for å frustrere mine helbredelser, hver forfedermakt som er blitt tildelt meg for å bremse min helbredelsesprosess, kaller jeg Guds ild over deg i dag i Jesu navn. Måtte Jehovas forbrukbare ild slippes løs på dere alle i Jesu navn.

Fader Herre, jeg slipper fri fra alle sykdommer. Skriften sier at ved salvingen skal hvert åk bli ødelagt. Jeg kommer imot hvert åk av sykdom og sykdommer i livet mitt, og jeg ødelegger dem ved salvingen i Jesu navn. For det er skrevet at mitt legeme er den levende Guds tempel; Derfor skal ikke noe ondt ha en plass i det. Jeg sender deg pakking av deg sykemakt i livet mitt, og jeg ødelegger deg i Jesu navn.

For det er skrevet, hvert tre som min far ikke har plantet, skal bli opprørt, hvert sykt tre, hvert tre av sykdommer, jeg bestemmer at du mister livet ditt i Jesu navn. Jeg kunngjør min frihet fra sykemaktens kraft, jeg erklærer at jeg er fri for sykdomssmerter i Jesu navn.

Skriften sier at Kristus har blottet for seg selv alle våre svakheter, og at han har helbredet alle våre sykdommer. Jeg bestemmer i Jesu navn at alle plagene mine blir helbredet i Jesus. Jeg står i samsvar med Guds ord som sier at han kjenner planene han har for meg; de er planen for det gode og ikke for det onde å gi meg et forventet slutt. Herre Gud, utidig død er aldri et forventet slutt. Jeg vet at det aldri er dine planer for mitt liv å bli sengeliggende av en sykdom som har nektet å gå, jeg ber om at ved hjelp av kraften i Jesu navn er slik sykdom død. Jeg gjenvinner min frihet fra sykemakten i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

5 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.