Kort bønn for helbredelse og gjenoppretting

0
18009

I dag har vi å gjøre med kort bønn om helbredelse og bedring. Det er en klar forskjell mellom helbredelse og bedring. Syken kan stoppe, men det tar Guds nåde før en mann kan komme tilbake til sin tidligere tilstand før sykdommen. Noen ganger vil det ta Gud å forårsake et mirakel for at noe slikt kan skje.

La oss se på Jobs liv i Skriften. Etter at Gud hadde tillatt djevelen å plage Job, og dermed drepte disse barna og mistet all sin rikdom i en blunk, etter at han fikk sin helbredelse, ville Job sannsynligvis ha endt med å dø av depresjon på grunn av sitt tap. Noen som pleide å være veldig velstående, han kan reise til hvilken som helst by etter eget valg, han er så velstående at han hadde råd til hva som helst. Han ble også velsignet med vakre barn. I hovedsak var Job bare en perfekt kopi av

Velstående. Å bli påført fryktelig sykdom er ikke så katastrofalt som å miste all sin besittelse i glimt av øyet, Job var ødelagt, helbredelsesprosessen hans ville ikke ha fullført hvis han ikke hadde fått igjen alt som gikk tapt.
Vi kan si at bedring er det siste stadiet av helbredelse; noen helbredelser vil aldri komme med mindre det er en utvinning av det som har gått tapt. Ta for eksempel noen som har vært ufruktbare i årevis bare for at personen skal få et barn og miste barnet til dødens kalde hender igjen. Et slikt individ er kanskje ikke sengeliggende, men han eller hun vil bære smerten og belastningen med seg overalt hvor de går, og såret vil ikke leges før det er en restaurering. Det er så mange mennesker i dag at alt de trenger er en gjenoppretting av tapte velsignelser, årene som gresshopper og kankerorm har stjålet fra dem for å bli frisk, det er bare legingen de trenger. Bibelen registrerte at da Herren gjenopprettet Sions fangenskap, var de som de som drømmer deres munn var fylt med høsttakkefest.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Gud vil gjenopprette årene som gresshopper og kankerorm har stjålet bort fra mennesker, han vil helbrede mennesker fra deres sykdom og svakheter, det vil bli gjenopprettet av stjålet herlighet, bortkastede år vil bli gjenopprettet, kraften vil gjenvinne den herlighet som har vært stjålet bort i Jesu navn. Derfor må du dele følgende bønnepunkter med familien og kjære. Vi trenger alle helbredelse av Gud, den allmektige, og mange for å komme oss fra smerte og sår forårsaket av sykdom.

Bønnepoeng

Far i himmelen, jeg setter pris på deg for at du har lagt til rette for helingsprosessen min. Jeg takker deg for at du reddet dødens clutch, og jeg forsterker deg for å beskytte deg mot den dødelige gropen av harde stoffer. Jeg forstørrer deg fordi du alltid har bevist at du er Gud i løpet av mitt liv. Jeg takker deg fordi du er trofast til tross for all min utro. Din trofasthet er en ting med din styrke og styrke, selv når jeg ikke fortjener din nåde, men du fremdeles beveget med medlidenhet for å redde meg.

Herre, jeg setter pris på din majestet, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
Far i himmelen, jeg ber om gjenoppretting av de stjålne årene da jeg var i trell av synd og misgjerning, Herre Jesus, jeg ber om at du ved din nåde skal gjenopprette meg alle de tapte velsignelsene ved ditt hellige navn. Far Herre, jeg ber om en total restitusjon fra sykdom. Jeg ber om en rask bedring fra sykdommer, la det komme til uttrykk i Jesu navn.

Herre Jesus, du er. Gjenopprettelsens Gud, du gjenopprettet Abrahams velsignelser og fikk den til å manifestere seg i israelittenes liv. Far Herre, i samme ånd ber jeg om en gjenoppretting av alle de tapte årene, gjenoppretting av den stjålne herligheten. Jeg ber om at du gjenoppretter dem for meg i Jesu navn. Skriften sier at når Herren gjenoppretter Sions fangenskap, var de som de som drømmer. Herre Jesus, jeg ber om at du vil gjenopprette min besittelse i dobbeltfolding i Jesu navn.

Alt som har gått tapt i livet mitt, all ære som er blitt stjålet bort gjennom synd, Herre, jeg ber om en total gjenoppretting av alle i Jesu navn.
Fader Herre, jeg bruker dette som et kontaktpunkt til enhver mann og kvinne som for øyeblikket befinner seg på en sykeseng. Jeg ber om en total bedring. Jeg ber om at du ved din kraft vil lette deres helbredelsesprosess. vil besøke dem på sitt sykeseng i dag. Jeg bestemmer en rask bedring etter deres liv i Jesu navn.

Far Herre, vi ber for verden for øvrig, mens vi reiser gjennom denne kritiske tiden, ber jeg om at Gud vil helbrede verden i Jesu navn. For hver mann og kvinne som for tiden kjemper om livet på grunn av romanen Covid-19, ber jeg om at de blir helbredet i Jesu navn. Herre Jesus, ettersom livet har blitt stoppet i flere uker på grunn av fremveksten av denne dødelige pandemien, ber jeg om at du vil gjøre en bedring for alle mennesker i Jesu navn.

Herre Gud, jeg ber om at du ved din kraft skal være barmhjertig med jorden, at du vil få dine engler med ansvar for jorden til å drive denne pandemien ut av landet i Jesu navn. Skriften sier, og Jesus ble beveget med medfølelse, Herre, vi ber om at du vil bli rørt med medfølelse i dag og vil sende denne pandemien bort fra jordens overflate i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønn mot gjeld og fattigdom
Neste artikkelHastig bønn for helbredelse
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.